IRC-Galleria

Torkkuja stressitilanteessaPerjantai 18.03.2011 23:57

Tänään oli siis enkun kirjoitukset.
Täytyy sanoa, että se oli aivan hirveetä. Mun viime yö meni todella surkeasti, niin kuin koko tän viikon on mun kaikki yöt olleet. En meinaa millään nukahtaa, ja sit vihdoin kun nukahdan näen vaan painajaisia tai heräilen aivan koko ajan. Herään itkemään öisin. Säälittävää ja raivostuttavaa. En jaksa tätä!!

Olin ihan pihalla koko päivän kun uni vaivasi. Luetunymmärtämiset oli aivan tuska vaikeita ja niihin piti käyttää eniten energiaa, jota mulla ei ainakaan ihan kauheasti ollut.
Koetta ei ollut kestänyt tuntiakaan kun jo pilkin. Kysyin jälleen luvan ja otin nokoset. En nukkunut kun ehkä puoli tuntia, kunnes heräsin siihen, että mun koko vasen jalka ja käsi oli ihan puutuneet. Se sattui, mutta sainpahan torkahdettua ees vähän ^^;

Mua harmittaa näin jälkeenpäin kuinka luovutin lopussa. Se viimenen luetunymmärtäminen, en vaan saanut mitään tolkkua siitä viimesestä kohdasta, ja jätin sen tyhjäksi. Nolottaa sit myöhemmin jos se oli niistä kahdesta pisteestä kiinni etten saisi jotain parempaa arvosanaa.
No itseasiassa nyt mulle on aivan se ja sama miten kirjotuksissa menee, ei niillä oo mulle yhtään mitään väliä. Haluan vaan pystyä nukkumaan kunnolla ja saamaan päiväni jotenkin järjestykseen.
Kaiken kukkuraksi olen sotkenut itseni soppaan, missä on hyvä olla, mutta pelkään aivan kuollakseni olla siinä. Inhoan tää kaikkea, kaikkia mun unia, kaikkia ajatuksia mitä niistä tulee, mutta eniten inhoan sitä kuinka ne saa mut itkeen yleisillä paikoilla siis oikeesti!
Nyt kiehun vaan kiukkua, mutta silloin itkin
bussissa matkalla kotiin kirjoituksista. Kyl mä kirjotuksissa pystyn ajamaan ne ajatukset vaan jotenkin pois, mutta heti kun astun sielät ulos, ne tulee takaisin. En jaksa tätä, oon niin väsynyt ja kaikki on ihan mälsää.
Haluaisin osata taas iloita kaikesta! Raivostuttaa!!

Kun pääsin kokeesta ulos kävelin Metsolle, kyllä siis kävelin Sammon ylä-asteelta sinne, no olinhan istunut melki sen kuus tuntia, että ulkoilu teki hyvää. Menin ettimään yhtä fantasiakirjaa, mutten muista tekijän nimeä, enkä edes itse teoksen nimeä! Muistan vaan kuinka Olli näytti sitä mulle joskus, eli muistan millainen kansikuva siinä on. Heh, aika epätoivoinen etsintäretki oli sekin. Meni hermot ja istahdin lukemaan mangaa.

Mutta vaikka olen näin kiukkunen ja valitan kaikesta, on silti aika hyvin nyt! Voin kuunnella ja kattella ihan minkä kielisiä juttuja tahansa kun enkku on tehty! Se on tehty! Ha haaa!!

Meenpäs tästä lueskelemaan ja nukkumaan! Nyt on viikonloppu ja mä aattelin mennä käymään isällä pitkästä aikaa. En ookkaan niitä pitkiin aikoihin nähnyt....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.