IRC-Galleria

iiah

iiah

Highfivelation! ♥
Noh nih, mä tiiän en koskaan kertonu siitä SP :n (Smashing Pumpkins) keikasta täällä, mut voin korvata asian. Kertomalla teille toisen SP:n keikasta ;D Tietenkin jos teitä kiinostaa yhtään.. Tän vuoden paras keikka nimittäin :D (tähän mennes ;p)

Noh siis kaikkihan alkoi siitä kauniista aamusta. Mul oli kännykkä herättämässä seittemältä, mutta eih tää tyttö pompaa pirteenä ylös jo kuudelta ,ku on maha täynnä perhosia ja kipristelyä. Siinä sitä sit katottiin voicea aamu ja istuttiin sängyllä, käyden läpiä et oikeasti tänään on se päivä, tänään on se päivä. Noh herätys sit soi ja pomppaan pirteästi ylös , koneelle äkkiä lataamaan ipod, ja sit miettimään mitä laittamaan päälle. Harmaa sp-paita on mun tän hetkinen lemppari, se päälle ja kassiin mukaan Ellulle vanhempi sp-paita. Sitten muutenkin kaikki tarvittava kassiin, rahat, liput, paperia, musta tussi, album lehtiö ja ipod (en vaa voi lähteä minnekkään ilman sitä!) Oli mul kai jotain muutakin mukana, jotain turhaan, mutta mul on paha tapa tehä niin. Sitten kiusaamaan Ellua. Kello on kahdeksan: Ellulle viesti "ENÄÄ 11 TUNTIA!" Molemmat ihan täpinöissä. Ellu muistutti et pitää pukea lämpimästi ettäi ei sit jäädy, jah noh, nyt jälkeenpäin, ne villasukat ja ylimääräiset lapaset ois ollu kivat :)

Noh kouluun pääsen sitten 10:iksi ja matka meni kauniisti sp:tä kuunellen, mitäs muutakaan. Meil olis vaan kaks tuntii matikkaa ja sekin ois oikeastaan kokeen palautus, sen katsominen läpi ja sitten ois vapaa. Noh luokassa, mä en pysynyt paikallani ja kuulokkeiden ottaminen pois korvilta oli harvinaisen vaikeaa :p Noh jännitin siinä ja ehkä vähä pelottikin. Opettajamme Pekka luuli et jännään koetta. (koska jostain ihmeen syytä. Minusta oli hyvä tulla matskun kokeeseen ilman laskinta:D) Mutta eih sain nelosen kokeesta! (AMIS) jah ei siitä vaan ku päivä parani aika helvetisti. Noh syömässä kävin, mut oishan se pitäny arvata. Eih se ruoka sisällä pysynyt jännityksen takia, kiire tuli vessaan melkeen heti ruokailun jälkeen. Oli todella hehkee olo.

Noh sitten yhden aikaan nähtiin Ellun kanssa ja mentiin sille, sen piti viedä koulu kirjat ja muutekin "pakata" keikkaa varten. Elllulla ja mulla on aika erillaiset tavat jännittää. Mie istun hiljaan ja tärisen ja on valmiina pyörtymään, ku Ellu höpöttää ja hihkuu joka puolen minuutin välein. Noh otettiin sit bussi hesaan ja koko matkan kuviteltiin et nähtiin sp:n poikia kaikkialle. Oli hiukkasen paranoidia meininkiä meillä. Kyllä siinä oli muilla bussi matkustajilla katsomista. Noh kun hesaan päästiin mentiin syömään, molemmilla kurisi mahat tyhjyyttään, mut kumpiakin pelotti et pysyykö mikään sit sisällä. Kyl ne sit kai loppujen lopuks pysy mut olisi kyllä jännä juttu :D Vessaski käytiin sellaset pariki kertaa. Sit piti mennä Nannaa vastaa asemalle ku se raukka oli päässy lähtemään koulust vast neljält ja noh taas koko matka tennarilta asemalle oli sellasta, "Kato Pierre, eiku Chuck, ei toi on SEB!" Noh sitten alettiin metsästää ratikkaa joka meidät veisi nosturille. Kukaan ei enne ollu sinne omin avuin menny et ruvetiin sit varjostamaan äksää ja sen salaista ystävää. Noh kävi hyvä tuuri koska ei se ollukkaan niin vaikeaa, ku oisin kuvitellu.

Paikalla oli aika kivasti ihmisiä, ei niin paljon ku ois ehkä voinu olla, mut hei se on nose, mitäs ihmiset luulis. Noh siel oi joku jonotus lista joka kuulosti aika naurettavalta ja sitä se olikin ja en mie oikeastaan uskonu et se toimis, mut kyl se sit loppujen lopuks aika hyvin. Noh siella sitten seistiin se kaks tuntia, mitäs siinä ihanassa talvi säässä, kylmässä, tuulessa, lumi sateessa :D Oli kyl lämmin. Että niin kuin sanoin, ne villa sukat ja lisä lapaset ois ollu kivat. Noh mukavasti se aika meni loppujen lopuks, ku rupes siinä tuttujen kanssa juttu luistaa. Ja Kun mie ja Krista siinä fiilisteltiin musan kanssa, kuuluu Ellun kirkunaa. Noh minä sitten luulen et Ellulla on jotain hätänä ja käänyn kattomaan sitä. Ellulla on käsi osoittamassa ja toinen käsi suun edes, ihan ku ois haamun nähny. Noh minä sitten katson käden osoittamaan suuntaan ja mitä näen! Daivid ja Chuck! Ne menee sinne niiten Autoon , kauhee hymy Chuckin kasvoil, voi että se oli söpön näkönen. Me vaan heilutetiin niille ja kyl siel takasin heilutusta näky sielt auton sisältäkin! Voi jessus. Hauskointa oli se, et ne melkeen ajo meiän päälle ku ne yritti päästä pois sieltä pihalta :D Puhuttiinkin kristan kanssa et nyt voidaan aina muistella sitä ku meil jääty sormet ja varpaat ja sp melkein ajo meiän päälle! Kyl me nähtiin sit Chuckin viel toistamiseen, ku se tuli yksin sielt autost, kauhee kirkuna ja jätkäl on just sellanen ilme, "et eih nää voi olla tosissaa, ihan hullua porukaa, miks ne huutaa mulle, sekoja koko sakki!"

Noh sitten avatiin ovet ja ihan kivasti, ne niit ekoja päästi sinne sisään sillee ihan hiljalleen, mut kyl ne sitku ne avas ne ovet ihan auki, nih jono meni aika sukkelaan. KOhta oltiinkin jo sisällä ja, ottamassa kiireessä päälis vaatteita pois ja työntämässä kassiin. Mä olin just ryntäämässä läpi ihmis porukan päästäkseni narikoille. Ku pysähdyin ku seinän ja aloin haukkoa henkeä. Patrick. Patrick oli myymässä. itse Patrick Langlois. Kyllä siinä melkein aloin kirkuu, mut yritin olla asiallinen ja vaan, olla "cool". Patrick on vaan niin mahtava ätkä. Se on se pieni puuttuvat pala Simple Planista, Sp ei ois mitään ilman patricia, ainakin melkein :D Noh kyllä sinne narikalle sitten päästiin ja sit läjti juoksu askelin yläkertaan, olihan siel jo niin paljon ihmisiä et ihan eteen ei päässy, mut ei mul kyl sellaset odotukset ollukkaan et eturiviin haluaisin, pelkkä keikalle pääsy oli mulle taivaan täyttymys. (second time, youknow) Se odottaminen oli aika persest ja ku ihmiset alko pikku hiljaa tiivistyy vaikka edes lämppäri ei ollu alottanu. Joka oli hassua. Mut jooh keikka oli SOLD OUT et oli siel tilasta puutetta. Noh lämppäri the Dash (joku korjatkoon jos oon väärässä) oli hyvä, pieni sellanen Lovex fiilis siin tuli, joka oli todella hassua. Mutta hyvin ne veti ja kivoja kuvia tuli ja sit vikan biisin aikana lähti laulajalta paita, ja sanotaan vaikka et eih ollu paha, eih yhtään paha.

Noh sitten ne laitto ne mustat verhot kinni ja rupes vaihtaa niit kamoja, sp:lle. Se odottaminen tuntui oikeesti ihan ikuisuudelta. Oikeesti, me huudettiin niit lavalle varmaan miljoona vuotta! Mut sit ku se alko. Voi sit ku se alko ja ne Generationin torvet O.O Se oli kaikki ihan jossain muussa maailmassa. Olin neljä ekaa biisiä siinä etu massassa kiini. Siis siinä joka oli oikeasti ku joku ihmis aalto. Se oli kivaa, mut näin vaan Pierren ja Sebin siit TODELLA hyvin, mut os halusin nähä daividin tai jefiin piti mun ruveta varvastaa ja se oli vaikeaa siinä porukassa. Puhumattakaan Chuckia, juuri ja juuri näin sen. Noh mie sit lähin siinä jossain kohas ku ne rupes höpötää suomee meille, joka oli todella hassun kuulosta, Pierrellä on upea somen kielen aksentti, Borat aksentti. "kiitos, kiitos paljon." ja "mitä kuulu helsinki!" Se oli niin oih, se puhuu meille suomea. Sil oli kimee ääni :p Pääsin sinne noin keski kohtaan, maybe, ei siinä ollu varma mis oli. mut siel oli kuitenkin sen verran tilaa, ettei ihmiset ollu sitä massa merta. Mut sieltä näin koko bändin aivan loistavasti, eikä tarvinnu varvistaa yhtään, joskus on kiva olla pitkä ja noh siel oli sellanen pieni koroke, jonka päällä me seisoin, et siin tuli sellanen parin sentin pituus kasvu :D

Upea keikka aivan mahtava, joka ikinen biisi laulettiin mukana, pompittiin, rokattiin ja muuten vaan huudettiin. Ja jätkät oli niin mukavia ku melkein joka biisin välis puhu meille ja kehu ja vitsaili. kyllä siinä oli hymyä koko keikka. ESIM. Daivid; "Does anyone have our newest record? oh what it called?" Yleisö: "SIMPLE PLAN!" Daivid; "Im just being a smartass.." Pierre; "yah, it was a drick gueston." (iitun enkku sucks) | Daivid; "okay raise your hand if this your first SP concert!" Melkeen kaikki nostaa käden. Daivid, "okay that was easy, but who was in our concert three years ago?" Minä nostan käden ja parikyt muuta ihmistä! Pierre tai Daivid (sumee musti kuva) : "okay so thank you for bringing all your friends!"| Pierre yrittää epätoivoisesti puhua suomea, se ei muista yhtä sanaa Pierre; "okay Im pretty good just can´t remember what was.. um.. what was.. Im sorry for finish.." Kaikki huutaa kuorossa; "ANTEEKSI" Pierre: "an.." "ANTEEKSI!" "ante" "ANTEEKSI" Seb; "Anteaksi" Ihmiset hurraa. Pierre ; "you got it!" Seb; "yehp I´m pretty good! " :D | Daivid: "I got a shirt that says, I don't give a fuck, I got soap" Ku jollakin oli paita, "use a condom. " ja sit ku kaikki nauro sille se oli sillee. David; "okay thats not true, no, use a condom everyone!" Pierre ; "im wearing one right now, just in case!" | Pierre; "this song goes to all hjuvan nakosia tytoja" Pierre osaa :D | Daivid; "hey wait a minute.. you got something to say?" "PAAAAAAITA POIIIIIS" | Pierre:" I know how to say Mita kuuluu helsinki?" Daivid; "Are you sayng your a taco?" Pierre; "I can say almost anything, but I have afwull acksent, like borat, 'mita kuuluu, very nice (borat aksentti) " Seb; "thats always funny for some reason" | Pierre; "Hey i think this is the one of the fucking greatest show! Totally. This is the best show, from beond when the album released!" Yleisöö hurraa! Seb; "for ever!" Hurraa lisää! Pierre: Somehow I'm not waiting to go sweden, I wanna stay here!" Vielä kovempaa hurraamista! | Ne hymyt, oih ne hymyt jätkien kasvoilla :3 Ja sit ne veti paljon muutakin kaikee kivaa, lisäilen sit ku jaksan/muistan/tajuan ne jutut... :DD Kaikkista hitaista biiseist taisin pienet palat äänittää kännykällä, se oli aika mahtavaa, se oli vaan niin upee ku hmm.. Olisko ollu Untitledin aikana tulee se yks kohta, ku tulee sellnen voimakas kohta siinä biisi ja mul oli kännykkä ylhääl, et pystyi äänittää, nih joku heilautti kättä niin, et tiputin kännykkäni jonnekkin. XD Sit mie siellä ihmisten jaloissa kontasin yrittäen etsiä kännykääni. Kyl mie sen onneks löysin. :)Noh keika sitten päättyi niin kokettavaan ja ihanaa Perfectiin niin kuin always. Tuli vain pienehkä dejavuu siinä vaiheessa. Mutta kyllä siinä oli itkussa pidättelyä. Keikan jälkeen etin käsiini Ellun ja Nannan. Molemmat kerto et niilläkin oli ollu aivan mahtavaa ja meil kaikil oli ääni niin rikki. Noh sitä sit siel istuttiin ja odottettiin et kiireisimmät ihmiset menis ensiksi. Kyl meki sit lähetiin sinne alas päin kulkemaan. Siinä ku niitäportaita pitkin sittenmadeltiin, nih kuulu yhtäkkii kauhee kirkuna sieltä ylä tasanteelta. Oltiin kaikki silleen "mitäh ihmettä?" Sit siel näkyy käsi, joku tatuoitu käsi, hyvin tutun näkönen käsi, Pierren käsi! Sielt astelee Pierre Hymyillen ja vilkutellen kaikkia "Soryy we need to get trough, we hav our jackets at downstears, hi all, hi hi, nice to see you." ja siihen perään tulee sit Seb sen video kameran kanssa, Silläki sellanen ihana lutunen hymy ja sielt ne kävelee ja vaan kättelee ja helttelee ihmisille. Siitä ihan vierestä, Mä kosketin Pierren kättä ja Sebastianin hartiaa. Oli pikkasen uni fiilis siin vaiheessa. Siinä ne vaan käveli ohi ja ilme oli ku ois just missi kisat voittanut. (siis miulla) Noh päästiin sinne narikoitten eteen ja ruuhka oli sellanen, ku pojat oli jääny sinne Patrickin luokse jakamaan nimmareita. me käytiin hakee tavarat ja Nanna ja Ellu meni oville päin, mie yritin päästä ostamaan paitaa, mut se oli pikkasen vaikeeta, ku ihmiset oli vallottanu koko sen pöytien ympäristön. noh mie siellä huutelen, "hei tahtosin ostaa jotain, päästättekö läpi!" patrick oli niin pissoff, ku kaikki vaan oli siin pöydän ympärillä ja ku ne työns et ne ois päässy lähemmäks, nih ne pöydät liiku uhkaavasti sitä päin. Se vaan huuteli siel" Hey , STOP pushing, Really its not nice!, If someone pushes She wil be kicked out!" Pat oli vähä hermostunu.. Noh pääsin vihdoin siihen pöydän viereen ja puhuin patille :333 Oikeesti, Se oli sellanen ihan tavallinen tahdon ostaa sen ja sen. Mä yritin hymyillää sille ja tällee, et oisin saanu siltäkin hymyn, mut se oli kai liian pissoff hymyilläkseen. Harmi oisin halunnu nähä sen hymyilevän. :( Mutta sain ihanan kiertye paidan, eikä maksanu kuin, 25€ hehehe.

Sit jatkoin matkaa Ellun ja Nanna luokse, Nanna istu siinä oven vieres, kysyin mis Ellu? "Ai Ellu lähti hakee nimmareita!" Siinä sitten huikkasin et ota mullekkin! Ellu huuteli takas, oli tarkotus! (oih et rakastan sitä tyttöä!) Noh siinä me sit odoteltiin ja sit ku Ellul kesti, ne alko heittää meitä, nothing doing people out. Noh kyl mie pari epäselvää kuvaa sain otettua ennen sitä. Noh sit ulkona ventattiin ja kyl se Ellu sielt loppujen lopuks tuli. Se oli kyl saanu vaan kahen ihmisen nimmarit, ku Daivid oli lähteny karkuun sitä koko ajan ja Seb oli häipyny paikalta nopeasti. Sil oli kolme Chuckin nimmaria ja yks Pierren nimmari. Of course se oli sitten Ellun. Ellu oli kyl antanu Pierrelle kolme paperia, mut s eoli kirjottanu vaan yhteen. Hmm, tyhmä Pierre. :D Noh sitten mentiin Karrin (my brother) luokse, joka oli ihanana ihmisenä viitinyt heittää meiät kotiin. Ellulla kävi suu koko matkan, Nanna ei pystyny puhuu kauheeesti, sen ääni oli aika menny ja mie olin sillee "krooh, koht nukkumaan" Noh heitetin tytöt espooseen ja Karri alko ajaa mua kotiin vantaalle. Kysy se sit jossain vaihees oliko kivaa mie saan vaan vastattua "En vieläkään usko et se oli totta." Enkä kyl usko vielä nytkään. Ehkä se sit jossain vaiheessa syttyy se lamppu ja tajuan, mitä ihmet on tapahtunut.

Noh kotona, näin ihan weirdii unta, et oltiin yhä siel nosessa ja yhä nimmareita jakamassa ja et mun paidas luki; nose, tampere ? Juuh heti herättyäni (kiitos Anni herätyksestä) Piti tarkistaa paita, lukeeks siin oikeesti tampere. Noh ei siin oikeesti. Sit kävin kaiken läpi mielessä. Ja huomasin et tuoksuin iha PIERRELTÄ! Olin sillee wow, mut sit kesti hetki, et daa tottakai tuoksun Pierrelt ku Pierre ki tuoksu ihan hieltä ja mie oon nyt ihan hikinen :
D Noh nyt on käyty suihkussa, eikä haista enää niin Pierreltä. Mutta jooh, on vähä freekki fiilis.. Pitää nyt vaan hankkia se set lista jostain koska mua häiritsee, et mis järjestykses ne soitti ne biisit :P Sen varmaan sit lisään tänne joskus.

Noh tässä oli minun LYHYEHKÄ selitys päivästä 27.3.08. Toivottavasti teilläkin oli kivaa :DDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.