IRC-Galleria

iiah

iiah

Highfivelation! ♥

Noooorelt löytyyTiistai 24.02.2009 18:03

Nalenin keikalta:

http://www.youtube.com/watch?v=TsE3_5YV9cc

Sinne ilmantuu pian lisää, kiittäkäämme Nooore

HÄN ON IHKU!!!

Keikka Matka 0sa 1Tiistai 24.02.2009 15:47

Karaoke-iltoja, suomea puhuvia ruottalaisia, enkkua puhuvia ruotsi-irkkuja

Hikeä, karjumista, säheltämistä, naurua, mököttämistä ja muuta mainittavaa

tapahtui nooore kanssa nelipäiväisellä ruotsin matkalla

21.2
Öööh ääh, homma alko lauantaina kun oltiin veljentyttöjen synttäreiltä saatu kyytin satamaan, jossa tavattiin Noore. Aika excited fiilis. Mulla oli jo viimeset kaks päivää ollu ihan hirvee flunssa ja se ei ollu sit yhtään hellittänyt matkaa varten eli, lukemattomien nenäliinojen, ibumaxin ja nenäsumukkeen kanssa liikuin paikasta toiseen, tosi hehkeen näkösenä. Eka matk apäivä meni aika tavallisesti, noora ja minä häröiltiin ympäriinsä juotiin redbulliin , otetiin osaa lasten kilpailuihin ja jotain muistaakseni voitettiiiki :D! suurimmaksi osaksi jännitetiin keikaa, tai jotain siihen liittyvää. Illemmalla löydettiin itsemme karaokesta, eikuitenkaa mikin päästä vaan istumassa ja laulamassa yber kauniisti taustalla. Sinä iltana tehtiin päätös et kotimatkal pitää laulaa PMMP - Matkalaulu!

22.2
Itse päivä valkeni ja Nooree ja mua oli vaikee saada ylös sängystä, sieltä kuitenkin luikerrettiin ylös ja itsemme aamiais buffetista löydetiin. Sit oli tavaroitten pakkausten vuoro. Äiti ooli hankkinut bussiliput keskustaan. Siellä käveltiin hotellille, tosi kaunis ilma sato räntää WOHOO! oltiin tosi hehkeitä. Huoneisiin ei päästy ku vast kahden kolmen aikoihin, nih jätettiin meiän laukut hotellin varastoon, kun mentiin kattelemaan kaupunkii ja ettimään illan keikka paikka. ja tässä vaihees kello oli vasta jotain 11 aamupäivällä.
Nalen löydettiin, ja siellä oli jo kaunis turkoosin sininen kiertuebussi... kukakohan siellä mahtais olla. Roudarit kiinnitteli virtajohtoja ja mietiskeli kuinka saada nuo ovet auki. me vaan ihasteltiin kaunista ilmotus taulua jossa luki: "Katy Perry, suport 3oh!3" aika jännäää, piti hän meiän kuvaki ottaa. Noh sitten mentiin kaupungille, josta löyty uus paita, jota keikallekki ajattelin laittaa. Myöskin cdtä löyty ja nooore piipaili monessa kaupassa. Sil oli kauhee ongelma, eikä uskaltanu mennä enää kauppoihin, sit löyty sen kamera laukust häly joka sinne varmaankin vahingossa jääny. Aika jännä juttu. Suomenlippu ostettiin, pitäähän se olla! Noh viiihdoin päästiin sinne hotelliin, sitä ennen kyl käytiin kahvilla ja kauheet kyylät tuijottetiin sinne kaduille jos tiettyjä henkilöitä vaikka näkyiks. Oltiin ku uitetut koirat ku päästiin meiän huoneeseen, siel oli suihku!! pelastus.. Siinä sitten laitetiin itteämme valmiiks ja kiukuteltiin ku alko nälkä tulla. Noh mentiin sitte ettiii ruokapaikkaa... Löyty kiva kebab paikka jossa oli kasvis vaihtoehtoja ja suomea puhuva myyjä. Voi meitä onnekkaita! :D Siinä sitten syötiin itemme ähkyksi. ja alettiin hätäillä hotellille pakkaamaan kamoja keikalle. Kiireesti sinne mentiin, ja tietenki mua rupee närästää, yhyy... Noore laitelee tukaa uudestaa ku kumpikiin yritää ymmärtää kruunujen maailmaa ja tunkea kaikki tavarat kamera laukkuihin.

Noh päästään Naleniin. hehe On siel hiukan enemmän ihmisiä ku sillo 11. Nyt kello on suomen aikaan 19.00. Mut tunti viel pitäs ootella enneku ovet avautuu. Kivasti porukkaa, eih yhtään nih ahdasta ku suomen jonoissa, ihmiset on hyväl tuulella, eikä kukaan oikein valita vaikka jono muokkautuu uuudestaan jalkakäytävälle pois katotksen suojista, taivaalta siis yhä lentelee kauniita märkiä hiutaleita. Siinä kun tunti seistään eikä tajuta yhtään mitä muut höpöttelee, nih rupee nuppi menee ihan sekasi, Nooren kaa oltiin molemmat samaa mieltä et ollaan saatu yli annostus ruotsinkieltä. Noh sit ku ovet avattiin, nih sit alko tungos, meiät tyrkättiin keskelle sitä mellakaa, ei siinä mitään mentiin virran mukana sisään. Niil oli hyvä tyyli, päästi aina osan ihmisitä sisään, että ei tullu karseeta ahdinkoa lippuluukulle tai narikalle, joka makso takilta 20kruunua... about vähä alle 2 euroo. Höpötti mulle eka ruottiin, mut sit sanoin et excume?(jtn) nih kauheen sulavaa enkkua silt miehelt tuli sen jälkee. Kiitin sitä oikein nätisti. Sit me katotiin niiit paitoja siinä ja mietittiin et ostetaan ne siin välis.. mutku se koko paikka oli tooosi tyhjä jotain kaks rivii ihmisiä vaan nih päätetiin et mennään ostaa ne paidat nyh. Noore osti mustan, mie valkosen. Noora veti omansa päälle ja siihen päälle viel mun paidan. Ku en mie voinu sitä mihinkää laittaa. Noh sit mentiin sinne saliin, oli muuten kaunis paikka sellanen kaks kertaa nosturi leveydeltään. Tosi makee, mie tykkäsin. sanotiin et siel oli 750n ihmistä, keikka oli siis loppuun myyty. Ihq. Päästiin siihen sivuun aikas lähelle lavaa. Hyvät paikat. ja ne vaan sit parani kun 3oh!3 alotti.

♥3OH!3♥
En aluks meinannu edes humata et Nat tuli lavalle ku valot oli yhä päällä, mut sil oli kyllä niin lutune hymy päällä, ku huomattiin se ja ruvettiin huutaa. aaah, ne alotti Dont Dancilla. oooh, hauskaaa ku oli hoilannu kappaletta tuolla jonossa. Jätkät veti ihan sairaan kovaa, pelkällä biitillä tausttalla, mie ja Noore seottiin ihan heti, ja ne ruottalaisetvaan tölläs. siis ei Natii ja Seanii vaan mua ja nooraa. Ku pompittiin ja joratiin ku viimestä päivää. Karjutiin, huudettiin ja syljettiin sanotuksia muitten ihmisten korviin. Miehet juoksi lavaa edes takas, ja meiän onneks pysähteli useasti siihen meiän eteen ja kyl sielt eye contactii tuli ja osotteluu (dont trust the ho! Kiitti Nat) Monia hetkiä on kuvilla ja videoilla ikuistettu. Hihiii. Nat hyppäs yleisöön siin jossain alussa, ja Noora sai kiinni sen ranteesta mie ki koskin sitä! hahaha, Sean sheikkas meille ja osotteli sen vyön solkeä, aika härskillä tavalla. Osattiin tavata jopa LOVE starstruckkin aikana (noores song!) Aivan mahtavaa oli, uber uber crazy. Eikä edes tullu mieleen et oisin kipeen se kyl sit kostautu seuraava päivänä. xD

Mentiin sitten sinne merch tabletin lähelle venttailemaan jos ne vaikka mahdollisesti tulis sinne siel odotteli myös joku ehkä brittiläinen mies tai amerikkalainen 3oh3 fani joka oli ollu keikan ajan meiä takana, sitä kai ei ollu kauheesti meiänm tanssit haitannu ku se vielä meille hymyili. Siellä oli sellanen vesi kone!!! Miksei suomes oo sellasii, sielt tuli raikasta kylmää vettä aaah... NOh tulihan sieltä nat ja damn! Se on pitkä! Noh se britti-amerikkalainen mies ehti siihen senkaa puhuu ekaks, ja me siin vieres ooteltiin sillee.. ehheheh.. Noh siin tuli jotain tyttöjä meiän ohi ja sano meille et "Its really shows who u came to see! Was it worth it?" Oltiin Noorankaa siin molemmat silee yeah totally! Noh siiit Nathan lopetti sen puhumisen sen miehen kanssa ja lähti käppäilee noh noorapa menee siinä sillee tosi energisenä EXCUSE me! ja saa Nathan törmäämään pöytään! hehehehe! Noh se on kuitenkin ihan hymy suin ja huomaa heti Nooren lipun ja sanoo hey finnish flag! Sit se oli tosi otettu ku kerrotiin sille et tultiin suomest kattoo sitä ja skipataan kouluu sen takia. Sit se kyseli et mil ihmeel tultiin. Arveli et ajettiin autol suomest ruotsii.. ehkei kuitenkaa.. Kerrottiin et tultiin laival kesti "kaks päivää". Se oli nyt viel otetumpi, sit se siin piirsi upeita colarado vuoria meiän suomen lippuun ja mun paitaan, koska jostain ihmeen kumman syystä meil ei ollu paperii x'D . Noh sit se kyseli et mis me asutaan suomessa (stalkkari) ja kertoili et ens kerralla ku tulee euroopan kiertue nih ne tulee suomeen, oltiin heti noorenkaa silee et "thats a promise!" voi sen ilme oli niin ääk mihin lupauduin ::D Ja sit se kiitteli ihan hirveesti et tultiin kattoo suomest saakka ja oli tosi onnessaan et oltiin tääl niitten keikalla ja et toivottavasti nähään uudestaan jne. Sit se taputteli mua selkään siinä ku juteltiin joka oli tosi hassuu. Niih otettiin me kuvatki! se on oikeesti kauhee hujoppi ku mieki ja noora mahuttiin sinne sen kainaloon just sopivasti xD. Noore sai kolme kuvaa, ku osasin melkeen käyttää sen uutta kameraa. Aika mahtavaa :D Seania ei nähty joka oli harmi ku se olis ollu kiva nähä. Pitää tunnustaa et me oikeesti luultiin koko illan et se nimi Oli Ryan tai Brian mut ei oltu aivan varmoja siitä. Et ihan hyvä ettei törmätty siihen, oltais viel sanottu jotain tosi tyhmää.. T_T

Im gonna miss u all!Lauantai 21.02.2009 13:27

Okay.... tänään mä lähden

flunssanen olen, äiti sanoo et tää ei oo hyvä idea

mut paskat kuinka monta kertaa elämäs aikana sul on mahdollisuus

nähdä Katy Perry & 3oh!3 ruotsissa flunssasena

tää on ainutkertanen mahdollisuus!!

En tiiä tuonko tuliaisii, mut ainaki pahemman flunssan teille kaikille

its a yep yep photofinish, i just wanna use your love tonight tonight tooniight!!

with nooore

Duuds!Perjantai 20.02.2009 16:08

And the day ends...Torstai 19.02.2009 02:06

Kaikille mun ankoille KWAAK♥Perjantai 13.02.2009 17:42

I know that I’ve got issues
But you’re pretty messed up too
Anyway, I found out I’m nothing without you

Cuz we belong together now!
Forever united here somehow!
You got a piece of me!
And honestly!
My life!
Would suck!
Without YOUU!♥

http://www.youtube.com/watch?v=bap-oZI-Grc

Tää on Sannille ♥Sunnuntai 08.02.2009 19:58

SE TULEE TAAS

lets

shake shake

shake shake SHAKE IT!!!

SHAKE SHAKE, SHAKE SHAKE SHAKE IT!!!Lauantai 07.02.2009 15:53

tulee taaaaaas ::D