IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

PyryTiistai 12.01.2021 19:15

Mun rakas Pyry ūüíē

Mulla on vähä paha tapa kun mä tykästyn johki ihmiseen niin en oikein nää enää muuta maailmaa se ei oo kovin hyvä juttu mutta ei sille oikein mitään voikaan. Siitä päivästä lähtien ko mulla alko oleen tunteita sua kohtaan, ei oo ollu päivääkään ettenkö ois ajatellu sua. Se on välillä aika raskasta kun ei voi keskittyä mihkään muuhun ja asiat jää hoitamatta. Mä mietin sitä tosi usein kuinka pienestä asiat on kiinni, kuinka pienestä se on kiinni ettei me oltas ikinä tavattu. Mä oon ollu susta joka päivä kiitollinen ja tuun aina oleen. Mä oon kiitollinen myös mulle itelle että mä annoin tän tapahtua.

Meidän elämäntilanne ei tällä hetkellä oo mikään kovin kaksinen, tien että se on väliaikaista ja jaksan oottaa. Mua ei haittaa mikään kunhan vaan saan olla sun kans nyt ja aina.

Mä oon yrittäny muuttaa itteeni, ko nään minkämoisen aarteen oon itelleni saanu. Mä en oo kovin kärsivällinen ihminen mutta mä yritän parhaani. On vaikeeta olla täydellinen kumppani eikä siihen kukaan pysty vaikka haluiski mut aina voi yrittää. Sun kans mä oon oppinu sen että kaikki ei pyöri aina oman navan ympärillä täytyy ajatella välillä tai aika useinki sen toisen napaa. Aluks se tuntu kauheelta ko sanoit että meet viikonloppuna kaveris kaa ja mun maailma murtu hetkeks ja aloin jo miettiin kaikista pahinta. Mulla meni hetki aikaa tajuta se että sulla on vaan viikonloppu aikaa tehdä sun omia juttuja. Nykyään vaikka mä niin kauheesti haluisinki olla sun kaa joka ikisen hetken minkä vaan voi niin oon oppinu antaa sun mennä. Sä ansaitset vaan parasta.

Viimeks ko nähtiin (10.1.21) sunnuntaina. Mun teki kokoajan mieli sanoo kuinka seksikkäältä sä näytät mut en saa ikinä suutani auki. Kun sä nojauduit käsivarsies varaan sängyn päälle, pelkkä pyyhe päälläs ja sun kaulaketju roikku. Se yö oli ihana, mä oon hulluna suhun.

Jos mä kertoisin kaikki ääneen mitä ajattelen susta niin se ois liikaa sä et varmaan ymmärtäis sitä jos mä sanoisin ääneen että sun nenä on seksikäs ja et se kiihottaa mua.

Sä oot ensimmäinen ihminen kelle oon sanonu että mä rakastan sua ja oikeesti tarkottanu sitä. Mun on ollu muutenki vaikee ikinä sanoo sitä ja vaikee ylipäätään sanoo toista rakkaaks, sun kaa se on luontevampaa. Mä en oo myös koskaan pystyny jostain syystä puhutteleen mulle tärkeetä ihmistä nimellä. Esimerkiks mun ensimmäises suhteessa josta siis on vitusti aikaa niin mä en kertaakaan kutsunu sitä sen nimellä enkä myöskään mun toises suhtees. Mutta sua mä pystyn puhutteleen nimellä, musta on ihana sanoo sun nimi ääneen. Myös susta puhuminen mun perheelle ja kavereille on luontevaa ja kerron susta aina mielelläni, voisin puhua aina vaan susta. Ennen jos joku kysy mun sillosesta poikakaverista jotain niin se oli lähinnä vaan kiusallista.

Mä en tie mikä ihmeen taika sulla on ku tuntuu että osaat lukee mun ajatukset. Ne on yleensä pieniä asioita ja tekoja mutta niiden merkitys on iso. Viimeks mä mietin sitä kun mä yleensä oon se joka paijjaa ja kutittelee, ja ajattelin että tänä Iltana mä kyllä pyydän nyt Pyryä vuorostaan hemmotteleen mua mutta ennenku ehdin edes ajatteleen niin sä tiet just niinku mä ajattelin. Se oli uutta että sä hivelit mun kasvoja, sen tuntu aivan uskomattoman ihanalta. Sä sanot aina ne sanat mitkä mä haluun kuulla ja teet tekoja joita mä odotan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.