IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.12.2007 18:27

Jatkan tähän unista ja painajaisista. Näin nimittäin molempia viime yönä. Ensin heräsin kesken painajaisen, en saa nyt koskaan tietää miten siinä kävi.

Olin jossain urheiluhallissa, tms, siellä vanha mykkä ja ruttuinen, kalpea mies yritti meitä jahdata lääkärinpuku päällä. Mä sain viillettyä siltä kurkun auki, ja muistan kysyneeni kavereilta in english et "Why he is not bleeding?!" joten löydettiin tän miehen kuolintodistus sen niskasta, se oli kuollut 1.6.2000. Silloin lähdettiin juoksemaan. Se mies oli joku zombie, ja sehän sais meidät hengiltä, mut me ei sitä. Se kerkesi siinä jo yhden eukon tappamaan ennen ku yritti meitä. En tosin muista kenen kanssa olin.

Noh, tähän siis heräsin kun juoksin kuin raivopää härkä. Kirjoitin äkkiä unen ylös, haluaisin ja yritän toisinaan pitää unipäiväkirjaa.

Menin sitten vielä nukkumaan. Noh, seuraava uni. Köh köh. Katsoin viime yönä aamu neljään asti the joulukalenteria netissä. Ja kuolaan sitä Näsää. Noh, unessa olin vanhempieni luona, ja menossa nukkumaan, kun tää Näsän näyttelijä tuli mua katsomaan. Halattiin vaan pitkään, sit se kertoi jotain mitä nyt pitää tehdä, suudella muka tai jotain, ja kun käännettiin päämme suuteluasentoon, se pysähtyi ja kysyi "Meneekö suhde intohimoiseksi? Katso huominen jakso!" Sitten se lähti.

Ihan uskomatonta. Siis kaikki ne The Joulukalenterijaksot loppuu kun Jukka Virtanen kyselee kaikkia tollasia kysymyksiä sen jakson perusteella ja sitten kehottaa katsomaan huomisen jakson. Joo-o.

Oliskin se Näsä oikeasti tullut mua katsomaan ja halailemaan :)

Täytyy katsoa huominen jakso, sittenhän se selviää meneekö suhde intohimoiseks :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.