IRC-Galleria

omituisuuteni top 5Keskiviikko 08.02.2006 21:12

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen ihmisiä, jotka haastan tekemään saman perästä.(Paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa) Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :)

1)huoneeni lattia saattaa olla täysin vapautettu tyhjästä tilasta ts.huoneessani vallitsee kaaos. jotkut korjaisivat asian (mukamas) tungemalla tavarat satunnaiseen järjestykseen kaappeihin, laatikoihin yms. he eivät ymmärrä, että siisteys ei lisäänny ollenkaan. kyse on vain sotkun lokaation muuttamisesta. Minun kaappini ja laatikoni ovat aina pedanttisessa järjestyksessä.
kyky sietää ulkoista kaaosta merkitsee sisäistä järjestystä :) (näin mä olen itseäni lohduttanut)

2)hiusteni väri/malli muuttuu jokaisen mieltä pahasti järkyttäneen miesjutun jälkeen.

3)hyppään kaikkien maisemakuvausten yli romaaneja lukiessani.hirveetä sivujen tuhlausta, ketä ne kiinnostaa?

4)elämääni koskevat alustavat päätökset teen seuraavasti: esitän kysymyksen ja vastaus on iltasanomien/-lehden horoskoopin tai radiossa seuraavana soivan kappaleen vapaasti tulkittava sanoma.(noh, emmä nyt niitä TÄYSIN tosissaan ota ;))

5)vihaan kiirettä.en lähde kouluun ellen ole lukenut hesaria rauhassa ja juonut 3:a kuppia kahvia. mielummin olen myöhässä kuin kiirehdin minnekään.

tehtävä on annettu suoritettavaksi seuraaville henkilöille:

babyphant, zalama-, fortunas

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.