IRC-Galleria

iinustii

iinustii

{antaa niiden puhua}
Niin. Nyt on mua taas sivistetty ihan urakalla, kun työkaverin houkuttelemana menin Huttulaan (yleensä äiti saa vapaalippuja, joista toinen taas päätyi meikäläiselle) katsomaan Nykäsen sojottavaa hiuspehkoa (muuta en miehestä sitten nähnytkään, kun oltiin huoneen perällä nojailemassa pöytään). Laulaahan se ei osaa, mut eipä sinne sen takia mentykään - oli vaan hauska nähdä ihmisiä pitkästä aikaa. En edes muista milloin viimeksi olen käynyt missään... gah. Olen viettänyt harvinaisen tylsää elämään, vai?

Äiti tosin yritti äsken vielä houkutella karaokeen kun se on tossa naapurissa joutopäivien ajan, mut ei jassa. Huomenna pitäs mennä töihin.

... ja siis, tänäänkin oli työpäivä. Pelkäsin herääväni tuhannen asteen krapulassa, mutta ei tuntunut missään. Puolikkaan tabletin otin aamulla ihan vaan varmuuden vuoksi ja siinä se. Onkohan mun viinan sietokykyni hitusen kohentunut? Ennen kolme pientä siideriä riittii pistämään mut tosi nättiin kuntoon... mut mä taisin sillon ollakin ihan lapsi vielä, haha.

Mutta joo. Älyttömän hauskaa oli. On jotenkin loistavaa nähdä samana iltana sekä kännisiä työkavereita, että kännisiä vanhempia, joiden lapsia vahditaan XD

Ens viikonloppuna olis tarkotus mennä Beach Partyyn vaik kaikki esiintyjät onkin huonoja tänä vuonna (missä on Poets of the Fall, HUH?). On siel sentään Stella, muistaakeni.

Vielä pitäs viikon verran jaksaa, sitten Karkkilaan, takas töihin muutamaks päiväks ja sitten... loma. En tosin tiedä kuinka kauan loma tulee kestämään, kun epäilen, että ne repii mut heti ens kuun ekana päivänä töihin. En tosin valita yhtään jos niin käy :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.