IRC-Galleria

iinustii

iinustii

{antaa niiden puhua}

joo-o.Keskiviikko 24.09.2008 03:33

Tää päivä on taas ollut jokasuhteessa harvinaisen paska eikä radionkaan uutiset yhtään piristänyt. Yleinen vitutus asteikolla 4-10 on mahdollisesti about 47. Ja puol. Kertaa sata. Tai jotain sinne päin. Sentään pääsin shoppailemaan ennen töhin lähtöä... tosin sekin seikkailu päättyi sitten hammaslääkärireissuun, jossa pääsin eroon noista ompeleista. Eikä satu enää yhtään mikä on erittäin hyvä asia!

Mutta, joo, tää kasvatusala ei vaan selkeesti sovi mulle. En ymmärrä miksi sama asia pitää huutaa kymmenen kertaa, eikä se siltikään mene perille ilman verta, hikeä ja kyyneliä (niin minun kuin lapsen). Tai sitten tää kunta ja sen toimintaperiaatteet ei sovi mulle, mene ja tiedä. Kuudenpäivän työputki --- se jo riittäis, mutta ei! Huomenna sitten vielä lisäksi yli 12:n tunnin työpäivä. Odotan innolla... Saatan itkeä illalla *valittaa*

Nyt oikeesti odotan sitä hetkeä kun lentokone nousee ilmaan muutaman viikon päästä, pääsee johonkin suhteellisen lämpimään ja voi vaan olla ja relata ja nähdä nähtävyyksiä, eikä tarvitse vaihaa yhtäkään vaippaa tai vahtia/komentaa yhtäkään puupäistä lasta!

Tällä hetkellä ei pelota edes se, että päädyn orjakauppaan. Sekin olis vaan piristys tämän päivän jälkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.