IRC-Galleria

iinustii

iinustii

{antaa niiden puhua}
Jostakin syystä AFTER FOREVER on tänään ollut soittolistalla repeatilla... Varsinkin "Energize me", "Withering time" ja "Discord" ovat soineet kauan ja kovaa. Gah, en tajua. Väliäkö tuolla.

No jaa. Istuskelen taas vaihteeks koneella - Tiiu oli täällä yötä, mutta se lähti kai aamulla aikasin, koska se oli häippässy kun mä nousin yhdentoista ympärillä. Tuli vähän, um, riehuttua perjantaina ja pääsin kotiinkin vasta lauantai-päivällä nukkumaan pois yön univelkaa, eh ... tulipa kokeiltua jotain uutta, se ainakin on varmaa ^^; Se siitä aiheesta, ainakin näin julkisesti. Ainakin oli hauskaa.

... muuten onkin vähän sellanen outo olo. Mitäänsaamaton, mitäänsanomaton, tyhjä? Kai sitä nyt aina silloin tällöin täytyy taantua generalin teini-angstin tasolle, eikö? Muutenhan elämä ois tylsää ja mutkatonta /sarkasmi.

Ei perkele, vois mennä ulos käveleen tai juokseen tai jotain ellei paikat olis niin saatanan kipeinä, ettei ole tosi. Itken kohta, perhana.

Täytyy varmaan mennä pelaamaan tai kirjottamaan. Rogue/Pyro kutittaa taas, meinaan. Tosin, mitä pidemmälle katson Roswellin ekaa kautta, sitä enemmän Maria/Michael valtaa ajatuksia... pathetic, dude.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.