IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 30.07.2007 12:42

huhheiliheihei!

Onpa viikonloppu takana. Perjantai meni, öh, överiksi kirjaimellisesti. Isipappa toimi lääkärisetänä ja diagnosoi mun tilanteen. Meni ilta, yö ja lauantai päiväkin sappinesteitä yökkien kun ei ollut juuri mitä tulla. Hehhahahaa.
Heikoimman hetken jäläkeen pysy jo melkeen pystyssä ja uskalsi liikkua. Back to Ruka.
Kävin kattoo Bleakin ja sit hengaa riuttaan. Illalla Uniklubi, Zero nine ja Zone. Ihan mukavasti näytti ihmisiä kuitenkin olevan liikkeellä, vaikka välillä tuli vettä taivaan täydeltä. Toivottavasti toi kuitenki keräs sen verran jengiä, että ens vuonna uudestaan.
Ajankohdan vain voisi miettiä uusiksi, oli samaan aikaan Qstock ja DBTL. Ehkä joku "eksyis" tänne Kuusamoon ja Rukalle kesälläkin. Esiintyjistä kans sen verran, että vähän "laajempi" ois voinu olla. Itsehän missasin kuitenki Tiktakin ja Irinanki.. Kuulosti olevan semmosta hevirock- painotteista. Mut hevillä ei hävitä..
Plah. Tänään aamu alkoi vallan mukavasti, ei niinku millään ois jaksanu nostaa ruhoa ylös patjan pohjalta. Liekö sitten syynä eilinen myötätuntokrapula ja muutama loiventava jäävesi Zonessa ja Veijossa. Niin, mentiin muka Zoneen kattomaan "ylläribändiä", joka oli unohtanut keikkansa ja lähteny sutimaan. Se siitä yllätyksestä. Kävin mä eilen myös tivolissa, maailmanpyörässä. Hui että pelotti.
En mä tiiä, onko sitä jotenki tullu heikommaksi ihmiseksi ku pelotti maailmanpyörässä ja Sombrerossa tuli paha olo. Ei mulle enää mitään. Ja minä muka haaveilen Lintsille menosta..
Helvetti että väsyttää. Toka vika viikko töissä. Aluksi piti olla vain silloin tällöin töissä tarvittaessa ja lomailla, mutta nyt tässä on menny jo kohta koko kesä. No mutta sen näkee sitten huomenna pankkitilin saldosta. Sitte lähen Ikeaan shoppailemaan kun on muutto (taas) edessä kun menen takaisin Ouluun. Musta tulee Oulunsalolainen! Oma rauha, thank god.
Tänään kyllä töiden jälkeen oikasen nelikakkosen plasman eteen ja jään siihen illaksi. Ehkä aamuun asti. Ehkä täytyy välillä muistaa käydä jääkaapilla kun heti alkoi taas aamulla syyttely.
Höhhelihöiih. Jotain äkkiä mulle heti nyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.