IRC-Galleria

Epäonnen päivä.Tiistai 11.12.2007 22:42

Tännään on ollu räytymispäivä. Aamu suju ihan letkeästi, mutta se päätty siihen ku heitin lipat koulun eessä :( Polveen rupesi käymään niin saastasti että huh! Biologian tunnin selvisin hengissä ja sitte sain Elinalta lääkkehiä ettei jomottas. Kyllähän se autto jonku verran, mutta ei sitä koipea silti kestäny paljo liikutella.

Koulun jälkeen ajattelin että YEAH voin käyä kirjastossa hakemassa vähän lissää materiaalia äikän pask... aineeseen. Mutta ei!! Ne naikkoset oli laittaneet sen kiinni! Ovessa oli lappu että "Kirjasto menee tänään kiinni klo. 14.45". Varmaan laittaneet sen siihen 14.30 ja luulleet että sen siitä joku näkis. Angstaannuin syvästi ja kävin kotona hakemassa vähemmän liukkaat kengät.

Kävin mutkat iskällä ja sitte tulin käymään kotona ja kirjotin äikän ainetta ehkä 7 riviä ;O Sen jäläkeen painuin tanhuun 500sen buranan voimalla. Loppua kohti pystyin jo hyppimään :---D mutta oli se tuskasta.Tuntuu aika kivalta ku jalassa on nyrkin kokonen ja ehkä isompiki mustelma joka kasvaa koko ajan :(


Muistakaa siis toivoa Joulupukilta sentin naskaliliukuesteitä kenkiinne, ettei vaan tuu pipiä poloveen!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.