IRC-Galleria

Miksi amerikkalaisessa huulikiillossa lukkee "cotton candy flavored lip gloss" eli siis että se maistuu hattaralle, mutta pienellä präntillä lukkee että "NOT TO BE EATEN" ???
Mitä helkkaria, mitä järkeä sen on maistua jos sitä ei saa syyä?! Elina ja minä valitettavasti huomattiin syöntikielto liian myöhään ja oltiin jo melkeen tyhjennetty koko putelit.

Toinen kysymys on, että mikä on judon idea?? Ainaki nuo akat vaan riuhtoo toisiasa vaatteista, vähäsen läpsii toisia sormille, tönii ja puristelee ties mistä. Ja näyttääki ihan miehekkäiltä. Ja sitte jos joku heittää toisen kenttään nii heti puhallettaan peli poikki eikä ne saa ees rökittää toisia kunnolla. Näyttää suunnilleen samalta ku minä tappelisin rakkaan pikkusiskoni Annin kans.

Pohdittiin myös Elinan ja Heidin kans urheilua syvällisesti. Ja vähän kaikkea muutaki ja oikeastaan missää ei oo mittä järkeä.

Päivän paras tapahtuma on ollu ku Fazerilta oli tullu kirje, että saan kaupasta ilmaseksi kaks leipäpussia ja pullaa XDDDDDDDDDDDD en tykkää leivästä ja kaupan pulla on vähä mitä on, mutta ei se mittää XD

Katotaan tässä olympialaisia ja mietitään syntyjä syviä, kuten jos joku harrastas kierrätystä tai muuta maailmaa parantavaa ja jos sitä näytettäs telkkarista niiku jottai urheilua. Tai jos tanhua näkys telkkarista.





Lähen tästä miettimään persikankiviä ja muita viisaita asioita. Ehkä keksitään vielä jottain hyviä kysymyksiä XD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.