IRC-Galleria

Alamäki alko oikeastaan jo eilen eli 10.9.
Heti aluksi aamulla nukkuin pommiin ja näin ihan helekkarin omituista unta. Koulussa ensimmäisenä oli vuorossa psykologian koe joka meni miten meni, saapa nähä menneekö läpi :---DD

Hyppytunnilla oli joku putkiremontti jossai joten ilmeisesti koko kylä oli vailla vettä, mutta minen ollu kuullukkaa että tämmönen on tiedossa joten kyllähän se ihmetytti ku hanasta ei tullu vettä. Onneksi oli sentään tuoremehua.

Koulu jatku iloisesti kuviksella ja siellä nyt ei sentään mittää hirveyksiä tapahtunu paitsi lörsin liimaa joka paikkaan. Ku pääsin viimein kottiin, kaikki meni hyvin siihen asti että äiti ja Erkki häippäsi Ouluun; sen jäläkeen on tapahtunu vaan toinen toistaan pahempia asioita!

Alkoin tekkee ruokaa nii kaikki tarvittava oli tiskikonneessa joka iloisesti peseskeli tiskejä.
Tekkiin ruotsin "laajahkoa tuotosta" ja Word päätti ryhtyä vastustamaan poistamalla kaikki asettelut. Ku viimein sain ne kuntoon, tuli jonkinsorttinen error ja koko ohjelma meni kiinni. Huokasin helpotuksesta ku se tallentu automaattisesti. Olin ehtiny kirjottaa n. yhen lauseen ku taas tapahtu sama olycka. Tälläki kertaa se tallentu, mutta kuten aina, kolmas kerta toden sano! Word löi taas ihtesä kiinni ja tällä kertaa ei tallentanukkaa, ja aiemmatki tallennukset hävisi huis helevettiin. Sinne meni sata sanaa tai vähintäänki 50, ja eiku kirjottammaan uusiksi.

Ku kirjotusurakka oli saatu valmiiksi, elämä alko jo hymmyillä, mutta sitte hampaita pestessä telkkarista alko kuulua kummia, tai siis itseasiassa se ei kuulunu ennää eli suomeksi se meni mykäksi. Eli hiljeni.
Asiaa piti tietysti mennä kummastelemaan ja paljastu, että se oli myös pimenny! Kyseinen laite piti vaan kummallista vikisevää ääntä ja ilmeisesti se oli jonkulaista kuolinininää, koska tämän jälkeen se ei ennää suostunu aukeammaan. Taisi tulla uuen televiissioapparaatin hommaus. Onhan se kyllä jo pitkään näyttäny merkkejä tulevasta tuhosta, mutta nyt se sitte tapahtu, eli eipä sitte huomenna ainakaa tuu tuhlattua lukuaikaa telkkarin tölläämisseen!


Seuraavaksi varmaan läppäri räjähtää ja internet kaatuu lopullisesti, mutta ei se mittää, ruotsin homma on tehtynä ja ainaha minä voin sitte omalta konneelta kattoa vaikka Totoroa DVDltä XD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.