IRC-Galleria

iknowaino

iknowaino

sono la migliore
J-rock

J-rock on japanilaisten esittämää rockia japaninkielellä. Itse kuuntelen miesten esittämää j-rockia, mutta kyllä naisetkin sitä soittavat.

J-rockia esittävt mm. Dir en grey, the Gazette, Gackt, Miyavi, Antic Cafe ja monet muut. Lopettaneita J-rock- eisttäjiä ovat mm. X-japan ja Due la Quazt. Minä kuuntelen äsken luettelemiani esittäjiä ja paria muuta…

Suomessa J-rockin esittäjiä on käynyt minun tietojeni mukaan yksi, Mucc joskus vuoden 2007 alussa. Kesällä on tulossa Ankkarockiin myös iren grey. Touko-kesäkuussa oli uomeen myös tulossa jokin muukin J-rock bändi, mutta tähän hätään en muista sen nimeä…

J-rockin mies bändit pukeutuvat ja käyttäytyvät joskus vähän erikoisesti… Esimerkiksi Reita on the Gazetten basisti, hän pitää nenänsä päällä aina jotain huivia, syytä tähän en tiedä. Sitten on myös Dir en Greyn solisti Kyo, joka saattaa aina keikoillaan jotenkin pahoinpidella itseään, riippuen kappaleesta. Kyolla oli rankka lapsuus ja hän purkaa kaiken vihansa ja surunsa kappaleisiinsa. Kyolla on vaihtunut myös hiustyyli erittäin monta kertaa. Hänellä on myös välillä huulilävistyksiä, joskus hän ottaa ne pois. Mutta muuten j-rockilaiset ovat huumori-ihmisiä.

Yleensä kuuntelen musiikkia tietokoneella tai mp3:lla. Kaikilta bändeiltä minulla ei ole koneella kappaletta, joten joudun aina joskus nauhoittamaan netistä musiikkia mp3:lle. Myös kavereilta olen saanut paljon kappaleita. J-rockin kuuntelun aloitin, kun kaverini laittoi ”mesessä” osoiteen, jossa oli Dir en grey:n kappale Embryo. Ihastuin siihen ja rupesin kuuntelemaan lisää Dir en greytä ja samalla löysin muitakin hyviä J-rock bändejä. Olen kuunnellut J-rockia nyt noin pyoli vuotta.






”Ihan hyvä asia-aine. Kappalejako on toimiva. Lopetus jää tosin jotenkin lyhyeksi, ihan odottaisi, että jatkat sitä vaikkapa kertomalla, että haluaisit päästä konserttiin tms.
Kieli on sujuvaa. Muutama pieni virhe !”
8

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.