IRC-Galleria

immortale

immortale

oi kun kesä ois

Ajatella et on torstaiTorstai 13.08.2009 23:31

Aika on mennyt tosi nopeasti, pian alkaa koulut :S nyyhkis, syksyisin ei oo niin paljoo aikaa nukkua ja tehdä kaikkea kivaa kun jos on lomaa.

Heräsin tänään aiemmin kun normaalisti eli heräsin joskus yhdeksältä. Pitäisi oppia heräämään muutenkin aikaisin, kun kouluun pitää joskus herätä joskus jo kuudelta. Aamu meni sitten siinä asioita hoidellessa mm. kävin ostamassa Ellalle lahjan. Yhden ihanan korun ja pinnejä Lindexistä. Menin Ellalle ja me tehtiin kaikkea. Käytiin välillä kotona syömässä tai minä vain söin. Tänään ollaan hengattu Ellan kanssa puistossa ja ostin pari kasettia jonkun Lisa Stansfieldin ja Bryan Adamsin eli ihan hyvää musaa siis. Jotenkin kasetit vain on kivoja tai ainakin kivempia kuin levyt, paitsi kasetteja pitää koko ajan käännellä.

Ostettiin Ellan kanssa jotain randomeja kirjoja.. :D Ella osti jonkun Helvetin talon joka on joku kauhudekkari. Oltiin myös puistossa ja puhuttiin kaikkea. Huomenna me voitais pitää Ellan kanssa jotkut randomit hyväntekeväisyyspäivät eli auttaa vanhoja mummeleja.

Ella on muuten kiva, harmi et tulee syksy ja sitten jossain vaiheessa muutankin niin en näe Ellaa sitten ihan koko aikaa :/. Viikonloppuna menen muutenkin Forssaan, joten aika on vähissä ja joillakin on jo alkanut koulu. Niin ja juorulehdet on perseestä siitä tehdään iso juttu jos Lauri Tähkä on kännissä. Me dissataan Ellan kanssa yhdessä juorulehtiä.

Ja Ella on muutenkin sen isällään, et se ei pääse lukemaan tätä päiväkirjaa vähään aikaan :D.

Ikävä myös Minellaa, Ninnua, Hetaa, Tuulia, Merjaa, Eerikaa ja Ella Kaunistoa <3 eli siis ihan kaikkia. Kännykkä pitäisi pistää lataukseen. Joku päivä vielä siivoan :D Tänään teen sitä kasvityötä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.