IRC-Galleria

inari

inari

em tap dna sdnah ruoy worhT

MATKALAULUTiistai 07.03.2006 14:45

"Pojat kyydissä on, etupenkkipaikasta riitaa. Otin yhden kasetin, Iitulla on kuitenkin liikaa. Jaben vuoro ajaa, muut ovat ottaneet oluen. Jake kuskina vaan silloin kun on hätätilanne.

Laula Ana meille laulu, ettei vielä pojat sammu.

Perillä on tuolla edessämme jossain, mennään mutta ajetaan lujempaa. Toivon että matka loppuis nopeaan. Tämä voi olla koko elämämme kamalin päivä, ajetaan lujempaa. Toivon että matka loppuis nopeaan.

Inarii pissatti taas, pysähdytään kuudetta kertaa. Samat huoltoasemat, Japskille Tehoa ja bensaa.

Laula Tuisku meille laulu, ettei illan bisset huku.

Perillä on tuolla takanamme jossain, käännytään mutta ajetaan lujempaa. Toivon että matka loppuis nopeaan. Tämä voi olla koko elämämme kamalin päivä, ajetaan lujempaa. Toivon että Peetu sammuis sukkelaan.

Avaan ikkunan, heitän ilmaan roskaa, Jabe suuttuu taas ja nyt pelottaa. Pelkään että Jabe ajaa meidät itämereen! Mitä sitten teen? Mitä sitten teen? Eikä ajatella sitä kuka on pissiksin, että Peetul saattaa olla aivotkin. Teemulla on Olli joka sille jäkättää. Nyt ei Teemu muista eikä tarviikkaan."


Sanat PMMP:n Matkalaulusta muunsivat Jab3 ja inari. Kaikki laulussa mainitut ovat ihka-oikeita olentoja ja ansaitsevat harmittoman pilkkamme täysin.

Ja selvennykseksi kerrottakoon, että:
Peetu = DimDim
Jake = Jake^_^
Jabe/Japski = jab3
Iitu/Inari = inari
Teemu = Rotko

Kaikki oikeudet pidätetään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.