IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

dsdsfdsTorstai 30.03.2006 00:09

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1. DJ Neon - In hardtrance tech we trust
2. Cosmic Gate - Human Beings
3. DJ Dean - It's a Dream
4. Ripsipiirakka - Tänä iltana
5. PMMP - Korjauslaulu
6. Ziggy X - Geschwindigkeitsrausch
7. eX3 - Jään tuhoama maa

Nakitus menee:
Anna (Ann^Banan^)
Jake (h4t3crm)
Röystö ([R]ose)
Rosanna ([Rosanna])
Stouneri (stokke-)
Dana (_Duality)
Laura ([lulu])

HaastePerjantai 03.02.2006 15:35

Haaste

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

1. Mulla on aina jotain negatiivista sanottavaa

2. En käy koulua säännöllisesti

3. Erehdyn aina rikkomaan sääntöjä

4. Poltan tupakan heti kun siihen tarjoutuu mahdollisuus ja aamuisin poltan 2 putkeen

5. Me godliek! Very niec

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Haastan:
Kanman
[R]ose
[lulu]
elumi
_Saari_

h0hh01jj44Keskiviikko 02.11.2005 18:04

Eilen heräsin vasta klo14, joten en ehtinyt kouluun. Kuulin jälkeenpäin, että databeissi opettaja oli ollu vihanen mutta se ei menoa haitannut!!! 8) Menin sitte jo klo22 nuQ että jaksaisin herätä aamulla ja heräsinkin. Jaksoin olla koulussa ne legendaariset 5 tuntia, kunnes Grunth gaiffarini soitti ja ilmoitti pitävänsä vapaata. Otinpa lopputilin tämänpäivän osalta ja menin Kurzen luo nakuttamaan UT. Jonkinajan kuluttua tuli mitta täyteen lamexiittoreiden ounatessa Grunthia ja lähdimme Nummiksen steriileihin ruokailutiloihin syömään. Salaatit jäivät luonnollisesti lautaselle ja perinteitä noudattaen avustin kaveria syömisessä...

Nyt ollaan sitte i koti ja dataillaan ja mahaillaan loppupäivä....

MullistavaaMaanantai 31.10.2005 06:57

Tämä yö oli todella mahtava. En ole sulkenut silmiäni hetkeksikään, ellei millisekuntien räpsähdyksiä lasketa. Päivästä tekee vieläpä erityisen hienon eräs tosiasia; nimittäin koulu. Sehän tuppaa alkamaan tossa 3 tunnin kuluttua... :S Nooh... Vaikka luomet rupee tuntumaan vähän raskaammilta, caromissa on otettu takkiin, CS meni vittuun ko rasvattu patukka, röökit on loppu ja luvassa on ihQ 8 tunnin koulupäivä, niin meikäläinen se jaksaa! Vittu painan vaikka silmät ristissä ne yritystalouden tunnit sun muut, mutta poissaoloja en huomenna ota! Se on selvä se! Ei mittään rakkaat galleriavakoojani, palaamme asiaan myöhemmin tänään, pienten nokosten jälkeen....

Ja sitte edittiä sen verran, että kello ompi 06:16... tulin vartti sitten aamulenkiltä ja suihkussa on käyty. Olo on ku uudella ihmisellä.. Kiitos stokke- lenkkiseurasta!

16:58 Jeeeeeeeeeeh.... klo12 koulusta kotiin ja siitä asti nukkunu ko uppotukki.. Nyt bäk to tha sleeperslands ja sitte ROXROX!
- Vanhemmat »