IRC-Galleria

ippe1990

ippe1990

on onnellinen <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.04.2009 22:14

huomenna loppuu päikkä jes :D on tätä ollukki muutamisen päivää :D ja meinannu mennä hermot noiden siittareiden kans :D mut ei kait siin onhan nuitten kans kuiteski pärjänny :D no mut onneks pääsee huomenna poes täältä oman kullan kainaloon :):):)):)):):):)

[Ei aihetta]Tiistai 28.04.2009 21:52

Japaninkielinen nimesi

A= ka > B= zu > C= mi > D= te > E= ku > F= lu > G= ji > H= ri > I= ki > J= zu > K= me > L= ta > M= rin > N= to > O= mo > P= no > Q= ke > R= shi > S= ari > T= chi > U= do > V= ru > W= mei > X= na > Y= fu


Inka Mikkonen = Kitomeka Rinkimememotokuto

kajaanin paikallis ravit :DMaanantai 27.04.2009 00:28

olin tänään hoitamassa boorista kajaanin raveissa :D oli ihan kiva päivä, mukana oli myös pate ja viima :D viima voitti niikuin samoin pate :) booris oli kans ihan ok vaik olikin toiseks viimeinen mut ei se mitään tää on vain raviurheilua :D

PäikkäPerjantai 24.04.2009 13:27

Tänään taas vaihteeksi päikkäämään :D No ei kait siin oon täl viikol korvannu yht rästipäikkää :D No kyl se yks 7pv viel menee ihan keposeen :D

Eilen reissussa Perjantai 24.04.2009 13:22

Olimpas Miian kans eilen vähän reissun päällä :D Sellanen ekstempore reissu tehtiin Mikkeliin Miian vanhempien luokse :D Olipahan reissu mut tulipahan tehtyy :D Ihan sillai mukava ku vaihteluu itellekki :D

Känni & krapula asteikko. :D Torstai 23.04.2009 14:40


Ampiais-känni:
Kiemurtelee ja pörisee itsekseen.

Hitler-känni:
Sammut bunkkeriin.

Kristofer Kolumbus -känni:
Et tiedä, mihin olet menossa, etkä perille päästyäsi tiedä, missä mahdat olla - mutta koko reissu menee valtion piikkiin.

Tuhkimo-känni:
Tulet himaan ilman toista kenkää.

Ruusus-känni:
Sammut sadaksi vuodeksi.

Pieni Merenneito -känni:
Jalat eivät irtoa toisistaan ja haisevat silakalle.

Telaketju-känni:
Kuljet otsa rypyssä eteenpäin.

Ristisana-känni:
Menet kapakkaan pystysuorassa ja palaat kotiin vaakasuorassa.

Keila-känni:
Kaadut heti kun joku tönäisee.

Penis-känni:
Olet koko illan suurin mulkku.

Mandoliini-krapula:
Kädet tärisevät niin, että soittotaidossa löytyy, vaikkei nuotteja tunnekaan.

Lumikki-krapula:
Heräät aamulla seitsemän miehen kanssa.

Punahilkka-krapula:
Heräät isoäidin kanssa samasta vuoteesta.

Keisarin uudet vaatteet -krapula:
Heräät aamulla alasti kadulla.

Ruma ankanpoikanen -krapula:
Aamulla on vieressä väärät munat.

Nalle Puh -krapula:
Aamunkankeudessa et saa sormia varpaisiin ja hampaissa on plakkia kuin olisit pessyt ne hunajalla.

Roope Ankka -krapula:
Olet hommannut ison kasan rahaa ilman housuja.

Mikki Hiiri -krapula:
Korvat ovat turvonneet palloiksi, käsissä on valkoiset käsineet, mutta frakista ei ole tietoakaan.

Iso Paha Susi -krapula:
Henki haisee niin pahalle, että puhaltamalla kaataa ladon.

Hannu ja Kerttu -krapula:
Aamulla voit kätevästi suunnistaa vessaan yöllä oksennettua vanaa seuraillen.

Peppi Pitkätossu -krapula:
Heräät aamulla hevosen ja apinan välistä.

kopsasin monalta :D

[Ei aihetta]Maanantai 20.04.2009 04:07

?

1. olen sinulle ?

a. ystävä
b. ikuinen ystävä
c. vihollinen
d. rakas
e. paraskaveri
f. jtn muuta. mitä ?

2. Jos tekisin itsemurhan, mitä tekisit ?

a. itkisit
b. tappaisit itsesi
c. olisit niinku mitään ei olisi tapahtunut
d. jättäisit hautajaiset väliin
e. olisit iloinen
f. jtn muuta, mitä?

3. Jos näkisit minut vuoden päästä, mitä tekisit?

a. suutelisit
b. halaisit
c. moikkaisit.
d. löisit
e. jtn muuta, mitä?

4. Mitä sanoisit jos sanoisin rakastavani sua ?

a. en rakasta sua
b. niin mäkin sua
c. haista vittu !
d. nyt puhut paskaa
e. jtn muuta, mitä?

5. Jos saisit tehä mulle näistä jtn mitä ?

a. hakata
b. halata
c. suudella
d. tappaa
e. kätellä
f.pussata

6. Voisitko koskaan ajatella olla yhdessä mun kaa ?

a. en todellakaan
b. joo. EHDOTTOMASTI.
c. tottakai!


kopioi tämä omaan päiväkirjaasi ja katso mitä sinulle tehtäisiin tai sanottaisiin
no meitsi vähä irto juoksutti / hypyytti pälliä niin sit se vaan yks kantaan otti liikaa vauhtii ja juoks langoist läpi ku ei jarrut toiminu :D kuulu vaan hirvee rysäys ja langat oli ihan pirstaleina ja tietenkin pällin jalois :D No ei kait siin tuli vaan etukainaloon pikku vekki ja sit etupolveen kans :D et osaa olla mulla aina välil hyviä ideoita :D

Pälli vaan hieman innostu ideasta ja kappas näin sit kävi :( onneks ei tullu pahoja haavoja
olin ekaa kertaa monte's startissa harjoitusraveissa repellä :D tän päivän muistan aina kun oli niin hyvä ja mukava päivä ja repekin meni ihan hyvin startin. se oli repellekkin elämänsä eka monte' lähtö ja olipahan sen arvoinen ajaksi tuli 29,11 sille radalle tosi hyvä aika kun oli niin hiton raskas rata ihan vesi seisoi paikoitellen raalla :D Mua jännitti ihan sikana et miten mul menee se startti ja muutenkin siel raveissa repen kans , mut kaikki meni ihan hyvin niin jatkossakin uudestaan menen monte'a harjoitusraveissa ja repe oli toinen hyvä kakkonen jes jes

kopsasin monalta :DKeskiviikko 08.04.2009 01:34

Mie oon kaksonen :D

B A A R I H O R O S K O O P P I

---> Oinas pyyhältää baariin niin lujaa vauhtia ettei ovimies tajua edes mikä hänen ohitseen viuhahti. Oinas suuntaa suoraan baaritiskille, tilaa kymmenen vodkasnapsia jotka viskaa kurkkuunsa alta minuutin. Kyytipojaksi hän kaataa kannullisen sangriaa ja muutaman oluen ja sytyttää savukkeen; pakko saada toimintaa aikaiseksi.

Härkä saapuu autolla. Hän kävelee rauhallisesti baaritiskille, tilaa Irish coffeen ja etsii miellyttävän nurkkapöydän jossa nautiskelee pehmeästä nojatuolista, sisuksia lämmittävästä juomasta ja sikarista; Muut tanssikoon.

Kaksonen saapuu baariin tanssien. Hän flirttaa ensin ovimiehen kanssa, viilettää sitten vessaan, törmää tuttuihin, ja löytää myöhemmin tiensä baaritiskille.Tilaa pirskahtelevan pirteän drinkin ja ryntää ketkuttamaan tanssilattialle; kukapa nyt paikallaan pysyisi?

Rapu ei olisi edes halunnut lähteä baariin. Hänellä oli niin ihanaa sohvan nurkassa mummon vanhan huovan alla. Rapu astuu sisään verryttelyhousuissaan varovasti pälyillen. Hän toivoo törmäävänsä johonkin tuttavaan jotta tulisi kotoisan turvallinen olo. Tiskiltä rapu tilaa oluen.

Leijona saapuu sisään suuri elkeisesti kimaltelevassa asussaan. Toivottavasti kaikki huomaavat. Hän kävelee ympäristöään tarkkaillen tiskille. Leijona tilaa kuohuviiniä ja jää istumaan baaritiskille mairea hymy naamallaan jotta kaikki huomaavat hänet.

-> VÄLIAIKATIEDOTUS: Oinas on haastanut riitaa jo kolmen henkilön kanssa. Kaksonen on käynyt jo oksentamassa sekä lähentelemässä puolta ravintolan henkilökuntaa ja jokaista asiakasta. Rapu jutustelee 85-vuotiaan sedän kanssa pula-ajasta.. Härkä nauttii olostaan nurkkapöydässä.

Neitsyt saapuu sisään. Häntä inhottaa viettää iltaa rietastelijoiden kanssa ravintolassa. Mielummin hän olisi siivonnut kotiaan ja järjestellyt postimerkkikokoelmaansa. Neitsyt siirtyy huomaamatta tiskille ja tilaa tuoremehua; soittaisivat edes jotain klassista musiikkia..

Vaaka saapuu uudessa asussaan, hajusteilta tuoksuen. Hän flirttaa ovimiehelle leveästi hymyillen. Vaaka suunnistaa tiskille ja tilaa jonkun nätin, makean ja seksikkään juoman. Vaaka huomaa toisella puolellaan neitsyen; miten kukaan voi pukeutua noin tavallisesti?

Skorpioni saapuu moottoripyörällä. Hän täräyttää prätkänsä parkkiin ja astelee sisään nahka-asussaan. Tänä iltana täytyy saada seksiä ja rokkenrollia, hän ajattelee. Skorpioni tilaa tiskiltä salmiakkikossua ja paukun jonka nimi on Terrible death. Skorpioni iskee silmää vaa'alle,joka poistuu paikalta liukkaasti.

-> VÄLIAIKATIEDOTUS: Oinas on heitetty jo kertaalleen pihalle haastettuaan riitaa ovimiehen kanssa (luikkinut salaa sisään uudestaan). Kaksonen katosi wc:hen kahden miehen ja naisen kanssa. Rapu itkee ikävästä äitinsä helmoihin. Leijona kertoo ihailijajoukolleen tarinoita itsestään. Neitsyt murjottaa. Vaaka tanssii kuumaa tangoa ihanan adoniksen kanssa. Härkä juo edelleen samaa irish coffeeta.

Jousimies saapuu sisään ison kaveriporukan kanssa. Tilaa tiskiltä tuplana Long Drinkin ja ryntää tanssimaan 80-luvun discohittiä. Tanssilattia ei riitä, hän hyppää tanssimaan myös pöydälle...
"säpinää tänne!!!"

Kauris tulee yksin. Hänellä on masennuskausi menossa, ja töistäkään ei olisi huvittanut lähteä.. Hän ottaa kossucolan ja menee yksin pöytään. Samallahan kun humaltuu voi suunnitella uusia työasioita.

Vesimies saapuu iloisena. Mukava tavata uusia ihmisiä. Hän tilaa tiskiltä siideriä ja päätyykin pian väittelemään politiikasta.

Kalat saapuu juuri ennen valomerkkiä. Hän on juonut hyvät pohjat kotona ja onkin hilkulla päästääkö ovimies häntä sisäänkään. Kalat tilaa äkkiä juoman tiskiltä kun vielä saa ja menee tanssilattialle huojumaan yksinään viimeisten hitaiden tahdissa haaveillen että olisi joku jonka kanssa tanssia.