IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Kiitos YLETiistai 04.08.2009 03:27

Kantiiks olla masentunu siitä, että Manilan katulapset imppaa ja nukkuu kadulla? Onko siitä mitään apua, että olen huolestunut asiasta? Miksi minun pitäisi ylipäänsä olla siitä tietoinen? Voinko muka auttaa heitä?

voi saakeliPerjantai 05.06.2009 18:12

varvas paskana, nenä tukossa, oon pessy kolme koneellista pyykkiä ja kolme koneellista astioita, istunu monta tuntia facebookissa, yrittäny kuunnella musiikkia ja pohtia elämää

facebook sanoi, että olen perseestä.

[Ei aihetta]Torstai 26.02.2009 00:39

Onko ihminen luonnonvara?

[Ei aihetta]Maanantai 23.02.2009 01:27

mä en jaksa tehä laskareita
mä en jaksa tehä laskareita
mä en jaksa tehä laskareita
mä en jaksa tehä laskareita
mä en jaksa tehä laskareita
mä en jaksa tehä laskareita
mä en jaksa tehä laskareita
mä en jaksa tehä laskareita
mä en jaksa tehä laskareita

[Ei aihetta]Perjantai 13.02.2009 22:32

Leikkaanko otsiksen? Katsoin itseäni tänään koulun vessan peilistä ja näytin mielestäni typerältä.

KOMMENTOIKAA

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.01.2009 07:15

mul oli eilen oksennus :(

:) eli ei tarvii laittaa niin paljon ruokaa kalorilaskuriin
tajusin just, ku kirjotin ton ekan lauseen

voih perse..Tiistai 06.01.2009 15:21

nyt mul on kauhee flu. aivot lentää melkein pihalle ku niistän nenää.. ja tää on siin mieles vähän ikävää, ku en mitään saikkuakaan viittis ottaa, ku on vika työviikko. eikä meil muutenkaan oikee tykätä jos ottaa saikkuu pelkän flunssan takii, jos ei oo ees kuumetta. no mulle on kyl aika sama meenkö sinne tartuttamaan kaikki. taisin itseki saada tartunnan yhelt työkaverilta.

sitte mua stressaa nää kaikki koulujutut, ku ne alkaa pian, ja mun pitäs viel lähtee sinne leedsiin inan kaa. tää on siis a choice between school and leeds. tottakai mua kiinnostais olla siel leedsis vaik kuukaus. varsinkin nyt ku ei oo enää töit. mut entä koulu? näin just tänä yönä unta, et mut heitettiin sielt pihalle, ku en oo suorittanu tarpeeks kurssei. melko painajaismaista.

hmm, mitäs muuta? niih, no mä oon viime aikoina huomannu töis, ettei venäläiset ookaan ihan niin kauheita.. ainakaan venäjän venäläiset. suomenvenäläiset taas on ärsyttäny mua aina, ku ne on aina erottunu muista niin selvästi.. no kylhän venäjän venäläisetki, mut niillä taas on tavallaan oikeus siihen, mutta suomenvenäläisten keskuudessa pitäs päteä maassa maan tavalla... entäs semmoset suomalaistuneet suomenvenäläiset? neki ärsyttää, ku ne on jotenkin semmosii hiirulaisii, jotka koittaa peittää juurensa.. sit niil on tyyliin kaikil suomalainen sukunimi. niin nää venäjän venäläiset joihin oon törmänny töis on ollu ihan mukavii.. ne ilahtuu aina jos puhun niille venäjää ja sit ne toivottaa yleensä hyvää joulua tai uutta vuotta. täst tuliki mieleen yks 30 rockin jakso, mikä me katottiin eilen. siinähän on se harvardin käynyt neekeri ja sit se tracy jordan - semmonen neekereiden stereotyyppi. nii ne ei tuu kauheen hyvin toimeen, ku ne on niin erilaisia eikä se harvardilaisneekeri oikeen ymmärrä sitä toista neekeriä... no enpä nyt kerro siitä enempää... mut itse koen olevani tavallaan se epästereotyyppinen neekeri, joka häpee muita ja koittaa jollain lailla todistaa että kaikki neekerit ei oo samanlaisia.. hmm, toivottovasti tätä merkintää ei poisteta rasistisena, se vasta oliskin hupaisaa.. tai siis naurettavaa. ihan sairaan neurettavaa.

johtopäätöksenä nyt se, et haluun venäjälle. mul on ikävä niitä kaikkia stereotyyppisiä venäläisiä korkokengissään ja nahkatakeissaan. niiden seassa sit joskus näkee jtn hippeja ja kelaaki, et wau, kyl tänne mahtuu muitaki. ite taas on aina ku joku avaruusolio, joka ei sovi oikee mihinkään. plus ois kiva parantua ja kestää loppuun siellä anttilassa. sitten huolettomana leedsiin! perfect.

:DLauantai 03.01.2009 22:31

vit.. söin eilen kaks ateriaa mäkis.. siis peräkkäin

p.s. eka oli tosi hyvä, toka oli pikkasen liikaa.. vaikken kyl tullu täysin täyteen.. ajattelin kyl et alotan nyt kanss mäkkilakon ku joniki alotti.

:DKeskiviikko 17.12.2008 03:16

vit.. oon läski

[Ei aihetta]Lauantai 12.07.2008 03:49

byhyy, olin melkein kaks viikkoo poissa, eikä kukaan ees kommannu :<
« Uudemmat -