IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

girugamesh @ nosturiTiistai 08.03.2011 14:29

eilen oli kivaa, vaikka oon kyllä ollu paremmillakin keikoilla. toisaalta ku on nyt tullu jho ravattua sen verran monella keikalla ja ku ne parhaimmat keikat on sit oikeesti ollu supereja, nii niit on vaikee ohittaa, varsinkaa ku ei oo kyse lempibändistä.

tunnistin vaan jotain vajaa puolet kappaleista :( mikä ei kyl oikeesti oo mulle itelleni mikää ihme : D

mut ihan jeesjees keikka olii ja seuraavaksi joko mcr (.... juu), apulanta tai ruissi !

ja mun bussissa pohtimia asioita
joita ketään ei varmaan lue : DD:

mietin mm. et oonkohan tulos vanhaks koska jo tunnin jonotus oli tuskaa ja koska melkeen kaikki ylimääräinen fanityttöily mun ympärillä ( eli melkeen kaikki mitä tapahtu ) aiheutti sellasen "........"-fiiliksen. ja yleisestikki tuli tunne et viihdyn paljon paremmin ruississa känniääliöiden keskellä, ku jiiru keikkojen yleisössä. en sit tiiä mistä sekää johtuu.

ja sit sitä eturivissä ei oo tilaa menkää taaksepäin vineemistä en ymmärrä, koska eturivissä aina on tungosta sille ei mahda mitään, ja jos siellä edessä ei pärjää niin mene itse taakse !
fldjfälfslaäfasä.
en mäkään valittanu ettei mul oo tilaa menkää taaksepäin ku esim. ruississa billy talentin keikalla siellä edessä mut kaadettiin ja kaveri ja joku kolmas kaatu sitten vielä siihen syliin.

ja sitäkään en ymmärrä, että jos joku luovii yleisössä eteen päin niin katotaan pahasti, okei joo ei halua menettää paikkaansa, mut kyynerpäällä vähän kylkeen tai seistä silleen ihan kunnolla, ettei se pääse sun ohi niin siinä se.

ja joo musta se että ne siellä edessä on jonottanu ikuisuuden, ei tarkota sitä etteikö sinne sais tunkea. sehä vaan oma vika et tuli niin aikasin :D
esim. gagankin keikalla päästiin essin ja tiian kanssa siihen sen ulokelavan tai sen aika eteen ( johonkin kolmanteen neljänteen riviin ? ) ilman sen suurempia pahoja katseita.

sit kuten aina niin jälleen rageen siitä etteikö niitä pitkiä hiuksia voi vaan pistää kiinni? mullaki oli kaks kertaa ellei useemminki keikan aikana edessä joku kellä oli pitkät hikiset hiukset ja ku ne hinkkaa sun käsivarsia ja kaikkea muuta niin = ei herkullista. :s
ku kukaan ei kuitenkaan siellä keikalla sun hiuksia katso, ja sen keikan jälkeen vaikka ne ois ollu auki niin ne on ihan yhtä hirveät ja 'kampaus ihan yhtä pilalla' kuin se ois ollu kiinni.

ja sit se kuvaaminen mistä tuolla yhteisössäkin on näemmä ragettu, mä olin kuvitellu et se on päivänselvää ja et idioottikin tajuu ettei niil keikoil saa kuvata, mulle ainakin on päivän selvää, että jos jossain ei erikseen mainita että saa kuvata, niin mä en ees harkitse kameran mukaan ottoa.

siinä kaikki mun mäkätyksen aiheet tältä erää : D nyt varmaa pitäs mennä nukkumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.