IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

ohfSunnuntai 07.05.2006 03:24

mulla on niinku tylsää ku ulkona sataa. ja silleen. joo. mut meen koht nukkumaan ja toivon että huomenna paistaisi aurinko tännekin risukasaan. aijoo. katottiin taas serkun kaa leffoi. toi toi toi yleisavain oli hyvä ja sit se missä oli se huono miesnäyttelijä. tai siis se ruma munapää. ja mä vähän pelkäsin sitä yleisavainjuttua koska hoodoo ei ole ihan järkevää ja siinä oli niitä lapsiakin valkoisine naamoineen.

tyypit yrittää saada mut laittamaan uusia kuvia, mut mun mielestä tää kuva on niiiiiin hyvä ja kaunis että en jaksa vaivautua. ehkä voisin laittaa mun auton kuvan, mut en haluu, koska sit tyypit olis kuitenki kateellisii. oon ajatellut myös poistua yhteisöistä koska en tykkää kun ihmiset kommentoi mulle.

jee. pian on juhannus. eka oli kyl toi vappu, mut en muista oikeen sitä. oltiin jossain espalla haalarit ja pilottilasit päällä. juotiin skumppaa. ja niin. joo. oikeesti mä vaan datailin koko vappenin täällä galleriassa koska ei mulla mitään elämää oo.

joo.mut nyt meen nukkuun et jaksan huomenna dataa lisää. moimoi

t.isoveli

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.