IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »
TEHTÄVÄNANTO:
Paljastan viisi omituista tapaani / piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. saan melkein kaiken huumorini kännisistä tai muuten vaan kujalla olevista ihmisistä. esimerkiks yöllä nähty vitun kännissä oleva äijä joka horjuu yksin jossain on vitun hyvä juttu.

2. en voi kävellä asfaltissa olevien halkeamien päälle. väistän niitä parhaani mukaan.. toisaalta jos väistäisin niitä kaikkia niin se näyttäis niin oudolta että yritän pitää sen mahollisimman huomaamattomana.

3. tykkään salaisesti joistain vitun omituisista ja huonoista biiseistä, mikä hävettää mua. tiedän niiden olevan kauheita mutta kuuntelen niitä silti.

4. mulla on helvetin outo miesmaku. mun mielestä hyvännäkönen mies on usein muiden mielestä tosi kuvottava. laura ja reetta tietää tästä enemmän..

5. kun juon, juon vitusti liikaa enkä muista aamulla mitään. se on ehkä paremminkin huono tapa, mutta on se kai myös aika outoo ettei tuhansien överikännien jälkeen vieläkään osaa juoda oikein. (#HUTI)

haastan:
reetta-
Lau-ryn
mkkko
+ SWEETLEAF (kaikki tietää ettet sä oo niin normaali mitä esität joten ala kirjottaa).

No onhan se nyt munkin pakko :DTorstai 24.11.2005 00:11

Eli Jenna ja Reetta live perjantaina. Sean Paulin Get Busy! Ne jotka ei pääse tätä kuulemaan niin olisinpa kateellinen. Kyllä tästä myös varmaan perinteinen video otetaan.. mutta senkin saa vain harvat ja valitut. Yks on Mikko ja yks on ehkä Lassi jos käy mäihä. Onnea tytöt<3 Tequila-girls at Friday.

kaikille hudeille<3Maanantai 31.10.2005 20:54

jyväskylä talossa.. ei vittu tää päiväkirja on huti keksintö.
hutikolmikolta tänne tulee sit tekstiä! ei niinkään multa yksinään.
varmaan reetta pääsee myös joskus puikkoihin kun olen iloisesti unohtanut tunnarit niille ja täällä voi lukee jotain ihan hirveetä sen jälkeen :D
- Vanhemmat »