IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

ei olis pitäny ikinä hommaa kannettavaaMaanantai 17.12.2007 19:55

ku en nähtävästi osaa pitää sellasta ehjänä. oon huolimaton paska ja kärsin siitä.

torstaina 'kaadoin' steariinit koneen näppiksen päälle ja näytöllekin vähän, puhistin sitä 2h ennenku uskalsin yrittää edes aukasta (ja tää kaikki sattu 3h yöunien ja 6-15 töiden jälkeen). no, ei menny päälle. sekosin vähä ja ulvoin kirosanoja, rauhotuin hyvin pitkän ajan jälkee, kunnolla varmaan vasta ku matti soitti ja sain ajatukset muualle. mut ei vittu. no perjantaina olis ollu töitä 9-18, pidin yhen tauon millä soittelin itelleni lisää töitä (ajattelin et tulee monen sadan euron remppa) ja siitä koneesta et mihin sen saan huoltoon tai mitä ylipäätään teen. sain lähtee sit töistä tuntii aikasemmin ku vähän itkin ja vein koneen huoltoon, ne oli mukavia ja naureskeli vaan ettei oo tämmöst ennen sattunu. mut NESTE OLIS OLLU PAHEMPI KU TOI STEARIINI (ja mähän nimenomaan oon yrittäny suojella konettani viemättä juomia tms sen lähelle, prkl). lupasivat et 30e maksaa joku käytetty näppis mikä olis käyny, eli sanovat ettei tuu maksaa ku 59e siit tekemisestä + toi 30e ja maanantaina eli tänään olis pitäny olla valmis.

mut vittu. menin sinne sit tänään ennen töitä ja sain kuulla ettei se näppis käyny ja uus maksaa 49e, "tänään laitetaan tilaukseen et joo ei _varmasti_ tuu vielä tällä viikolla.".

oma vika, ei voi mitään. en silti varmaan osta enää yhtäkään joululahjaa jos meinasin jouluna käydä kotona enkä olla töissä (tota mietin ensin, et en mää ansaitse mitään hauskaa joulua kun oon näin tyhmä). kaikkein huvittavinta täs on se et ku oon tähän asti varjellu sitä tosiaan kaikelta ruualta ja juomalta, mut tokihan saan kadettua sen päälle steariinia.

et sellasta. nyt oon kirjastossa ja 3min aikaa olla koneella. vihaan aikatauluja ja kiirettä ja turhaa kiroilua ja kirkumista ja muutamii työkavereita (jotka valittaa mulle asioista joista muille ei, luulen et niil on takana joku muu ongelma mua kohtaan) ja vähän kaikkee nyt. mut nähhää moi

ps: on mul menny silti ihan kivastiki, lauantaina oli parasta nähä ihanaa kaisaa ja ihaninta puhuu ja vitutti et oli takana sellane pitkä ja raskas työpäivä minkä takii humalluin jo yhestä oluesta ja viinistä enkä jaksanu juua sitä bissee niin pitkälle yöhön kun olisin voinu haluta. mut silti, kaisa muuta helsinkii!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.