IRC-Galleria

vittu ku mää nukun miten sattuu.Torstai 20.03.2008 05:38

eilen yöllä heräs mieleen ajatus et onneks mulla on suunnitelmia, haaveita ja tavotteita nykyään, ku aina niin ei oo ollu.

olin hot joogassa maanantai -ja tiistai-iltoina. oli kivaa, 38 asteen lämpötila ei tehny vielä ees tiukkaa vaan tuntu vaa mukavalta, mut seuraavan tunnin pari astetta lämpimämpi ilma sai hikipisarat valumaan pitkin rinnuksia aika äkkiä. huomenna yritän jaksaa kaks puoltoistatuntista melkein putkeen, ehkä jaksan ku työpäivä on vaan 5,5h mittanen. hyödynnän ton kortin (25e/vk ja saa käydä tunneilla niin paljon kun huvittaa, norm. 1h on 15e) nyt kunnolla.

la-aamunaki olis tunti klo 10 aamulla, ja mua houkuteltiin perjantaina juomaan :-( saatan jättää lähtemättä vaikka luvattiin melkein juomiakin sen tunnin hinnalla. oonko ihan sairas? no mut mulla on ens viikon viikonloppuki vapaata! sit voi dokaa, tän viikon leikin urheilijaa.

ps: sit huoh tota facebookkia. eilen mietin jo eroomista sieltä, iha liikaa kaikkee turhaa mitä oon ottanu itellenikin ja kaduttaa! SEND LOVE HEARTS. sais ees kerralla ignorattua jos on tullu monta samaa pyyntöö, mut ei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.