IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 06.04.2009 21:23

on menny liian pitkä aika ku oon kirjottanu niin et en muista enää!

well,

a) oon ollu paljon töissä
b) muutan kohta pasilaan
c) oon huomannu monien pikkujuttujen ärsyttävän! haluutteks kuulla? no arvasin:
- kuulutus junassa "saavumme helsinkiin", johan se on helsinkiä ku juna siirtyy tikkurilasta tapanilaan.. vai puistolaan. no jokatapauksessa. mun mielestä sen äänen pitäis sanoo vaikka "saavumme keskustaan"!
- junassa istuvat ihmiset jotka ei edes ruuhka-aikaan voi mennä sinne ikkunan viereen istumaan vaan pitää jäädä siihen käytävän puoleiselle paikalle. eikä ne edes ihmisen tullessa ja kattoessa sitä vapaata paikkaa siellä ikkunan vieressä voi siirtyä sinne ja antaa sitä seisovan ihmisen lähimpänä olevaa paikkaa sille vaan sen on mahd isoine kasseineen ängettävä sinne vapaalle paikalle ikkunan viereen. ja oon huomannu et ihan k aikki ihmiset nuorista vanhoihin tekee tota! mikäjärki

d) hain kouluihin. en oikeestaan varmaan mihinkään mikä oikeesti kiinnostais ellen lähe sit ulkomaille vaihtoon, mut olishan opiskelu silti vaihteeks ihan kivaa ja helpompi ens keväänä hakee kouluihin mihin oikeesti haluun jos nyt oisin ees jossain koulussa enkä töissä ku nyt ei oo ikinä aikaa
e) en tiedä yhtään missä asun sit kesän jälkeen ku toi huone mihin muutan on mulla vaan kesän ajan. sellanen venäläinen tyttö siitä lähtee kesätöihin tukholmaan ja siks aikaa pääsen siihen.
f) inhottaa ku on pitäny suunnitella ens kevättä ja syksyä vaik toisaalta en ees pysty ku ei vaan voi vielä tietää. ilman koulua tavallaan ois kyl selkeempää tajusin, koska sit aion vaan mennä, olla, ja nauttia. mut antaa ajan näyttää.

g) en oo enää yhtään kasvissyöjä, kohta syön uuninakkeja (nauravia nakkeja!)
h) oon löytäny uuden herkun, pähkinöitä ja siihen päälle/sekaan sulatettua suklaata. sit pakastimeen ja parin tunnin päästä valmista nautittavaks!
i) ens kesänä jos en mee ilosaareen ni ainaki meen joensuuhun, ni!
j) kävin muuten jyväskylässäkin tässä yks vklp, oli aika kiva reissu. aloin vaa sit miettii kauanko olisin sillä rahalla minkä siihe reissuun käytin, eläny aasiassa ja voi hitto!
k) tolla reissulla join ekaa kertaa elämässäni vaniljakoskenkorvaa ja oli ihan maukasta. varsinkin kaakaon seassa kera minttuviinan ja kera minttuviinan ihan sellaisenaankin

et sellasta, en keksi enää et ei mulle sit kai muuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.