IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 28.04.2008 01:10

miks kaikki ihanat miehet on varattui :-(

[Ei aihetta]Torstai 24.04.2008 15:52

eilinen meni vähän pipariks mut ei se mitään kun ei mulla suuria odotuksia ollutkaan. elämäni toinen ja viimenen kerta feverissä, muistu hyvin mieleen miksen halua sinne koskaan. !+ eikä siellä oo mitään halpaa edes enää! 2e narikka ja 2e bisse. joskus se oli kuulemma euron, vviimeks ku mä kävin se oli sen 1,5e.

e n k ä y e n ä ä k o s k a a n !

mut chaplinissa oli yliystävällinen poke, jätin sille tippiä. se kerto myös mitkä illat se on töissä ja toivo näkevänsä meidät siel uudelleen.. johanna sano et sama poke on ennenki ollu siellä ku se on käyny mut ei kuulemma koskaan oo ollu noin mukava. no,, ehkä se riippuu seurasta? :'>< hehahe

ja mitääähä muuta. no oon nyt kaks päivää tehny siellä kappelissa. molemmat meni nopeesti ja toisena päivänä olin jo kassalla paljon. muistan jo et meil on kuus viinii, sekä punkkuu että valkkarii kolme ja talon viineinä punkussa on chileläinen merlot ja valkkareissa chardonnay. mut huomasin kyl tarviivani sitä huomista koulutusta, olin _niin_ epävarma kokoaja. sit yks päivä hävetti ku en muistanu mitä on "haudutettu" (braised) englanniks ja sanoin sit vaan että valmista teetä :-(

nyt sit mulla on kurkku kipeenä ja nenä vuotaa. eessä on 7 päivää töitä putkeen et ihan kiva. no ehkä tää tästä, lähen kohta ostaa vicksii.

moikka!

[Ei aihetta]Torstai 17.04.2008 01:40

hehe vässyttää ja kello soi aamul kaksviis yli neljä, olin tänään koulutuksessa mis en oppinu mitään uutta mut sain paljon tietoo espressosta ja sen historiasta ja vähä selkoo et miks ne asiat mitä jo osasin tehään niinku tehään.

maanantaina töissä kävi 2 espanjalaista miestä asiakkaina, sellasia iäkkäämpiä jo mut vitsi ne oli ihania. sanoin summan ja ole hyvä portugaliks ja sit sanoin kans et obrigados mut hitto eihän kiitos ole sama espanjaks kun portugaliks, et gracias vaan! sain myös tietty kehuja et oon nätti ja erit. ne tykkäs mun silmistä. jejeje, olis ollu kivaa puhua enemmän ihan portugalilla mut hitto en osaa vielä, ja huomenna on viimenen tunti tältä keväältä, ja katotaan ni oon ihan pihalla siellä kun en nuku ens yönä varmaan kun sen pari tuntia ja sit on töitä kahteen, sit ehin käydä täältä hakee oppikirjan ja sit pitääkin lähtee sinne tunnille. sit ja sit, mut niin. perjantaina oon todnäk vielä väsyneempi jos mahollista kun on taas kuuden aamu ja huohhoh.

yhen törkeen pitkän työpäivän pelasti nainen joka vastas auliisti mun hymyyn ja kysy et aionko mä olla koko päivän niin ilonen! :
)

mut nyt meen sänkyyn et jaksan huomenna olla ees puoliks niin ilonen ku sillon tai ylipäänsä pysyy vaik pystyssä. MOI

en jaksaisSunnuntai 13.04.2008 15:44

- meikata
- treenata enkä venyttää tätä selkää
- käärii tupakoit€a
- lähtee töihin
- ajatella laskuja
- ajatella laskuja joita en varmaan oo muistanu maksaa
- käydä papereitani läpi
- olla huolissani

mut jotaki on vaan pakko ja jotaki jaksan haluamattani

+ paskasää!

mut nyt listaan vielä hyviäki juttuja ettei mee näin synkistelyks:
+ uus kämppä on kiva ja huonekin
+ täytyy saada tänne matto ja pidemmät verhot ainakin, menee rahaa ja pitää jaksaa shoppailla niin ehkä tääki on sit miinusta
+ uus kämppiskin on kiva, ainaki vielä
+ sillä on paljon poikakavereita joista (3) ainakin 2 oli hurjan kivoja
+ ens viikol on barista-koulutus mis opin käsittääkseni tekee drinkkejä

noni, ja kohta lähen töihi

HUHUHMaanantai 07.04.2008 22:19

stressiä jatkuu joo ja selkää on alkanu särkee. stressii tuli lisää siitä ku muutan lauantaina ja tyttö kenen "luo" muutan ilmotti tänää et en saakkaan sen sohvasänkyy minkä piti tulla toimimaan mulla sänkynä. no eihän siinä, harmi vaan et kellään sukulaisistakaan ei tääl muka oo joutavaa sänkyy. eikä mul oo patjaakaan, et nukun varmaan lattialla.

yhen stressinaiheen sain melkein alta tänään, eli ennakkotehtävät. en tosin huokase niiden osalta ennenku saan ne postiin eli menee keskiviikkoon varmaan.

yks stressinaihe on niin vakava et siitä en tänne kirjota ja muuten stressaan vaan nyt just ihan vaan kaikkee etten osaa ajatella mitään selvästi.

_________

MUT, olin kunnon tytttö tänää ja latasin mun kausikorttiin 119 eurolla lisää arvoo. eli heinäkuun viidenteen päivään asti matkustan laillisesti noilla kulkuvälineil taas. ostin myös joku viikko sitten 55e:n arvoset työkengät iha sen kunniaks et paikka espan kappelista varmistu. hirvittää ne turistit.

mut nyt meen suihkuun moikka!

[Ei aihetta]Tiistai 01.04.2008 02:18

voi pojat ku mul on ikävä! (niin teitä pojat, en tiedä lukeeko teistä kukaan tätä mut vitsi oli hauskaa sillon katella anssi teidän luona oscar-gaalaa suorana läpi yö ja miten huvitti sillon ku joonas halusit heittää mut siwasta kotiin kun mulla olis ollu hurja 20 metrin kävelymatka. arvostin myös kovasti kun joonas ja matti haitte mut abc:ltä sillon joskus kun en saanu ketään muuta tulemaan ja miten viimesenä mainittu sai samana iltana suostuteltua joronjälkeen + tarjos viel olutta). kivoja muistoja ja huoletonta aikaa, verrattuna nykyiseen?

muuten menee vähän huonosti, tai silleen. kun en osaa olla stressaamatta ja onpa täs stressaavia asioitakin koska aikaa on liian vähän enkä tiedä mitä oikeestaan ees haluan, plus lisäks on ihminen joka kerryttää niit asioita lisää, eikä se auta vaik mulle sanotaan että elä mieti. miten miettimistään voi estää!

et semmosta. sit mua väsyttää, väsyttäny 3 päivää putkeen ihan 24h. aamulla täytys nousta 04:25 niin et ehdin kuudeks töihin. väsyttää pelkkä ajatuskin. väsyttää liikaa niin etten saanu unta vaikka yritin.

no mut, ehkä yritän!

?Maanantai 31.03.2008 00:57

hei kaikki kivat, muuttakaa helsinkiin niin et voidaan perustaa kommuuni mis asuminen olis puolilmasta, ok?

kaikki kivat vieraatkin kävis, ok!

väsyttääTorstai 27.03.2008 00:28

oon tehny 3 yötä jo yövuoroja ja mähän en osaa nukkua päivisin kun parin tunnin unia, ja sit heräilen koko ajan. kämppis pesi äsken hampaita vessassa ja ajattelin et määki haluan normaalien ihmisten työajat ja JUST NYT pestä hampaita ja olla menossa nukkumaan (siis pestä hampaita ja tulla koneelle ja jumittaa tässä kunnes ihmettelen miksen ole jo nukkumassa).

mut yks yö enää, sit tuun ehkä 9 maissa himaan missä ehdin käydä nukkumassa hetken ennenku lähden iltapäiväl opiskelee.

rankkaa, on.

:-)))))))

vittu ku mää nukun miten sattuu.Torstai 20.03.2008 05:38

eilen yöllä heräs mieleen ajatus et onneks mulla on suunnitelmia, haaveita ja tavotteita nykyään, ku aina niin ei oo ollu.

olin hot joogassa maanantai -ja tiistai-iltoina. oli kivaa, 38 asteen lämpötila ei tehny vielä ees tiukkaa vaan tuntu vaa mukavalta, mut seuraavan tunnin pari astetta lämpimämpi ilma sai hikipisarat valumaan pitkin rinnuksia aika äkkiä. huomenna yritän jaksaa kaks puoltoistatuntista melkein putkeen, ehkä jaksan ku työpäivä on vaan 5,5h mittanen. hyödynnän ton kortin (25e/vk ja saa käydä tunneilla niin paljon kun huvittaa, norm. 1h on 15e) nyt kunnolla.

la-aamunaki olis tunti klo 10 aamulla, ja mua houkuteltiin perjantaina juomaan :-( saatan jättää lähtemättä vaikka luvattiin melkein juomiakin sen tunnin hinnalla. oonko ihan sairas? no mut mulla on ens viikon viikonloppuki vapaata! sit voi dokaa, tän viikon leikin urheilijaa.

ps: sit huoh tota facebookkia. eilen mietin jo eroomista sieltä, iha liikaa kaikkee turhaa mitä oon ottanu itellenikin ja kaduttaa! SEND LOVE HEARTS. sais ees kerralla ignorattua jos on tullu monta samaa pyyntöö, mut ei.

NETTI EI TOIMITiistai 11.03.2008 20:37

kävin töiden jälkeen kotona vaan kääntymässä kun totesin asian.

tulin kirjastoon.

onkohan mulla joku addiktio?