IRC-Galleria

No joku meni haastaanKeskiviikko 30.08.2006 23:43

TEHTÄVÄNANTO:
paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Jos kävelen jonkun kaverini vieressä, nappaan tätä huomaamattomasti kädestä. Siinä toinen sit yhtäkkiä havahtuu et ’Eve irti, taas sä pidät kädestä kii!’.

2. Koskettelen hiuksia. Omiani myös, mut ennen kaikkea muiden. Hiusfetissi? Aina pitää hiuksia näplätä, vaik taputtaa jonku päätä jos ei muuta.

3. Jos kirjoitan koneella ollessani hymiön jollekin, teen kyseisen ’ilmeen’ myös itse. Huomasin vasta tos vähän aikaa sitten. Voi olla sivustaseuraajalla hauskaa. :D

4. Kotona alakerrasta ylös tullessa pitää juosta lujaa ylös, koska meillä on avonaiset portaat. Pelkään et joku tarttuu jalkaan kiinni sielt alhaalta. Vaik joku työmies joka niitä portaita on tehny. Jos se on vaik jääny sinne silloin kuus vuotta sitten!

5. Ja kun mene yläkerrasta alas, pitää myös juosta portaat lujaa koska joku pelottava äijä voi olla yläkerran jossain nurkan takana ja sit se saa mut portaissa kii.
____

Haastetaanpa vaikka
Baby
Dominic-
Merikasvi
Stu^
Kuksa--

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.