IRC-Galleria

why so sirius?Torstai 31.07.2008 02:14

.... ahmmm. mites tässä nyt pitäisi olla.

noh. dark knight saattoi mahdollisesti olla aika hyvä. ja ledger aika mielettömän hyvä. vähän silleen itketti.

jännä, miten joku tekeekin työnsä (muiden ihmisten viihdyttämisen) niin antaumuksella.

so sad.

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.07.2008 01:07

aaaaa miksen mä oo seurannut skinsiä kunnolla :(( kattonut vasta joku kolme jaksoa. onneksi saan ekan kauden nooralta.

maxxie ^---^

[Ei aihetta]Tiistai 29.07.2008 03:33

kun tarkemmin ajattelen niin voisin myös kehittää mission jonka tarkoitus olis hankkia mahdollisimman paljon sateenkaarenvärisiä tavaroita ! ne on niin kivoja =) laukku on ollut jo pitkään, lei löytyy, ostin justiinsa sateenkaarenvärisen niittivyön, ja enempää asiaa ajattelematta lakkasin tänään kynnet kaikilla sateenkaaren väreillä.

... homo mikä homo !

[Ei aihetta]Maanantai 28.07.2008 20:42

iskän kans on kiva käydä anttilassa kun sillon saa aina levyjä =) nyt sain mikan life in cartoon motionin (vihdoinkin !) ja apulannan heinola 10:n.

mulla on missio kerätä kaikki apulannan ja nirvanan levyt mun hyllyyn. vähän on vielä matkaa eikä tota rahaakaan ole.... mut joskus vielä.

[Ei aihetta]Lauantai 26.07.2008 03:49

ei väsytä. enkä haluu mennä nukkumaan yksin tässä pelottavassa isossa talossa jota kutsun kodiksi :(( täällä kuuluu ääniä ja narinaa ja pientä takkutukkaa pelottaa. naww

mutta luen ficciä (bond <3), pohdin jaksaisinko kattoa vielä jonkun leffan, ootan että äiti ja iskä tulee huomenna tukholmasta ja saan tuliaisia, ja että huomenna meen taas hietsuun ja näen ihmisiä jotka on aika kivoja.

dark knight tuli, pitäis se mennä katsomaan heti kun saara tulee helsinkiin (tule pian kulta).

tässä olisi kaikenmoista ajatuksenvirtaa odotettavissa jos jaksaisin jatkaa.

[Ei aihetta]Torstai 24.07.2008 21:22

i is all alone now :(

once oli ihana leffa. pakko kai se on ostaa soundtrack jos vain suinkin löydän.

ps. meidän pihalla ja kadulla lentelee ihan helvetisti lentomuurahaisia ja kaksi tippui äsken mun hiuksista ja sain paniikin. v i h a a n lentomuurahaisia. :(((((

!Keskiviikko 23.07.2008 15:09

hihihii helsinki = <3.

eipä siinä, oli kuusamossakin kivaa vaeltamassa ja koskia laskemassa, ja lappajärvellä marjon mökillä oli myös oikein hupaisaa, mutta on tämä helsinki sitten jees.

mietin tuossa matkan aikana että oonko mä liikaakin erään tietyn ihmistyypin näköinen (köhhippiköh). lappajärven markkinoilla ollessa nimittäin käveltiin sellaisen yhden kojun ohi missä myytiin bändipaitoja ja koruja ja seinälippuja yms yms, ja sieltä sellainen ulkomaalainen miesmyyjä huusi mulle "terve rasta! mitä kuulu?" ja moikkasin sitä hämmentyneenä. myöhemmin sitten mentiin katsomaan sitä sen kojua ja se tuli juttelemaan mulle kaikenlaista. se ehkä luuli mua joksikin vanhaksi tutuksi koska sanoi "sun hiukset on kasvanu viime vuodesta" ja sit se kehui mun peace-korua ja kertoi että "mulla olis tuolla hieno bob marley-seinälippu" ja ehdotti että "tule mun kanssa myymään tänne, sä tulisit tähän ja mä oisin tässä eiks oo hyvä?" ja lopulta sanoi "odota mulla on sulle koru" ja toi mulle puna-kelta-vihreän arfikan muotoisen korun jossa oli päällä iso hampunlehti :D:D:D:D. kiitin ja lähdin ja kierrettiin sen koju aika kaukaa sen jälkeen.

sitten tulomatkalla helsinkiin me käytiin tuurissa ja ostin sieltä sateenkaarenvärisen niittivyön, ja kassalla oli sellainen parikymppinen jätkä joka kysyi että haluanko muovikassin. kun sanoin etten halunnut, se sanoi "hyvä". katsoin sitä kysyvästi ja se jatkoi "siis sitä tarkotan et ku sä oot selvästi tollanen luonnonlapsi niin et sä voi muovikasseja käyttää! tiedätkö, mä luin just sellasen lehtijutun missä sanottiin että jos muovikassin heittää jonnekin tonne metsään niin sen maatuminen kestää satatuhatta vuotta!" sanoin että kiva ja lähdin pois. :D

muutenkin noilla pienemmillä paikkakunnilla ihmiset hymyili kovasti mulle tai katsoivat kummissaan. muttakun musta on kivaa olla värikäs. :(


nyt sitten kohta viimeinkin kotiin (dataan marjon koneelta), siirtämään kuvia koneelle (en ottanut kuin 850 kuvaa parin viikon aikana) ja purkamaan kassia ja pesemään hiukset ja kaikkea ja sitten talolle !

[Ei aihetta]Perjantai 11.07.2008 23:25

aaaaaaa mun pitäis oikeesti nyt pakata mut en osaa enkä jaksa ://

kun huomenna lähdetään ajamaan joensuuhun missä ollaan yksi yö, sitten jatketaan kuusamoon. siellä sit mennään marjon ja sen porukoiden kans vaeltaa karhunkierros. sit keskiviikkona ajetaan marjon mökille lappajärvelle (tai siis äiti ja iskä lähtee takas joensuuhun) ja siel ollaanki sit varmaan johonki 21. päivään asti. sit tullaan marjon kans takas helsinkiin junalla ja ollaan kotona jee. äiti ja iskä on tukholmassa jonku viis päivää, en sinne jaksanu lähtee mukaan. kiva olla välil täälläki.

eli toisin sanoen mun pitäis pakata hirveesti mut en nyt kykene hahmottamaan kuinka paljon kamaa tarviin. pakkaan kuitenki liikaa taas ja otan hirveesti cd-levyjä ja laukku painaa 20 kiloa.


ja yhyy veli ja sisko menee lontooseen joskus elokuussa kavereidensa kanssa ja mä haluun mukaan. en kyl tiiä mitä tekisin siel ku ne käy jossain baareissa =) ollaankos siellä hirveän tarkkoja ikärajojen kanssa?

taidan lukea jonkun ficin vaikka tässä samalla kun pohdin mitä pakata.
katson maailmaa
autuaan tietämättömänä siitä että

katson sitä sokein silmin

lennän levitetyin siivin
ymmärtämättä

että minua kantava tuuli tyyntyy joskus

(ilkikurinen hymy pisamaisilla kasvoilla)

tai no

kyllä minä oikeastaan ymmärrän

mutta mitä elämä olisi ilman

pilviunelmia ja sateenkaarihattaraa ?

[Ei aihetta]Perjantai 11.07.2008 02:47

kaksikymmentäkaksi ja neljätoista

katson kengänkärkiäni kun
sinä katsot kasvojani
näet taas ihan kaiken

minkä minä sille voin että
olen niin auki ja luettavissa

pitäisikö tässä kehittää itselleen kuori

niin kuin se mies lähibaarissa
siellä se on istunut kai aina

niin että

katsoisitko välillä muualle jotta
uskaltaisin katsoa sinuun

pelkäämättä

että selaat minut heti loppuun