IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.08.2008 20:55

"To do is to be" - Rousseau
"To be is to do" - Sartre
"Do be do be do be do" - Sinatra


=)


[Ei aihetta]Lauantai 30.08.2008 03:25

tiedättekös, forrest gump on hyvä elokuva. katsoin äsken taas, en kyllä loppuun asti kun äiti halus kattomaan jotain. mutta on se hyvä.

huomenna marjon huisinhurjat synttäripartyt yea.

ja mä luen tanssejä pitkästä aikaa. omnomnom

[Ei aihetta]Torstai 28.08.2008 23:54

nii pakko nyt kertoa ku eilen näin saaran ja me nähtiin kampissa auto jonka rekkari oli GAY 69. : D revettiin huolella siinä kadulla ja mä en tajunnut katsoa autoon sisään mut saara sanoi että kuski oli virnuillut meille.

mun tuleva rekkari for sure !

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.08.2008 02:17

jahas, huomenna kello 21.00 voin taas sanoa hyvästit elämälle D: sieltäpä alkaa nimittäin muuan ohjelma.

tahtoisiko joku mennä mun tilalle kuviksentunnille huomenna? :( en oo vieläkään alottanu enkä osaa ees alottaa vaikka idea periaatteessa on jo. ja isän pitäis käydä selvittämässä mun poissaolot tai lennän kohta koko kurssilta ulos. :D

sain mun kaulaliinan viimein valmiiksi ! tai siitä puuttuu hapsut kun en löytänyt meiltä virkkuukoukkua. siitä tuli aika kiva. ^---^ seuraavaksi teen villasukat.

huomenna näen saaran. happyhappy !

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.08.2008 21:31

missasin tänään kuviksen ja puolet filosta lääkärikäynnin takia. oon missannut nyt kaks kuvista peräkkäin ja äääää en vieläkään tiiä mitä tekisin siellä. no meen huomen istuu sinne ja pyörittelee peukaloita.

ja siel lääkärissä otettiin verikoe ja nieluviljely ja molemmat on hirveitä hyi ja mulla ihana neulanjälki ja pieni mustelma vasemmas kyynärtaipeessa. =)

ja päivällä tää korvanalunen/leukapieli/kaula oli ihan ok ja nyt ku söin ni ai jumalauta taas tuli kipeeks ja turpos ja toi patti on ihan kova. onko tämä nyt sitten kivaa

mitäs sitten

[Ei aihetta]Tiistai 19.08.2008 19:53

yyea rasmus ja von hertzenit ja mariko @ kulttuuritalo 12.10

ja apulanta @ nosturi 15.11

jos syksyl vaikka korvais vähän tota omalla kohdalla hiljasta keikkakesää.

[Ei aihetta]Tiistai 19.08.2008 19:32

aaaaaai saatana

mun vasemman korvan tausta ja siit leukaluuta pitkin kaulalle asti on ihan turvonnu ja kipee. en pysty ees syömään tol puolella ai viddu. liittyy kai jotenki tähä flunssaan mut tuli vaan jälkikäteen

[Ei aihetta]Maanantai 18.08.2008 01:42

vaihteeks niin jotenki tylsä ja saamaton olo. huomenna kouluun ni jos pääsis tohon arkeen jotenki kiinni. ikävää vaan yskiä tunneilla ja häiritä muita. ai ja mun korvat on vieläkin tukossa, erikivaa. =)

opoa huomenna, vois vaikka vähän valittaa sille tosta mun wilmasta. saavat vaikka tehä mulle uudet tunnukset tai jotain, stressaa kun se ei toimi eikä oo mitään havaintoa tän vuoden kursseista. angst.

ja kuviksen kurssi stressaa myös. ei mitään havaintoja siitä mitä pitäis tehä, ei mitään ideoita ja aaaaaaa.


voisinko vaan lopettaa kaiken, muuttaa jonneki erakkona asumaan ja kirjottaa hämäriä tekstejä kaiket päivät? keneltä se muka ois pois häh


ps. rooibos-tee on aika hyvää vaikkei se edes teetä ole.

[Ei aihetta]Perjantai 15.08.2008 20:11

niijoo ja mul on korvatulehdus et yayness

mun tekis mieli lähtee leffaan kattoo esim dark knight uusiks =) tai sit tekis mieli kattoo kaikki lotr:t putkeen mut se tapahtuu kai sit vast ens viikonloppuna med marjo ja noora et nyyh.

tai jos vaan pidän villin illan kotona, kudon kaulaliinaa mun barbabapan kanssa ja juon teetä.

hardcore