IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.09.2008 02:58

mä en selkeästi voi pitää yllä kahta päiväkirjaa samaan aikaan; nyt ku kunnostauduin lj:n kanssa ni tää jäi :D no sama se.

mua niin ärsyttäää ja naurattaa ja itkettää ja vihastuttaa. oon vähän lammas

tänään oli kyl ihan kiva ilta, kiitos nennan, eeliksen, tommyn ja mintun.

ja iskä tuli tanskasta ja toi mulle mewin half the world is watching me -tuplalevyn ♥____♥ ja kaks t-paitaa jotka on vähän kyseenalasia. toinen on __vaaleenpunanen__ ja toisessa on mangatyyppinen nainen ja teksti "eat me" ????? wtf :DD

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.09.2008 00:39

no aiii mä en enää ikinä ota mitään lävistyksiä/reikiä itteeni ampumalla

vasemman korvan toka reikä ihan tulehtunu ja kipee ja vuotaa verta ja patti sisäl jee =))) tän siitä saa ku ei viiti mennä lävistäjälle.

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.08.2008 20:55

"To do is to be" - Rousseau
"To be is to do" - Sartre
"Do be do be do be do" - Sinatra


=)


[Ei aihetta]Lauantai 30.08.2008 03:25

tiedättekös, forrest gump on hyvä elokuva. katsoin äsken taas, en kyllä loppuun asti kun äiti halus kattomaan jotain. mutta on se hyvä.

huomenna marjon huisinhurjat synttäripartyt yea.

ja mä luen tanssejä pitkästä aikaa. omnomnom

[Ei aihetta]Torstai 28.08.2008 23:54

nii pakko nyt kertoa ku eilen näin saaran ja me nähtiin kampissa auto jonka rekkari oli GAY 69. : D revettiin huolella siinä kadulla ja mä en tajunnut katsoa autoon sisään mut saara sanoi että kuski oli virnuillut meille.

mun tuleva rekkari for sure !

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.08.2008 02:17

jahas, huomenna kello 21.00 voin taas sanoa hyvästit elämälle D: sieltäpä alkaa nimittäin muuan ohjelma.

tahtoisiko joku mennä mun tilalle kuviksentunnille huomenna? :( en oo vieläkään alottanu enkä osaa ees alottaa vaikka idea periaatteessa on jo. ja isän pitäis käydä selvittämässä mun poissaolot tai lennän kohta koko kurssilta ulos. :D

sain mun kaulaliinan viimein valmiiksi ! tai siitä puuttuu hapsut kun en löytänyt meiltä virkkuukoukkua. siitä tuli aika kiva. ^---^ seuraavaksi teen villasukat.

huomenna näen saaran. happyhappy !

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.08.2008 21:31

missasin tänään kuviksen ja puolet filosta lääkärikäynnin takia. oon missannut nyt kaks kuvista peräkkäin ja äääää en vieläkään tiiä mitä tekisin siellä. no meen huomen istuu sinne ja pyörittelee peukaloita.

ja siel lääkärissä otettiin verikoe ja nieluviljely ja molemmat on hirveitä hyi ja mulla ihana neulanjälki ja pieni mustelma vasemmas kyynärtaipeessa. =)

ja päivällä tää korvanalunen/leukapieli/kaula oli ihan ok ja nyt ku söin ni ai jumalauta taas tuli kipeeks ja turpos ja toi patti on ihan kova. onko tämä nyt sitten kivaa

mitäs sitten

[Ei aihetta]Tiistai 19.08.2008 19:53

yyea rasmus ja von hertzenit ja mariko @ kulttuuritalo 12.10

ja apulanta @ nosturi 15.11

jos syksyl vaikka korvais vähän tota omalla kohdalla hiljasta keikkakesää.

[Ei aihetta]Tiistai 19.08.2008 19:32

aaaaaai saatana

mun vasemman korvan tausta ja siit leukaluuta pitkin kaulalle asti on ihan turvonnu ja kipee. en pysty ees syömään tol puolella ai viddu. liittyy kai jotenki tähä flunssaan mut tuli vaan jälkikäteen