IRC-Galleria

Me muutetaan :)Perjantai 18.07.2008 00:43

Käytiin tänään katsomassa sitä asuntoa ja huomenna soitan, että otetaan se! \o/ Vuokra on 576e, 69 neliötä eli kolmio. Juuri rempattu, kaikki maalattu ja uusi laminaattilattia jne :) kylppärikin oli kokonaan kaakeloitu, uudet suihkut yms. Ja joku oli sinne jättänyt Nalle Puh-rullaverhotkin, uudet sellaiset :D saa Luna verhotkin huoneeseen, tosin olin ostanut sille jo verhot, mut ei se mitään :)

:)Keskiviikko 16.07.2008 16:08

Meille tarjottiin kämppää, huomenna käydään katsomassa. Toivotaan, että olis hyvä! Sijainti ei kyllä ole mieluisin, mutta tässä tilanteessa sillä ei ole väliä. Ja on sijainti kyllä parempi kuin nyt ja lähellä olis sentään kauppa ja neuvolakin vieressä :)

:DDTiistai 15.07.2008 20:55

Poikaa kutsutaan meillä vielä veikaksi, mutta se on Lunalle vielä hiukan hankala sanottava. Joten Luna kutsuu Veikkaa Kikaksi xDD Kikka tai Veikka, aika sama asia... :D

helmiä helmiäTorstai 10.07.2008 01:49

Toissa päivänä Luna löysi yhden rannekorun ja mun huomaamatta oli tunkenut sitä korvaansa :l se on siis sellainen, missä menee rautalanka sisällä, eikä ole päistä kiinni toisissaan. Yhtäkkiä Luna alkoi huutamaan ja huomasin, kun se otti korun korvasta. Sen jälkeen huomasin, että siitä puuttuu yksi helmi! Ja eikun terkkariin!!! Oli ilta ja onneksi ei ollut porukkaa terveyskeskuksessa, niin päästiin melkein samantien lekurille. Ja vielä isommaksi onneksi mitään helmeä ei korvasta löytynyt, mutta tärykalvo oli pienen osuman saanut. Mutta sekin oli onneksi vaan pieni verestys ja lekuri sanoi, että muutaman päivän kun katsoo ettei vettä mene korvan lähelle esim. kylvyssä niin parantuu itsestään. Mutta sano, että oli hyvä tulla tarkastamaan, koska jos siellä olisi helmi ollut, niin sit olis voinut tulla pahat tulehdukset jne. Mutta säikähdyksellä onneksi selvittiin :) Ja systeri sano, että kyseisen korun helmet kuulema murtuu helposti itsestään halki, joten se helmi on varmaan siis itsestään lähtenyt irti :)

blääh..Keskiviikko 09.07.2008 17:04

Kolmatta päivää kipeänä :( onneksi rupee jo helpottaa. Lunakin on toista päivää porukoilla, niin oon saanut levättyä päivät. Illalla tullut likka aina kotiin kyllä kun Jonikin tulee töistä.

jätkänpätkä tänään 1kk! :)Maanantai 07.07.2008 12:44

hmm...Maanantai 07.07.2008 05:00

Voiko kuuro olla huonompi oppilas, jos hän oikeasti oppisi paremmin kuuntelemalla?
Voiko sokea olla huonompi oppilas, jos hän oikeasti oppisi paremmin lukemalla?
Voiko mykkä olla huonompi oppilas, jos hän oikeasti oppisi paremmin lukemalla ääneen?

Minä muistan ainakin parhaiten kuuntelemalla. Olisinko siis kuurona huonompi oppilas?
Hhmmmm...

1kk neuvolaMaanantai 07.07.2008 00:33

Paino 3900g pituus 52,1cm py 36,7

"Hyvin tullut painoa. Jäntevä vauva. Hyvä rytmi, syö 3h välein. Heijasteet norm."

Miksi ne kirjoittaa neuvolassa aina noin tylsästi? ;D