IRC-Galleria

Autuus...Keskiviikko 11.03.2009 16:35

Luna on mummolassa, Aaron nukkuu ja Joni on kaverilla... Aah, mikä autuus! Hetken saa ihan oman rauhan <virne>

Apuva!Keskiviikko 25.02.2009 21:33

Aaron muuten lähtee kohta kävelemään eikä se ole edes 9kk vielä <puna> kohta ollaan vielä pahemmassa pulassa!! <vink>

:)Keskiviikko 18.02.2009 22:45

Kiitos kaikille synttärionnitteluista! <sydän> <sydän> <sydän>

äipän raksut ja systeriTorstai 12.02.2009 00:27

virne :DTiistai 20.01.2009 20:50

Mitkä ovat naisen kaksi tärkeintä reikää?
- Tietenkin sieraimet. Ne varmistavat hapensaannin suuseksin aikana.

Miksi poikamiehen sperma on arvokkaampaa kuin ukkomiehen`?
- Se on useammin "hand made".

Mitä eroa on nuorella ja vanhalla miehellä?
-Nuoren miehen unet ovat
märkiä ja pierut kuivia.

<virne>

Luna "oli" kilttinä :DSunnuntai 28.12.2008 03:16

Luna on ilmeisesti ollut kiltti, uhmasta huolimatta, sillä sai eniten paketteja- kappas kappas! <virne> <vink> Tuli kitaraa, Muumirumpua ja -marakassia, nukenvaunut, uusi nukke, Duplo-palikoita, rokkipaita, sit pinkki asukokonaisuus, jossa on luurangon kuva ja se hohtaa pimeässä <virne> mitäs muuta... niin- lasten meikkisetti, pehmoleluja, pari kirjaa, rahaa, koruja, Hello Kitty-pinnejä, pantoja yms ja tietenkin huulirasva! Luna on huulirasvojen perään <virne> Ja ties mitä muuta. Liian paljon lahjojen ostajia <virne> Aaron sai pari pehmolelua ja vaatteita sekä tuttipullon <hymy> Joni sai parranajokoneen ja boxereita. Itse sain hiustensuoristajan, koruja, meikkejä, hajuveden yms pientä. Ei mitään turhaa, joka on hyvä! Niin ja Jonin kanssa saatiin hieno pyyhesetti, suklaarasia ja pari leffaa <hymy> tosin se uusin Indiana Jones tais olla Jonille ja sinkkuelämää leffa mulle <virne> Oli mukava perhejoulu porukoilla, syötiin, juotiin ja avattiin paketteja. Perus hommaa <hymy> aamulla keitin tietenkin riisipuuron kotona ja Lumiukko katsottiin <virne> yritettiin katsoa Joulupukin kuumaalinjaakin, mutta Lunalla ei mielenkiinto vielä riittänyt muuten kuin muutaman minuutin katseluun kerralla ja nekin meni "kuppi" sanaa hokiessa <virne> ja tämä kuppi on siis pukki! Luna aika usein sanoo p:llä alkavat sanat, joissa on k-kirjain, niin että p:t ja k:t menee sekasin <virne>

kauheaaPerjantai 12.12.2008 03:04

Linkki on tosi järkyttävä..älä katso.

JOS EPÄILETTE KENEN TAHANSA IHMISEN LAIMINLYÖVÄN, SATUTTAVAN, PAHOINPITELEVÄN TAI HOITAVAN LASTAAN PÄIHTEIDEN VAIKUTUKSEN ALAISENA, TEHKÄÄ ASIASTA VÄLITTÖMÄSTI ILMOITUS!

Keneltäkään lasta ei oteta pois ilman riittävää, tarpeeksi raskasta näyttöä, eli jos siis teette ilmoituksen joka onkin perätön ja epäilyksenne todistetaan aiheettomiksi, perheelle ei koidu haittaa asiasta!
Selvitystä asian tiimoilta tottakai!
Ilmoituksen voi tehdä nimettömänä.

Suomen sosiaalitoimi toimii siten, että lapsen ja äidin (huoltajan) suhdetta kunnioitetaan ja yritetään mahdollisimman pitkälle tukea ja auttaa siten, että perhe pysyy koossa, eikä niin, että lapset erotetaan perheestään syyttä, tai heppoisin perustein kuten monet kuvittelevat vielä tänäkin päivänä.

TÄLLAISILTA IHMISILTÄ KUITENKIN LAPSET POIS HETI!!!
(Lapsia on kaikki alle 18 vuotiaat!!)

Toimikaa siis AJOISSA älkääkä kääntäkö katsettanne pois!
Lapset ensin!!!


http://www.youtube.com/watch?v=pkSN65cJKOE&feature=re...

Jos olet samaa mieltä kopioi päiväkirjaasi.