IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

:)Torstai 01.12.2005 16:25

Hehkuttaa..hehkuttaa...tääl toimistos on ihan sika kuuma ja on ollu niin hyvä päivä et oikeen hiki tulee jo siitäkin. Aivan loistava aloitus uuteen kuukauteen. Tammikuussa tuleekin iso tili taas jos jaksaa painaa. Suhde rintamallakin näyttää paremmalta. Seksi on parempaa kuin koskaan...ei sais nuolasta ennen ku tipahtaa.
Tietokone taas jumittaa ku pitäis tilaus täyttää. Argh. ens viikon maanantaina pikkujoulujuhlat hämeenlinnassa jossain kartanossa, ajattelin pukea pitkän petroolin sinisen iltapuvun, pitkät hanskat ja peruukin meen tänään osmanaan punanaamiosta. Sit ens viikonloppuna olis laivareissu eessä. Porukatkin tunki mukaan, jippii. Mutsi vetää taas kuitenki ukkopuolen kans ihan kauheet lärvät et saa hävetä silmät päästään. Onnex soon iso laiva pääsee karkuun jos on tarttis.
Sitten 17 päivä olis kaverin 30-vuotis syndet ja lahja idean poikasta ei ole sit minkäänlaista...ehdotuksia? Kyseessä on mies. Mutta mä palaan taas tsiikaan jos kone toi ohjelma ei olis enään niin juntturassa. Pai.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.