IRC-Galleria

MoiksMaanantai 23.01.2006 17:12

Eipä ole piiiitkään aikaan tullu kirjoiteltua..ei vaan oo jaksanu.
Noh multa varastettiin taas! vaihteex kännykkä (500eur) ja lompakosta kaikki setelirahat (100eur) Fortessa pari viikkoa sitten, oli taas oikein onnistunu reissu.
Mä otan nykysin aika harvoin mutta näemmä se on menny nykysin siihen ku ottaa et ottaa liikaa ja kaikki muu unohtuu ja käy näin. No oma vika olla sika, ainou!
No mä nyt sit ostin tällasen halvan (140eur) siemensin (vaikka ne kokemuksesta on paskoja)
halusin vaan liukukannella ja tää romu oli eka jonka löysin joten ostin sitte.
Auuuhhh mun niskat on jumissa nyt tarttis hierojaa...tuntuu ettei pää liiku suuntaan tai toiseen...
Ai niin ja tuli sitä sitten ostettua uus autokin Volkswagen Passat 2002 tai siis uus ja uus no aika uus kuitenki. Siel ei ole poltettu sisällä ja on ollu leasing autona joten kaikki huollot on tehty ajallaan. Onhan se ihan kiva ajaa motarilla kokeilin 150 km/h ja sit loppu uskallus kun tuulikin niin helvetisti. Kesällä uus yritys sitte. Muuten pakko viel lisätä et Suomen halvin Passat 13 000 euroa...ainoastaan. Kävi ihan kiva säkä löytää se.
Katotaan jos jaksan tänään vaik kuvata sitä ja itteeni niin voisin lisätä kuvia.
Kävin sitte launtaina Black and Yellow tattoos Hansassa ottamassa tatuoinnin vasempaan käteen, peukalon viereen tehtiin gekko. Olin varautunu siihen et se sattuu ihan helvetisti mutta ei se pahemmi muuta ku pistäny.
Viikonloppu meni lapsenvahtina ollessa. Mulla oli mun iki ihana 3v hoitopoika Eeti (jonka olen myös kantanut ulos synnytysosastolta) koko viikonlopun meillä. Ja poika sitten kusi kerran housuihinsa ja kerran lattialle. Meinas hermo hippasen kiristyy ku lana aamuna klo 5.40 siivoot kahden litran verran kusta lattialta ja matolta. No saa sitä sitten kestää ku oma muksukin on jtn...hyvää harjoitusta vaan.
Eipä tässä nyt sen kummallisempia ole tapahtunut. Nyt revaan kehkoi...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.