IRC-Galleria

noniinKeskiviikko 01.02.2006 00:34

No nyt mä sain niit kuvia vihdoin ja viimein lisättyä
Digikamera tillttas joten en saanu laitettu passatista ja
tatuoinnista kuvia, mutta lisää ko taas toimii :)

MoiksMaanantai 23.01.2006 17:12

Eipä ole piiiitkään aikaan tullu kirjoiteltua..ei vaan oo jaksanu.
Noh multa varastettiin taas! vaihteex kännykkä (500eur) ja lompakosta kaikki setelirahat (100eur) Fortessa pari viikkoa sitten, oli taas oikein onnistunu reissu.
Mä otan nykysin aika harvoin mutta näemmä se on menny nykysin siihen ku ottaa et ottaa liikaa ja kaikki muu unohtuu ja käy näin. No oma vika olla sika, ainou!
No mä nyt sit ostin tällasen halvan (140eur) siemensin (vaikka ne kokemuksesta on paskoja)
halusin vaan liukukannella ja tää romu oli eka jonka löysin joten ostin sitte.
Auuuhhh mun niskat on jumissa nyt tarttis hierojaa...tuntuu ettei pää liiku suuntaan tai toiseen...
Ai niin ja tuli sitä sitten ostettua uus autokin Volkswagen Passat 2002 tai siis uus ja uus no aika uus kuitenki. Siel ei ole poltettu sisällä ja on ollu leasing autona joten kaikki huollot on tehty ajallaan. Onhan se ihan kiva ajaa motarilla kokeilin 150 km/h ja sit loppu uskallus kun tuulikin niin helvetisti. Kesällä uus yritys sitte. Muuten pakko viel lisätä et Suomen halvin Passat 13 000 euroa...ainoastaan. Kävi ihan kiva säkä löytää se.
Katotaan jos jaksan tänään vaik kuvata sitä ja itteeni niin voisin lisätä kuvia.
Kävin sitte launtaina Black and Yellow tattoos Hansassa ottamassa tatuoinnin vasempaan käteen, peukalon viereen tehtiin gekko. Olin varautunu siihen et se sattuu ihan helvetisti mutta ei se pahemmi muuta ku pistäny.
Viikonloppu meni lapsenvahtina ollessa. Mulla oli mun iki ihana 3v hoitopoika Eeti (jonka olen myös kantanut ulos synnytysosastolta) koko viikonlopun meillä. Ja poika sitten kusi kerran housuihinsa ja kerran lattialle. Meinas hermo hippasen kiristyy ku lana aamuna klo 5.40 siivoot kahden litran verran kusta lattialta ja matolta. No saa sitä sitten kestää ku oma muksukin on jtn...hyvää harjoitusta vaan.
Eipä tässä nyt sen kummallisempia ole tapahtunut. Nyt revaan kehkoi...

VaalitTorstai 19.01.2006 17:47

Tekis kyllä mieli muuttaa maasta pois jos Niinnistö voittaa...
Vanhasta äänestin ja kerran ei päässyt tokalle kierokselle
niin äänestän Halosta ja sekin vain siksi että hän on ensimmäinen
naispresidetti meillä. Ja siksi ettei Niinnistö voittaisi.

Yks lisäys viel..Torstai 05.01.2006 16:16

"Kaverini äiti soitti joskus kaverilleni ja sanoi että auto tais hajota..
Kaveri kysyi että onkos bensa loppu, El Camino kun kuluttaa aika kivasti. Äiti sanoi että kyllä bensaa on mutta ei vaan auto käy. Mentiin sitten paikalle.
Bensamittari näytti nollaa. Kaveri sanoi että bensahan tästä on loppu. Äiti väitti vastaan ja sanoi, että kato nyt vaikka, kyllä valot menee ihan normaalisti päälle, eli bensaa kyllä on. Hetken vallitsi outo hiljaisuus......"

Päivän piristysTorstai 05.01.2006 16:04

"Nainen meni pitseriaan ja tilasi pitsan. No tämän jälkeen käytiin seuraava
keskustelu:
Myyjä: "Moneenko palaan pitsa leikataan?"
Nainen: "No moneenko palaan sen voi leikata?"
Myyjä: "No...vaikkapa neljään, kuuteen tai kahdeksaan?"
Nainen: "No laita vaikka kuuteen. On sen verran kova nälkä, että neljä palaa ei riitä. Kahdeksaa en taas jaksa syödä!"""Hyvä ystäväni opetti aikoinaan tyttöystäväänsä ajamaan autolla. Siihen asti meni hyvin kunnes piti peruuttaa. Tyttö yritti survoa pakkia päälle painamatta kytkintä, johon kaverini tietysti ärähti että kytkintä pitää painaa kun vaihtaa.
Tähän tyttö tokas: "Eihän pakki oo mikään vaihde kun sillä ei ajeta eteenpäin, joten ei silloin tarvitse kytkintä painaa kun pakille vaihtaa." Sama naisihminen on myös väittänyt ihan tosissaan että nelivetoinen auto kulkee puolet kovempaa kuin kaksivetoinen, koska siinä vetää puolet enemmän pyöriä kuin kaksivetoisessa."


Viddu ku menee loistavastiTorstai 29.12.2005 11:32

Niin tosissaa. Ukko makaa Turunmaan sairaalassa aivoverenvuodon ja puolittaisen halvauksen saaneena. Viime viikon perjantaina ku olin ryyppäämässä multa on varastettu lompakosta kaikki seteli rahat. Ja sitte mulla on viel poskiontelontulehdus ja antibiootti kuuri päällä. Eli se tarkoittaa aika kuivaa Uutta Vuotta mulle. No kuskiks sitä varmaan joutuu. Ajatus ei kulje ollenkaan. No töissä alko aamu ainakin hyvin. Firma on antanu meil joululahjaks Hackmanin glögilasit ja kalenterin. Ja sitte oli viel Fonectan toimitusjohtajalta Heikki Jämsäseltä kortti:) Ja muutenki päivä on lähteny käyntiin ihan hyvin. Viime yönä en taaskaan saanu nukuttua millään. Unta sain joskus kahdenmais ja sitte oliki jo puol seiska herätys. Viel ei väsytä mutta katotaan vaan ku kello on kakstoista niin oon jo ihan poikki. Onnex nyt on jo torstai eihän tätä muuten kestäis.

Jaahas palkkapäiväTorstai 15.12.2005 12:03

Juttelin sit isäni kanssa eilen puhelimessa, oli jo vähän alkanu selviimään kahen viikon ryyppyputkestaan. Vihdoinkin! Sil joku kaunis päivä petttää viel sydän. No joka tapauksessa se lupas antaa mulle tonnin pohjaks et saan ostettua auton. Pakko laittaa ite kyl luultavasti vähän lisää et saa jonkunlaista laatua...xD
Meillähän on jo se bemari (mitä mä ääritapauksessa voin ajaa). Mut ois kiva mennä ihan omia menojaan eikä aina olla riippuvainen toisen jaksamisesta tai menoista.
Ja sitten mun kirjotuskummikin (siis se joka ei oo sylikummi!) soitti ja kysy osotetta et voi lähettää mulle joulukortin ja shekin ennen joulua. Eli se tarkottaa et sielt tulee enemmän ko sata euroo. Ihan kiva joululahja. Kuitenki täytän 21 ja saan rahaa joululahjaks vaikka mulla on vakituinen työ niin tulee ajatus et pitää mua viel kummin pikkutyttönä, ja periaattees se ei oo ollenkaan huono juttu.
Vaikka enmä mikään pieni kyl oo.Ens viikolla ei oo töitä ku ma-ti-ke ja to-pe on palkattomia vapaita, oli pakko ottaa et kerkee tekee joulusiivouksen ja ostamaan kinkun ja jouluruuat ja Pasin joululahjan ja jotain muitakin puuttuvia lahjoja. Ja sitte tulee se Tommi Turmiokin sieltä norjasta töiltään viettämään meille joulua, käy se vissiin mutsillaan mut sit se norkoo meillä, hope not se ei ala juomaan koska sit palaa pinna. Siin on kyl yks oikeen kauheen laatunen örveltäjä, mitä mä en jaksa humalas ollenkaan. Meil tulee aina riita ja mä olen sit taas sen mielest oikeen narttu ja sitte se tulee sopimaan ja haluu pussata ja halata, kyl miehet on kummallisia! Mutta se saa luvan auttaa siivoukses ja ostoksis tai ainakin lainata autoaan (uus farmari volkkari, ihan kiva ajaa) et pääsen kaupoille ku Pasi menee taas iltavuoroon koko ens viikon. Tai lähtee mulle kuskis.
Se on kyl kumma juttu miten helppoa on kirjoittaa ajatuksiaan tietokoneella. Näpyttää vaan ja antaa ajatuksien virrata. Tekniikasta on ehdottomasti joskus jotain hyötyäkin näin tunnetasolla. Paperille se on vaan jotenkin niiiiiin raskasta.
Siks mä en oikeen aikasemmin oo perustunu päiväkirjoista ku en oo jaksanu kirjoitella. Mulla kyl on jotain hassuja puolitiehen jääneitä ja kalenteri toimi jotenki aina paremmin päiväkirjana. Helppo kirjottaa lyhyesti.
Jaahas alkaa sitten kaffe tunti ihan kohta.Mulla taitaa olla ihan kauhee vauvakuume, mä tiedän et musta tulis ihan hyvä äiti (muidenki ku mun omasta mielestä) mutta en tiedä oonko siihen millään tasolla vielä valmis.
Mä vaan oon aina ollu niin lapsirakas=) On ihan pönö olo. ei motivaatiota tiöden tekoon, tulinpa kipeeks niin voisin hakee saikkee. Noh kaverin 30v pippalot on nyt sit lana joten sen puolest sinne täytyy mennä. Mitä mä ostan sen ikäsel lahjaks...(sama kyssäri taas) aina ja ikuinen kirous se lahjojen osto, jotain turhanpäivästä vaan ajatushan se tärkein on. Eikö? Mä vaan oon sellanen et haluaisin ostaa jotain speciaalia, jotain henk.kohtaista. Mutta nyt meen hakee vodaa ja revamaan kehkojani. Baih.
ModausTiistai 13.12.2005 16:30

Olisko jollain jotain osviittaa siit et mis olis suomenkieliset modaus ohjeet..www.sivua? ku on tällanen urpo ku meitsi niin olis huomattavasti helpompaa....?!?

Ilmeisesti ei tai sitten kukaan ei oo huominoinu tätä kysymystä....?

Jtn...pölöä...Tiistai 13.12.2005 15:45

Jos jaksat hymyillä elämä hymyilee takaisin.

Se mikä ei onnistu nyt onnistuu myöhemmin.

Ensin pitää rakastaa itseään ennekuin voi rakastaa muita.

Annat ymmärtää mutta et ymmärrä antaa.

Tulee jatkoo ku jaksaa.

Tee niin kuin haluat itsellesi tehtävän.

Jipiii inssiTiistai 13.12.2005 15:42

Pääsin sitte tänään inssin läpi. Huhheijakkaa. Autokoulu projekti kesti kolme vuotta (ne jotka tuntee tietää mistä johtuu) ja muille tiedox etten ole ajanu yhtään normaalia enempää ajotunteja tai yhtään normaalia enempää teoriatunteja. Eikä myöskään ollu raha kysymys. Mutta pitkä rosessi oli silti :)
No jokatapauksessa, nyt on kortti ja tänään haen väliaikaset henkkarit kyttikseltä niin saan ajaakin. (vaikka tuskin ajan meidän bemarii ku se on niin kauhee)
No on sit ainakin jotkut henkkarit, täytyy samalla ilmottaa passi kadonneeks. Se vissiin varastettiin laivalla. Eipä oikeen oo muuta mahdollisuutta.
Ihme kyllä mul oli viimeinen ajotunti aamulla ja sit inssi 10.30 ei pahemmin ees hermostuttanu mikä oli ihme. Teoriakokeessa hiki tippu suurinpiirtein otsalta.
Mutta nyt ihmiset varokaa Lynn on liikenteessä. No ei mä oon jopa ihme kyllä aika varovainen kuski. Toistaseks :>