IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Viitaten Heinin blogiin: varzu tuli käytyä hakemassa tuo astianpesukone ja asennettua eilen kotiin. Nyt on aika testata laitteen toiminta tositoimissa!

Tälläkertaa jaffan keittiössä valmistetaan asianpesukonelohta. Resepti on jo hetken aikaa seikkaillut Internetin kätköissä, ja päätynyt vihdoinkin luokseni. Astianpesukonelohi kuuluu samoihin urbaaneihin legendoihin oudoista ruuista kuin uppopaistettu mars-patukkakin, joskin lienee terveellisempää.

Resepti
- Lohi
- Suolaa
- Pippuria
- Ruohosipulia

Leikkaa lohi sopivankokoisiksi paloiksi. Laita pala alumiinifoliolle. Ripottele päällä mustapippuri, suola ja ruohosipuli. Kääri alumiinifolio tiukaksi paketiksi ympärille. Kääri vielä muutama alumiinifolio tämän päälle, itse käytän 4 kerrosta varmuuden vuoksi.

Asettele lohipaketti astianpesukoneeseen siten, että alumiinifolion taitokset ovat alaspäin. Näin vesi valuu päältä pois kätevästi. Älä käytä turhaan tiskiainetta, mutta halutessasi voit tiskata myös tiskisi samalla.

Laita normaaliohjelmalle ja valitse tehokkain lämpötila. Laita kone päälle ja odottele.

Tätä blogia kirjoittaessani kala valmistuu nyt astianpesukoneessa. Kirjoitan uuden blogimerkinnän kun päästään syömään asti.









Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.