IRC-Galleria

Mitä auto kertoo sinustaSunnuntai 23.08.2009 17:46

BMW : Bemarilla ajavat jupintapaiset. Monellakin heistä on kurja homma ja kurja liksa, mutta työnantajan omistamalla autolla ajetaan kuin seitsemän miestä. Välillä pistetään mustat lasit silmille ja luikitaan hakemaan sossusta toimeentuloavustusta, kun luottokorttivelka oikein tukistaa.

CITROEN : Sitikalla ajavat ovat nautiskelijoita, ylensyöjiä ja -juojia, vähän tahdottomia mutta muuten harmittomia veikkoja.

FORD : Voortimiehet ovat merkkiuskollisia. Kun isoisänisällä oli Voorti, niin se on ikään kuin pyhä velvoite. Sanotaan - virheellisesti kuten myöhemmin tulette huomaamaan - että vain Voorti-miehet pääsevät automaattisesti taivaaseen, kun on niin paljon jo kärsitty maan päällä.

FIAT : Tässäpä vasta surkeata joukkoa. Persaukisia, joidenka rahat eivät riitä Mersuun eikä Bemariin. Veholla kuitenkin norkoillaan ja yritetään sulautua parempiosaisten joukkoon. Surkeata.

LADA : Kaikki Ladailijat eivät ole kommunisteja. Muuten vaan yksinkertaisia ja arvatenkin kaikkein rikkaimpia. Ei kai köyhällä ole varaa ostaa autoa, jonka arvo on puolessa, kun sen saa liikkeen ovesta ulos. Ladan omistajat pukeutuvat huonosti, juovat raakaa viinaa - kenties piereskelevätkin.

MERCEDES-BENZ : Mersun omistajalta on yleensä mennyt paras ikä bisneksessä tai muussa vilpissä. Menetettyä nuoruutta hyvitetään ajamalla komeasti ja elämällä leveästi. Oma lukunsa ovat käytettyjen taksimersujen ostajat, jotka maksavat ylihintaa siitä, että saavat ajaa autolla jonka takapenkille on oksennettu.

MOSKVITSH : Jos kaikki ladailijat eivät olekaan kommareita, niin uuden Mossen ostaja on sitä lähes varmasti. Ei sitä voi muuten ymmärtää, jollei ole mielisairaalloinen huumorintaju. Muuten pätee kaikki sama kuin ladailijoihinkin.

NISSAN : Yksinkertaisia, vähään tyytyväisiä, merkkiuskollisia läskisoosin syöjiä koko porukka. Pelkäävät erottua massasta. Elämässä ainoa tavoite pysyä naapurin kanssa tasoissa. Käyttävät pipoa ja kesällä mainoslippalakkia. Housuissa polvipussit. Jotkut nuoremmista saattavat kyllä ottaa permanentin, mutta mitä se auttaa, kun permanentin alla ei reagoida kuin perjantaipulloon tai bingolottoon.

SAAB : Isänmaallisuuden nimissä maksetaan ruotsalaisesta autontapaisesta melkein mitä vain. Pyrkyreiden merkki. Tien päällä yritetään ohi kaikesta, mikä liikkuu. Näillä on usein potenssivaikeuksia, tai sitten ne pieksevät akkojaan.

SKODA : Jotkut ostavat Skodan, vaikka samalla rahalla saisi hyvän käytetyn kunnon auton. Nämä samat äijät vaativat naiseltaankin neitseyttä ja käyttävät mieluusti kertakäyttöastioita - kukaan ei saa koskea ennen häntä.

SUZUKI : Entiset Mini-miehet ostavat nyt Suzukin. Se on turvallisen pieni - ikään kuin kohtu. Tämä turvallisuuden haku johtuu siitä, että nämä ovat keskosia - sanan pahimmassa merkityksessä.

TOYOTA : Samaa kastia Nissan-miesten kanssa. Jääräpäisempiä.

WARTBURG : Kaksitahtimiehet ovat oma lukunsa. Savu nousee ja haju. Näissä on vähän keksijän vikaa. Rautalangalla korjataan auto sekä telkkari. Kuolevat usein sähköiskuun.

VOLKSWAGEN : Tämä on oikein nuukien ja pihien automerkki. Volkkarimies juoksee viitosta halvemman kahvipaketin perässä maan ääriin. Ajaa keskiviivaa pitkin viittäkymppiä. Nämä ottavat rahaa kolehtihaavista.

VOLVO : Volvomies ajaa ylitsesi, jos et väistä. Näissä on vähän "rautaa rajalle" -meininkiä. Volvolla pääsee taivaaseen. Kysykää vaikka papeilta Lahti, Laitinen tai Saarikoski. Amazonilla pääsee vain alkulauteille.

Isojenpoikien suusta kuultuaKeskiviikko 05.08.2009 03:24

Kuinka monta miestä tarvitaan kaljapullon avaamiseen?
-Ei yhtään, nainen avaa sen tuodessaan sitä.

Miksei kannata iskeä naista automaattipesulassa?
-Jos naisella ei ole varaa omaan pesukoneeseen, niin eihän se pysty miestäkään elättämään.

Miksi naisella on pienemmät jalat kuin miehillä?
-Evoluutioon perustuva asia: nain nainen pystyy seisomaan lähempänä tiskiallasta.

Mistä tiedät, että nainen on sanomaisillaan jotain fiksua?
-Lause alkaa: "Yks mies kertoi että..."

Miten korjaat naisen rannekellon?
-Ei tarvitse, hellassahan on kello.

Miksi miehet piereskelevät enemmän kuin naiset?
-Naiset eivät pysty pitämään suutaan kiinni niin kauaa, että painetta ehtisi muodostua.

Jos koirasi haukkuu takaovella ja vaimo etuovella, kumman päästät ensiksi sisään?
-Koiran tietenkin - se lopettaa heti sisään päästyään.

Mika on pahempi kuin sovinistisika?
-Nainen, joka ei tee niin kuin käsketään.

Miksi kutsutaan naista, joka on kadottanut 95% älykkyydestään?
-Eronneeksi.

Tiedemiehet ovat keksineet ruoan, joka vähentää naisten seksuaalista halukkuutta 90 prosentilla.
-Sitä kutsutaan hääkakuksi.

Miksi miehet kuolevat ennen vaimojaan?
-He haluavat.

Ensin Jumala loi maan ja lepäsi.
Sitten Jumala loi miehen ja lepäsi..
Sitten Jumala loi naisen.
Sen jälkeen ei ole levännyt Jumala eikä mies.

Kerjäläinen tuli shoppailemassa olevan, hyvin pukeutuneen naisen luo ja sanoi: "En ole syönyt mitään 4 päivään ". Nainen katsoi kerjäläistä ihaillen ja vastasi: "Luoja, olisipa minulla yhtä paljon tahdonvoimaa!"

Se oli vissiin joku....Tiistai 09.06.2009 02:09

Kolme kulkuria otti majatalosta huoneen. He nukkuivat yhdessä ja aamulla isäntä ilmoitti huoneen hinnaksi 30 €. Miehet maksoivat kukin 10 € ja poistuivat tyytyväisinä.

Hetken kuluttua paikalle tuli majatalon emäntä ja hermostui kuullessaan isännän laskuttaneen 30 €. Huoneen todellinen hinta on 25 €. Isännän ei auttanut muu kuin lähteä juoksemaan kulkureita kiinni palauttaakseen heille 5 € .

Juostessaan hän kuitenkin tuli ajatelleeksi, että eihän 5 € mene kolmen kulkurin kanssa mitenkään tasan. Hän päätti laittaa omaan taskuunsa 2 € ja jakaisi kulkureille kullekin 1 euron.

Kaikki olivat tyytyväisiä. Nythän tilanne on se, että kun kulkureille kullekin oli palautettu euro, he olivat maksaneet kukin huoneesta 9 €.

Kun lasketaan yhteen kulkureiden maksamat rahat (9 + 9 + 9), saadaan
summaksi 27 €. Kun tähän lisätään 2 €, jonka isäntä pimitti, on yhteissumma 29€ .

Mihin katosi siis yksi euro?

[Ei aihetta]Maanantai 27.04.2009 22:30

Tieräksää millaanen on seksuaalipyromaani?
- En
No se on sellaanen joka polttaa häpykarvansa rakastelun jälkeen.

http://www.youtube.com/watch?v=V61lSD19WrA muistellaan vaan jeesusta...

VIHAAN LOSKAA JA RÄNTÄÄ!Tiistai 07.04.2009 00:03

Pelkkää kuraa, soraa ja likaa.
Ei jaksa pakastaa.
Sillä on tosiaan päässä vikaa
joka tätä keliä rakastaa.
Piirun verran yläpuolen
nollan jököttää
tuo lämpömittari tyly
ja autot paskaa lennättää.
Rapalätäkköä kierrän
että tennarit kastu ei.
Päänahan verille hierrän
mutta vitutus katoo ei.
Kapakassa on ainakin kuivaa
se ikuinen totuus on
Kun katson kyyppäria nuivaa
joka mulle toi lonkeron.

kertosäe:
Ei kahta samanlaista
olotilaa löytyne.
Kun ei sada eikä paista
eikä pakkanen pistele.
Voiku tätä keliä
ei tulis enää koskaan
sillä tosi on saatana
se että mä vihaan loskaa.

Tyly synkkä kaupunki tammikuun lauantai.
Joku muuttokuormaa kantaa
joku tarpeeksensa sai.
Rappukäytävästä valo
vaihtuu pimeyteen.
Viima lävitseni puskee
en tiedä mihin meen.
Saksalainen supermarketin työntekijä koki melkoisen yllätyksen oltuaan purkamassa banaanilaatikoiden sisältöä kaupan hyllylle. Kesken purkuoperaation hän törmäsi 28 kilon kokaiinierään.

Banaanilasti oli lähtöisin Kolumbiasta. Saksaan se oli tullut Belgiasta Antwerpenin sataman kautta. Laatikot ovat todennäköisesti menneet sekaisin juuri Antwerpenissa.

- Joku on on ottanut vääriä laatikoita väärästä paikasta tai pannut vääriä laatikoita väärään paikkaan, poliisin tiedottaja Ludwig Waldinger sanoo.

Waldinger olisi kuulemma halunnut olla paikalla näkemässä ilmeet, kun huume-erän vastaanottajat löytävät laatikoistaan kokaiinin sijasta kasoittain banaaneja.

Tiistain tarinaPerjantai 20.03.2009 00:03

Perustavallinen machomies meni naimisiin hyvännäköisen naisen kanssa. Ja heti häiden jälkeen, hän kertoi muutaman säännön: "Minä tulen kotio milloin haluan, jos haluan ,ja siihen aikaan kun haluan. Enkä odota riitaa sinulta.Minä odotan mahtavan illallisen olevan pöydässä ellen ole kertonut, että en tule illalliselle kotiin. Lähden metsästämään, kalastamaan, ryyppäämään ja pelaamaan korttia silloin kun haluan minun vanhojen kavereideni kanssa ja äläkä vaan nalkuta siitä. Nämä ovat sääntöni.

Eikä mitään selityksiä?"

Hänen uusi morsiamensa sanoi, "Se käy ihan hyvin minulle. Kunhan ymmärrät, että täällä harrastetaan seksiä joka ilta seitsemältä... olit sinä täällä taikka et."

(Että nainen on hyvä!)

Aviomiehellä ja vaimolla oli katkera riita heidän 40-vuotis-hääpäivänään! Aviomies huutaa, "Kun sinä kuolet, minä hankin sinulle hautakiven missä lukee, ' Täällä makaa vaimoni - Alati kylmänä. "Vai niin?" vaimo vastaa. "Kun sinä kuolet, minä hankin sinulle hautakiven jossa lukee, 'Täällä makaa aviomieheni kovana vihdoinkin'.

(Aviomies kerjäsi tätä!)

Aviomiehellä (lääkäri) ja hänen vaimollaan oli riita aamiaispöydässä. Aviomies nousee raivoissaan ja sanoo, "Sinusta ei ole mihinkään sängyssäkään." Ja lähtee ulos talosta rajuilman lailla. Jonkin ajan jälkeen hän tajuaa, että oli kurja ja päättää korjata asian ja soittaa vaimolleen.

Vaimo tulee puhelimeen vasta monen soiton jälkeen ja närkästynytnyt aviomies sanoo, "miten kesti noin kauan vastata puhelimeen? Aviovaimo sanoo," olin sängyssä." "Sängyssä näin aikaisin, tekemässä mitä?" "Saamassa toista mielipidettä!"

(Tätä aviomiehen olisi pitänyt odottaa!)

Miehellä oli kuusi lasta ja hän oli erittäin ylpeä heidän saavutuksistaan. Hän on niin ylpeä itsestään, että alkaa kutsua vaimoaan, "Kuuden äidiksi" huolimatta vaimon estelyistä. Yhtenä iltana he menivat juhliin. Mies päättää, että on aika lähteä kotiin ja haluaa tietää onko hänen vaimonsa myös valmis lähtemään. Hän huutaa suurella äänellä, "Lähtisimmekö kotiin, kuuden äiti?" Hänen vaimonsa närkästyi aviomiehensä tahdittomuudesta ja huutaa saman tien takaisin, "Ihan milloin vain, neljän isä."

(Näin sitä pitää, nainen!)