IRC-Galleria

How Low Will You Follow..Torstai 31.08.2006 16:31

Tänään taas aikaisemmin töistä niinkuin eilenkin. Eilen menin Treelle, tänään täytyisi hoitaa rästiinjääneitä korjaustöitä.. Tänään kuulin radiosta töissä ollessani todella iloisen uutisen, tuskin kirjoittaisin siitä tänne ellei se olisi vaikuttanut muhun jotenkin. Siinä kerrottiin otsonikerroksen korjaantuneen jonkin verran. Olen ollut todella skeptinen siitä että paljon puhutaan päästöjen vähentämisestä ja plaa plaa.. Koskaan en ajatellut että puheista/teoista mitään hyötyä olisi. Jotenkin tuo yllätti ja pysäytti, jossain kohtaa on menty parempaan päin. Ehkäpä jos ihminen alkaisi kaikkien puheiden sijasta toimia, niin ehkä sittenkin maailman ja samalla ihmisten asiat saataisiin kuntoon. Ehkei se olisikaan mahdotonta niinkuin aina olen ajatellut sen olevan... Millainen muuten mahtaa olla paniikkikohtaus..? Sellaisen millaiseksi sen miellän, tuli minulle tänään aivan yht'äkkiä, keskellä ihmisjoukkoa. Lähinnä mua naurattaa että sellainen voi jollain tulla, nyt ei kyllä hampaita naurattanut. Mistä, miksi ja miten se tuli on mysteeri, mutten sellaista halua enää kokea. Sitten tällainen, että olen luonteeltani auttavainen kaveri, yritän parhaiten olla avuksi ihan vilpittömästi. Kukaan ei ole tässä maailmassa liikkeellä vilpittömästi, siispä kaikki suhtautuvat epäilevästi kaikkeen. Apuani ei täällä tarvita, tarvii keskittyä auttamaan vain itseään. Mitäs teet kun itsensä auttaminen voi tapahtua juuri tuon lähimmäisten auttamisen kautta. Minä mitään vastapalveluksia ole vailla, se on paras kiitos kun saa itselle hyvän mielen. Turhana voisin siis kadota (tai pitäiskö yrittää palomieheksi tai jtn). Niin joo...Menipä vikinäksi..

(klo 20:45 Lisäys.. V..ttu kun V..tuttaa)


how low will you follow
when your heart grows hollow
how low will you follow
catch the lights in lonely eyes
how low will you follow

---------Keskiviikko 30.08.2006 04:02

----sanaton---- (tähän pitäisi lisätä jotain siinä vaiheessa kun saan henkeä)

Voitteko Auttaa...Tiistai 29.08.2006 05:02

Mitä minä teen.. pitäisi uskaltaa heittäytyä, mutta vaikeaa se on. Liian hyviä asioita ollakseen totta..

Lisätty matkaviestimestäMaanantai 21.08.2006 18:15

Viikonloppu.. Niin se meni turhan nopeasti se. Mieleenpainuvat muistot jäi, varsinkin tuo öinen revontulitus joka tosiaan parhaimmillaan valaisi koko taivaan ja vedenpinnan.. kuvaa en 'ennättänyt' ottaa kuin alkusoitosta, hyvää hetkeä kun ei malttanut keskeyttää, muistoissa se kuitenkin säilyy, henkilökohtaisina kuvina ja hetkinä. Aamutuimaan tänään taas takaisin kohti hämettä.

Kuva otettu nuoruudenmaisemista, naaralta

Aivan Loistokas Yö..Sunnuntai 20.08.2006 13:10

Jotenkin niin täydellistä. Harvoin ja jos silloinkaan pääsee kaikentämänlisäksi uimaan yöuintia kun revontulet ja tähdet loistavat valaisten koko järven. Se on uskomaton näky, uskomaton kokemus..

Lisätty matkaviestimestäSunnuntai 20.08.2006 00:12

Sekaisin.. Eilen oli mukava ilta. Firman mökillä vietettiin saunailtaa. Jatkot oli hauskat mutta nyt on fiilikset aika sekavat. Nyt matkalla Jyväskylän seuduilla, kun darrakin helpotti. Rallikansa sekoittaa liikennettä, ihmisiä liputtamassa tien varsilla, joku näyttää genitaalialuettaan ohikulkijoille.. pikku hubaa matkalaisille. Kiva ilta toivottavasti tiedossa..

Lisätty matkaviestimestäPerjantai 18.08.2006 14:11

'Ikävä Ihollesi, Kaipaus Kiinni Sinuun, Tahtoo Tajuntaasi, Viettää Vierellesi...' Pohjoisen 'tauti' ei ole mitään fuulaa.. Jotain sitä kaipaa tähän elämäänsä.. Viikko loman jälkeen lipunut todella hitaasti ja tuskaisesti.. Ensi lomaan enää vuosi

Lisätty matkaviestimestäSunnuntai 13.08.2006 02:23

Viikonloppu.. CrossCarvingia, elomessuja, puutalkoita. Grillausta ja chillausta broidin luona, PARAS VELIPOIKA IKINÄ::!!, oli todella mukavaa. Viimeinen vapaa huomenna.. Ikävä on, toisaalta hyvä kun aika kuluu. (kuvan näppäs Kallo)

Väsy..Torstai 10.08.2006 18:15

Kauhea ''jet laggi'' iski reissun päätteeksi. Ei jaksa muuta kuin nukkua, enää ei jaksa enää oikein edes sitäkään.. Ajatukset kukana täältä, ehkä tiedätkin sen, ehkä tunnet sen. Viestit ja puhelut piristää

Lomahuipennus..Keskiviikko 09.08.2006 10:47

Aivan Järjettömän Hieno Ilta Vaihtui Yöksi Ja Aamuksi... (järvivesi+24)