IRC-Galleria

Ranteet Auki Vaan..Perjantai 30.12.2005 03:12

Sentenced soi.. "The bells again...someone has died, The bells of the end toll to remind, that life’s but a race against time.." Tuolla biisillä vain on jokin mystinen vaikutus. Tulee mieleen yöt juuri ennen joulua kaamoksen keskellä. Pimeässä, viileässä huoneessa kuuntelin tuota biisiä kun ei unikaan tullut. Sinä yhtenä yönä heräsin kun levy loppui, yleensä ei edes mitkään kauhuleffat hetkauta, mutta unen ja valveillaolon rajamailla tuo lopetus oli vaan jotenkin aavemainen (kun heräsin en ensin edes heti tajunnut missä olin.. en ainakaan omassa kotonani..tuo on myös metka tunne). Tuona yönä näin painajaisia, piitkästä aikaa. Unessa olin talossa, kai jossain kauhuleffojen kartanossa. Mukana oli myös muita, en muista ketä (enkä kai halua muistaa) mutta eksä siellä oli ainakin. Yhdessä huoneessa oli iso lähes seinän kokoinen ovi. Sen takana näkyi vain sininen taivas, ei mitään muuta, pelkkää tyhjää. Oviaukko oli kuin pystyasennossa oleva vedenpinta, täysin läpinäkyvä, mutta jos siihen koski, alkoi se aaltoilemaan. Kiersimme talon sisällä, ja aina tietyn ajan kuluttua alkoi lattia täristä.. Aina silloin joku meistä, 'valittu' alkoi jonkin voiman vetämänä liukua kohti tuota isoa ovea. Kukaan ei voinut ennalta aavistaa kenet seuraavaksi valittaisiin. Mutta jotenkin tuossa unessa sen vain tiesi ja vaistosi, että tuo lähtö oli sama kuin kuolema, kadotus. Meillä kaikilla oli keskenämme jokin telepaattinen yhteys. Kun henkilö oli mennyt tuosta ovesta, tuo ihminen ja yhteys katosivat jäljettömiin..täydellinen 'radiohiljaisuus'. Juuri tuon yhteyden ansiosta pystyin muutaman kerran kokemaan, miltä tuntui kun lähti liukumaan kohti tuota tuntematonta. Kokemus päättyi joka kerta siihen kun paiskautui tuon vesikalvolta muistuttavan oven läpi, jäi epäselväksi mitä toisella puolella odotti. Vastaan oli turha taistella, tuo voima oli niin voimakas että yksi kerrallaan se vei meistä jonkun vaikka yritimme pitää porukalla kädestä kiinni ja kiskoa takaisin. Oli turha piiloutua, se löysi aina ja veti pois tyhjyyteen.. Aina kun tuli aika, aiheutti se silmittömän pakokauhun, kukaan ei tietenkään halunnut olla 'valittu'.. Mutta niin se on, jokainen meistä olisi kadonnut, minä vain heräsin ennen sitä

Kotona..Keskiviikko 28.12.2005 01:45

Taas takaisin kotona.. Jatkan vielä joulua, istun, laitan valot välkkymään, sen ainoan omistamani joululevyn soimaan ja avaan tänne ennen lähtöä jääneet lahjat. Sitten pitäisi syödä jotain, mutta äkkiä minut keskeytetään.. messengeriin tulee vihdoin onlineen tuo sukulaisperheen kuopus rapakon takaa. Siinä vierähtää sitten loppuilta ja vähän yötäkin. Hyvää harjoitusta tuo englanniksi kirjoittaminen, sanat ovat auttamattomasti hukassa. Perheen isä Jussi osaa vielä jotenkuten suomea, mutta ei suostu sitä käyttämään (ja hyvä niin, opinpahan paremmin)

Lisätty matkaviestimestäTiistai 27.12.2005 01:45

Hovikuskina.. Vihdoin ilta alkaa olla pulkassa.. varmaan n 800 kilometriä ajoa takana, valvomista 18h, yksi lauennut auton akku, yhdet häät(kuskausta) ym ym...nyt vielä 15km ja sitten takka tulille ja ottamaan rennosti, saunan lämmittäisin jos en olisi niin rikki..

Lisätty matkaviestimestäMaanantai 26.12.2005 17:15

Jossain Kuopion ja Suonenjoen välillä...

Lisätty matkaviestimestäMaanantai 26.12.2005 16:41

Matkalla.. Pöljä on paikkakunta (ja taitaa olla kuskikin, kun vain yksi tauko, n 600km ja 7h 10min takana) Kuopio häämöttää..

Lisätty matkaviestimestäSunnuntai 25.12.2005 22:02

Joulupäivää!

Kiitoksia..Lauantai 24.12.2005 23:12

Kaikille ystäville jotka muistivat tervehdyksillään ja viesteillään, suuret kiitokset!!

Hyvää, Rauhallista Joulua!!Lauantai 24.12.2005 20:01

Tänään aurinko nousi ensi kerran näillä leveysasteilla ensi kerran viiteen vuorokauteen. Sitä tosin ei huomannut sillä taivas oli kovasti pilvessä...

Hauskaa Joulua! Ilta sujuu rauhallisesti syöden, juoden ja lahjojen merkeissä. Vaikkakin, kaikista tapahtumista johtuen viimeisen vajaan vuoden aikana, jotain tuntuu puuttuvan.. joulu ei aivan tunnu täysin joululta. Olen kuitenkin iloinen siitä, että pakenin tänne napapiirin pohjoispuolelle kaikkea, mikä muistuttaa vanhoista asioista.

Kanadasta oli tullut viesti takaisin, heiltä löytyy myös MSN Messenger, joten katsotaan jos yhteydenpito alkaisi sujua sitä kautta (aikaero 9h saattaa tietysti asettaa hiukan haasteita)

Lisätty matkaviestimestäLauantai 24.12.2005 17:51

Hauskaa Joulua! (veljeni mulle lähettämä kuva)

Talvista Urheilua Ym..Sodankylän HangillaPerjantai 23.12.2005 18:16

Viime iltana/yönä pääsin kirjoittamaan sähköpostia englannin kielellä. Täysin yllättäin oli isälle tullut sähköpostia Kanadasta saakka sukulaisilta.. No minä sain tietysti kunnian vastata siihen, kiva sinänsä mutta kieli-kirjoitustaito jonkun verran ruosteessa. Eipä ole aikoihin sieltä kuulunutkaan mitään, mukava saada tietää kuulumisia sieltäpäin, varsinkin näin joulun alla. Näkemisestäkin on jo jonkun aikaa. Internet on näin ajatellen ihan hieno asia.

Noin tuli joku tunti sitten vedettyä kylmiltään 20 km ensin luistellen ja loppumatka perinteistä sivakoiden yli 7 vuoden tauon jälkeen... Eli porukoiden ja Rolle-koiran kanssa kävin hiihdeksimässä eikä vauhti ollut todellakaan hitaimmasta päästä. Miten ihmeessä nuo jaksaa..toisella ladun tamppausta nyt jo takana 375 km ja toisella 426 km..!!! sai lykkiä tosissaan että pysyi perässä, mahdottomia ovat. Pohjoinen ilmasto on tehnyt hyvää näille 'etelän variksille' niinkuin täkäläiset sanovat. No sauna ja hyvä ruoka niin taas kelpaa..