IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Onnettomuuksia..Perjantai 22.09.2006 02:32

Tänään kävi flaksi.. Meinasi tulla 2,5 tonnia rautaa päälle.. Sitä luulee itsestään liikoja että tuollaista massaa pystyy pidättelemään

Saunaan.. Niin Ja Uimaan +15Maanantai 18.09.2006 01:22

Nuarajärvi on My Mind..

Lisätty matkaviestimestäSunnuntai 17.09.2006 02:23

Hohtokeilausta Mikkelissä.. Siskon tuparit meneillään, lähdettiin 'urheilemaan'..

Missä SINÄ Olit Viisi Vuotta Sitten..??Maanantai 11.09.2006 14:09

Muistan sen päivän.. olin Helsingissä töissä Aleksanterinkatu 50:ssä. Oli aurinkoinen syyspäivä, aivan kuten on nyttenkin. Kävin viemässä joitain korjaustöitä ja varastonsiirtoja Forumissa sijaitsevaan toiseen liikkeeseen, kun yksi työkaveri kysyi että olenko jo kuullut.. Minä kysyin että kuullut mitä..? Hän sanoi jotain kauheaa tapahtuneen.. joku lentokone'onnettomuus' tai vastaava.. Heti tietysti radion ääreen ja en voinut uskoa todeksi kuulemaani, niin epätodelliselta se tuntui. Myöhemmin sitten koko episodin nähtyäni televiisiosta, oli pakko herätä todellisuuteen..

Heppeleijaa ja kananperse...Torstai 07.09.2006 15:12

Ripustusjousen asennus.. sinä kysyt: mikä se on.. minä vastaan: väliäkö sillä

Miksi tätä teen, kun niin monesti tahtoisi ajankulun pysäyttää

Mitä Mulle On Tapahtumassa..Tiistai 05.09.2006 15:12

Jossain On Aina Joku, Joka On Jollainlailla Samanlainen Kuin Sinä..
Sielunkumppani, Sanotaan


..can you hear the sirens resound?
from the coastline of Ireland tonight
it's the song of a promising heart
of the souls that the ocean unite

and she stands by the window alone
staring into the rain
she is trying to guide his way home
from the waters that keep them apart

so she lights up a candle for hope to be found
captive and blind by the darkness around
firm as a mountain, she never will mourn
timeless awaiting the break of dawn...

Lisätty matkaviestimestäSunnuntai 03.09.2006 06:33

Juhlat alkavat olla ehtoopuolella. Oli kerrassaan mahtava ilta kaikkine tarjoiluineen ja ohjelmineen. Ehkä 100 vuoden päästä taas uusiksi.. (be there or be john deere)

Lisätty matkaviestimestäSunnuntai 03.09.2006 02:23

Kelloseppäliiton 100v juhlat/vuosikokous hotelli Crowne Plazassa. Thomassonin Klasu juonsi illan omalla veijarimaisella tyyllillään. Tilaisuudessa nimettiin ja palkittiin henkilöitä mm. vuoden kellonkäyttäjäksi valittiin Markus Pöyhönen. Suomalainen Kelloguru sveitsistä oli myös palkittavana, oli kunnia istua samassa pöydässä. Miehellä on oma kellomerkki Sveitsissä nimeltään Voutilainen. Myöskin Sarpaneva (oma kellomerkki) oli läsnä. Markus Kajo veti hyvää settiä illan tummuessa. Aivan loisteliaan hieno ilta. Syömingeiksi tarjoiltiin mm. kylmäsavustettua miekkakalaa, haudutettua karitsan paahtopaistia, saaristolaisleipäkrutonkeja ja rosmariinikastiketta ym.. + viinejä, likööriä ja konjakkia.

How Low Will You Follow..Torstai 31.08.2006 16:31

Tänään taas aikaisemmin töistä niinkuin eilenkin. Eilen menin Treelle, tänään täytyisi hoitaa rästiinjääneitä korjaustöitä.. Tänään kuulin radiosta töissä ollessani todella iloisen uutisen, tuskin kirjoittaisin siitä tänne ellei se olisi vaikuttanut muhun jotenkin. Siinä kerrottiin otsonikerroksen korjaantuneen jonkin verran. Olen ollut todella skeptinen siitä että paljon puhutaan päästöjen vähentämisestä ja plaa plaa.. Koskaan en ajatellut että puheista/teoista mitään hyötyä olisi. Jotenkin tuo yllätti ja pysäytti, jossain kohtaa on menty parempaan päin. Ehkäpä jos ihminen alkaisi kaikkien puheiden sijasta toimia, niin ehkä sittenkin maailman ja samalla ihmisten asiat saataisiin kuntoon. Ehkei se olisikaan mahdotonta niinkuin aina olen ajatellut sen olevan... Millainen muuten mahtaa olla paniikkikohtaus..? Sellaisen millaiseksi sen miellän, tuli minulle tänään aivan yht'äkkiä, keskellä ihmisjoukkoa. Lähinnä mua naurattaa että sellainen voi jollain tulla, nyt ei kyllä hampaita naurattanut. Mistä, miksi ja miten se tuli on mysteeri, mutten sellaista halua enää kokea. Sitten tällainen, että olen luonteeltani auttavainen kaveri, yritän parhaiten olla avuksi ihan vilpittömästi. Kukaan ei ole tässä maailmassa liikkeellä vilpittömästi, siispä kaikki suhtautuvat epäilevästi kaikkeen. Apuani ei täällä tarvita, tarvii keskittyä auttamaan vain itseään. Mitäs teet kun itsensä auttaminen voi tapahtua juuri tuon lähimmäisten auttamisen kautta. Minä mitään vastapalveluksia ole vailla, se on paras kiitos kun saa itselle hyvän mielen. Turhana voisin siis kadota (tai pitäiskö yrittää palomieheksi tai jtn). Niin joo...Menipä vikinäksi..

(klo 20:45 Lisäys.. V..ttu kun V..tuttaa)


how low will you follow
when your heart grows hollow
how low will you follow
catch the lights in lonely eyes
how low will you follow

---------Keskiviikko 30.08.2006 04:02

----sanaton---- (tähän pitäisi lisätä jotain siinä vaiheessa kun saan henkeä)