IRC-Galleria

PoissaKeskiviikko 31.01.2007 14:00

Kirka on poissa..

Menehtynyt viimeyönä kotonaan vain 56 vuotiaana.. Vaikken hänen musiikistaan ole koskaan perustanut, pysäytti tuo uutinen kuitenkin. Mikään ei olekaan pysyvää.. pikkuhiljaa nuo julkkikset ja starat jotka ovat aina olleet, eivät enää olekaan, vaan sammuvat silmänräpäyksessä kuin tähdenlennot. Mihin voi enää luottaa, kun kaikki muuttuu..?!? Ja ihmiset joita tahtomattaankin on joutunut seuraamaan pienen ikänsä, katoavat pikkuhiljaa yksi kerrallaan. Jotenkin se turvallisuus johon on nuorempana tuudittautunut; että he vain ovat siellä jossain, ovat aina olleet ja tulevat aina olemaan; ei olekaan pysyvää. Tuntuu että osa omaa nuoruutta ja minua/minuutta, jollain tavalla kuolee siinä mukana.. Spede, Juice, lukuisia monia muita, ja nyt Kirka.. Toki heidän kaikkien muistot ja saavutuksensa tietysti elävät ainaisesti, mutta ei se silti ole sama asia, vaikkei ko henkilöitä välttämättä olisi koskaan edes livenä nähnyt, se ei vain ole.. Mitäpä jos vaikka Uuno Turhapuro-elokuvia alettaisiin jatkamaan vaikkapa kiinassa.. Ei ei ei... Sitä vain huomaa itsekin vanhenevansa kun julkimot pikkuhiljaa kuihtuvat, myös ne kaikki hyvät, veijarimaiset tyypit elokuvista ja sketsisarjoista


Illemmalla TV-Historian suurin potti menee onnellisellle omistajalleen ota tai jätä-visailussa.. jollain oli sentään hyvä päivä (vaikkei tänään ollutkaan)

Jäähyväiset Lomalle..Maanantai 29.01.2007 01:44

Niin se loma mennä vilahti.. Eilen illalla junailin itseni takaisin hämeeseen, tuntuu että onkin aikaa kun täältä kiireellä poistuin. Työt tuntuvat taas niin etäiseltä asialta..

Last Night in Vuokatti..Maanantai 22.01.2007 04:32

Kyseessä makkaranpaistoa ja muuten vain chillailua.. Tästä menin vielä ulkoilemaan/ kuvailemaan, ja taisinpa hurauttaa sticalla tuon yhden päärinteen alas. Pakkasta oli n.-27 ja aamuntunneille siinä meni, mutta kannatti...(kannattiko..???)..Kuvamateriaalia ko. tapahtumasta tullee ehkä joskus.. tai sitten ei

Lisätty matkaviestimestäTorstai 18.01.2007 15:31

Olin laivalla.. (just) Ei vaa.. Tutustumassa ison risteilyaluksen hyttimoduliin. Tällainen valmis hytti kuljetetaan rekalla telakalle, jossa iso nosturi nostaa sen laivan sisään, missä se sitten työnnetään ja kiinnitetään paikoilleen.


Keskiviikko 17.01.2007

Tutustumiskäynnillä Turuus katsomassa valmistuvaa huikean suurta risteilijää.. Illanviettoa/ polskuttelua Karibiassa, saunaa ja syömistä, hiukan ehkä juomistakin..

Lisätty matkaviestimestäMaanantai 15.01.2007 23:21

Loma Alkoi..

Reiluu..Sunnuntai 14.01.2007 03:12

12 perjantaina uutisoitiin Hämeenlinnassa liikkuneesta sudesta.. Ei ole kuin joku kuukausi kun alueella liikkui karhu.. Josko Ruoholahden leijona tulisi seuraavaksi näyttäytymään

Lauantai 13.. surkeaa.. mieletön masennus ja omituinen painostava, epävarma tunne koko päivän heti aamusta alkaen.. Miksi tuntuu tältä.. Miksi nuo painajaiset, miksi kaikki nämä epäilykset, tuun hulluksi.. millä tämän saa loppumaan. Vetämätön olo.. ei jaksanut edes salilla tehdä muuta kuin pari perusliikettä ja sitten saunaan.. Rauhoittavat/mas.pit toivat hieman apua.. sen verran että nukuin kahteen otteeseen päivällä/illalla..Sammahdin sohvalle ennen yhdeksää valot ym. päällä.. nyt ei sitten uni tule silmään, kello lähestyy kahta... En tiiä.. pitäiskö vetää koko purkki

Ihan Hullua..Perjantai 05.01.2007 00:22

Eilen sain tietää voittaneeni Nintendo Wii -laitoksen itselleni.. Töissä surffailin kokeeksi kännykällä näille wap-sivuille, ei näkynyt uusia kommentteja vielä silloin. Yritin lisätä toisenkin kuvan wapin kautta kun oli vielä 3 pvä. Meni jonkin aikaa ja sivusto ilmoitti kuvien lisäämisen olevan mahdotonta, sillä galleriani oli täynnä.. Samantien tämän jälkeen huomasin tulleen ilmoituksen Wii:n voitosta ja jo ensimmäinen onnittelukommenttikin oli ennättänyt tulla siinä selatessani ja ihmetellessäni. Yllätyin aivan totaalisesti, varmaan huonoa pilaa.. En minä koskaan ole mitään voittanut, tämä on varmasti joku virhe.. Kotona sitten avatessani sivut oli satanut kolmattasataa kommenttia ja oli pakko alkaa uskoa lukemaansa.


Nöyrimmät kiitokseni kaikille äänestäjille, onnittelijoille sekä kommenttinsa antaneille!!

Voisi se vuosi huonomminkin alkaa..

Vuosi Vaihtui..Tiistai 02.01.2007 00:10

2007 alkoi rakettien säestyksellä Lamminmäessä siskon kaverin luona. Pelailtiin pokeria ja pidettiin kivaa. Ikävää että Anne oli tämän illan töissä, mutta ehdittiin sentään viettää aikaa ennen hänen lähtöään. Yksi pommipata päätti tehdä yllärit ja sinkosi yhden räjähteen keskelle joukkiotamme vähän matkan päähän sytyttäjänsä jalan juureen. Pahemmalta säästyttiin, mutta yhdeltä kaverilta paloi ranteen tuntumaan jälki.. ja korvat tietty soivat jonkin aikaa (tätä se on kun koittaa tehdä kaiken ohjesääntöjen mukaan. Nuorena kun pelleili noiden pommien kanssa ilman mitään kontrollia,ehkä joskus pienessä simassakin,mutta yleensä kyllä ihan selvinpäin....!!; ei sattunut mitään).

Lisätty matkaviestimestäMaanantai 01.01.2007 01:59

Hyvää Uuttavuotta!!

Lisätty matkaviestimestäMaanantai 25.12.2006 10:07

JOULUPÄIVÄÄ!!

Tasan 10 vuotta sitten käynyt joulukirkossa.. no, nyt tuli kokeiltua taas