IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Ajelua..Lauantai 30.06.2007 23:33

Paikka on Askim ja takana n 500km siirtymistä. Edessä vielä moottorimarssia n. 500km Tukholmaan..

Pojat rakensi hyppyrin..Lauantai 30.06.2007 07:13

Todistettavasti hulluja.. Valitettavasti alkoi pimenemään siihen malliin että hypyt jäivät seuraavalle päivälle

SledgeLauantai 30.06.2007 06:58

Uskomaton päivä.Kunnon serpentiinitietä ylös Folgefonniin(tällä kerralla auringopaisteen saattelemana,oli paljon mielekkäämpää). Kyytiä moottorikelkalla,sellaista että heikompaa saattaisi hirvittää.Mieletöntä vauhtia jyrkkiä nousuja.Tyypit filmasi sledgepätkää ja haettiin sopivia paikkoja.Serkku taasen teki kuvauksia/juttua lehteen näistä hurjapäistä.

Kuvauspaikan EtsimistäLauantai 30.06.2007 06:37

Haeskeltiin paikkaa missä kuvata temppuja

Kuvailemaan..Lauantai 30.06.2007 05:18

Majapaikan pihalla.. Tässä valmistaudutaan lähtöön viereiseen kylään aamupalalle ja testipyörän kuvauksiin

MatkapäiväkirjaLauantai 30.06.2007 01:59

Hyvä päiväkirja, eilen oli synkkä ja myrskyisä yö.. Tai ainakin synkkä, kostea ja kolea, kun 2 aikaan paikallista aikaa saavuimme Folgefonnan sommarskicenterin huipulle. Uskomattoman kapea serpentiinitie, josta pienikin virhearvio olisi johtanut pudotukseen kalliolta alas. Alkoi tihuttaa vettä, joten näkyvyys oli tod huono. Meidän harmiksemme jouduimme ajamaan samantien takaisin alas kun serkku sai viimein yhteyshenkilön kiinni. Joukko sällejä jotka ovat kuvaamassa extremekelkkafilmiä. He olivat bilettämässä alhaalla laaksossa paikassa, josta hetkeä aikaisemmin olimme ajaneet ohi. Yhtäkkiä olimmekin keskellä bailuja joka koostui joukosta humalaisia lumilautailijoita ja kelkkailijoita. Paikka oli pieni bubi tien varressa, muutaman kilometrin jondalin keskustasta kohden Folgefonnaa. Rakennuksen ulkopuolella oli aidattu alue joka toi mieleen meillä suomessa nuo kesäiset tanssilavat. Tosin täällä ei humppa soinut, vaan jotain aivan muuta. Teki mieli jo painaa pää tyynyyn joten menimmekin kohta majapaikkaamme parin sadan m. päässä olevaan taloon. Talossa majoittui näitä kelkkakundeja, mutta löytyi patjankulma huoneenlattia meillekin. Hauskaa, rempseää ja rentoa porukkaa nämä jäbät. Ja osaavat juhlia.. jos me finskit osataan niin kyllä nämäkin. Nukkumisesta ei tosin heti tullut mitään kun pippalot jatkuivat talolla..

Tänään keli aivan loistava ja lämmin. Pärräkuvaukset sujui hyvin ja kohta kapuamme jälleen lumihuipuille. Todella uskomattoman kaunis kylä tämä Jondal!!

Lisätty matkaviestimestäPerjantai 29.06.2007 19:22

Kuva: Joni Launonen/Bike lehti, malli: mystinen Bike-mies, mopo: Moto-Guzzi, Kamera: Nookkialainen 1 mekapikselin-romu.. xD

Lisätty matkaviestimestäTorstai 28.06.2007 23:33

Tie nousi pystyyn..

Matka katkesi yllättain tunnelin ollessa suljettu.. Hetken jo luulimme että tuli pitkä kierto eri kautta. Haastateltuamme paikallista autoilijaa selvisi hyvin pian että pääsisimme jatkamaan matkaa kapeaa väylää ohittaen tunnelin, mutta vasta sitten kun vastaantuleva liikenne on tullut ensin pois väylältä. Odottelua tuli hieman yli puoli tuntia. Vuoriston viima oli suht koleaa, joten taukojumppa ja vaatetuksen lisäys tuli kyseeseen.

Lisätty matkaviestimestäTorstai 28.06.2007 02:00

Päivä alkoi aikaisin Tukholman satamasta. Ajettiin mopot laivasta suoraan vesisateeseen jota kesti n. 100km.Nyt ollaan lähellä Norjan rajaa, Töckforsissa, josta otimme huoneen. Kerrassaan upea pikkupaikka. Hieno majapaikka ja paljon motoristeja. Täällä tuntee olonsa kotoisaksi. Ensimmäisenä kun kaarsimme pihaan oli täysi tivoli pystyssä serkun ympärillä, kun innokkaat norjalaiset tulivat ihmettelemään tuota Italian ihmettä (moto-guzzi). Leppoisaa mukanoloista porukkaa, eli vähän niinkuin motoristit kaikkialla. Huomenna 450km siirtyminen Norjan jäätiköille

satama tkuTiistai 26.06.2007 23:31

matka alkaa