IRC-Galleria

Kuvauksia..Maanantai 27.08.2007 03:22

Kuvailemassa linnan tuntumassa ja Varikonniemessä Hondan kustomia. Alkoi nopeasti hämärtää, joten toimin valomiehenä/ mallina. Eli näytin saatavilla olevalla valonlähteellä eli Daiversionilla valoa kohteeseen. Jouduin perumaan treffit, mutta vielä tulee tilaisuus.

Lauantaina käytiin pekulta kameran akkulaturi lainaan, jotta serkkupoika saa hääkuvaukset pakettiin. Meil oli puhetta josko ostaisin tuon Pekun toimettomaksi jäävän Canonin, kun aikoo ostaa uusimman version. Alkoi todella houkuttaa ajatus, nyt olisi tilaisuus.

Omituinen Päivä..Perjantai 24.08.2007 03:32

Sain sakot

Töissä kaikki tuntui menevän pieleen (kaikilla)

Koneet temppuili, pomo v..ttuili, lämpömittari putosi seinältä..
Lehdessä naristiin poliisien määrärahojen puutteesta, LP:n mahd. siirrosta Hämptonista pois, ja kuinka moottoripyörien valvontaan tulisi kiinnittää enemmän huomiota.

Toimittaja Launonen tuli taas etelään työkeikalle

Mukavata..Tiistai 21.08.2007 02:23

Oli hieno päivä kokonaisvaltaisesti. Kävin vanhaa työnantajaa ja kollegaa moikkaamassa.

Törmättiin kaverin kanssa sattumalta uudelleen (nähtiin aamulla jo ekan kerran). Pyörittiin kaupungilla ja käytiin syömässä. Illalla laitoin fiiliksissä saunan tulille. Ilta alkoi hämärtyä yöksi ja ilma viilentyä. Vesi oli kuitenkin lämmintä (n. +22). Uiskentelin kirkkaan tähtitaivaan alla ja nautin ehtoopuolella olevan kesän tarjoamasta rauhasta ja hetkistä..

Vapaata..Tiistai 14.08.2007 02:33

Heräilin aamupaivällä 'hyvin nukutun' yön jälkeen. Kävin kummeilla. Kaveri soitteli pelaamaan lentistä Ahvenistolle, no toki suostuin heti..

Tuli pelailtua taas, veli taasen viestitteli kun olin pelaamassa. Tarviisi mopon kun autosta meni hihna poikki, notta saisi varaosan haettua.

Ajelin broidille, hän nakkasi minut sitten takaisin kotiin.

Ajattelin käydä viä salilla, kaivoin rullaluistimet muuttokamoista ullakolta ja pyyhkäisin niillä Fyssille. Jalat oli aika valmiit kun pääsin perille (törkeän huonoja päällysteitä tuolla liikenteessä), mutta avautuivat sitten treenin edetessä. Takaisinpäin matka sujui kevyesti kuin lentäen. Käväisin subin kautta ja nautiskelin torin penkillä illanhämärtyessä

ÄänimerkintäMaanantai 13.08.2007 05:33

En tiedä.. Tää ilta on ollu jotenkin hankala. Piti saada aikaan asioita, mihinkään ei kuitenkaan saanut otetta. Salilla tuli poikettua, muttei ollut oikein motivaatiota. Ei taida paljon unettaa tänä yönä, menee fiilistellessä ja kuunnellessa kaikenlaista mussiikkia

ÄänimerkintäMaanantai 13.08.2007 00:21

Niin Toivuttiin EilisestäSunnuntai 12.08.2007 20:00

Olihan se päivä ja ilta tuo eilinen. Tultiin illalla bäkkärin kautta PC:n keikkabussilla takaisin Hämptoniin. Kiitos henkilöille jotka mahdollistivat sen, Aadolf, Gary, Inka ja henkilöitä joita en tunnistanut. Voisi olla huonomminkin.. pari kaveria oli jostain syystä jääneet kuljetuksista ja päättivät kävellä tuon vaivaisen 35km matkan keskellä yötä. No perillä käväistiin rantakasinolla ja mukaan oli lyöttäytynyt eräs kaveri tuolta rapakon takaa USA:sta. Hän asustelee Helsingissä ja oli nyt sitten ekaa kertaa Hämiksessä. Kävin opastamassa hänet joidenkin kavereidensa luokse laivaravintola Teemulle, ja kiiruhdin sitten Towniin, minne muut sillä aikaa olivat menneet. R-T:ssä sitten vietettiin loppuilta. Näkyi tuttuja jotka olivat myös tuolla Pellavassa, ja myös tämä jenkkiläläinen Dustin tuli sinne. Hauskanpito siis jatkui tuolla aamuntunneille. Ja taas tuli käyteltyä tuota taasen ruostunutta Lontoon-kielentaitoa. Yksi kerrallaan alkoi porukka väsähdellä pitkästä päivästä johtuen ja lähteä. Uusia tuttavuuksia tuli tehtyä tuona pitkänä päivänä, jota olisi vielä voinut jatkaa vielä toisenkin päivän.

Tämä päivä lähinnä tuli hengaillessa tuon Dustinin kanssa ennekuin hänen junansa lähti kohden pääkaupunkia.

Taas kaipailee jotain entisiä aikoja, milloin kaikki oli muka toisin. Nuorempana kaikki oli jotenkin niin helppoa ja mutkatonta. Aikuisuus, mitä se sitten lienee onkaan, tuo elämään paljon vastuuta ja paljon uusia asioita. Ikuinen oppimisprosessi joka jatkuu aina hautaan saakka. Iloja, suruja, hauskuutta, masennusta, vaikeita aikoja, helpompia aikoja. Matkalla voi tehdä paljon virheitä joista kyllä oppii paljon, vaikeuksia jotka vahvistavat. Asioita joita ei opi kuin kokemalla, kukaan ei voi opettaa mitä on ottaa maailma vastaan, kun saa siivet kantamaan ja lentää ominavuin kohden suurta tuntematonta. Yleensä porukka väittää ettei vaihtaisi päivääkään pois elämästään. Minä voisin muutaman vaihtaa..

Päivän Biisi..

We All Have A Weakness
But Some Of Ours Are Easier To Identify. Look Me In The Eye
And Ask For Forgiveness;
We'll Make A Pact To Never Speak That Word Again
Yes You Are My Friend.
We All Have Something That Digs At Us,
At Least We Dig Each Other
So When Weakenss Turns My Ego Up
I Know You'll Count On The Me From Yesterday
If I Turn Into Another
Dig Me Up From Under What Is Covering
The Better Part Of Me
Sing This Song
Remind Me That We'll Always Have Each Other
When Everything Else Is Gone.
We All Have A Sickness
That Cleverly Attaches And Multiplies
No Matter How Hard We Try.
We All Have Something That Digs At Us,
At Least We Dig Each Other
So When Sickness Turns My Ego Up
I Know You'll Act As A Clever Medicine.
If I Turn Into Another
Dig Me Up From Under What Is Covering
The Better Part Of Me.
Sing This Song!
Remind Me That We'll Always Have Each Other
When Everything Else Is Gone.
Oh Each Other....
When Everything
Else Is Gone.

Pellawa..Sunnuntai 12.08.2007 00:55

Hieno, lämmin, aurinkoinen päivä hyvässä seurassa ja hyvien bändien siivittämänä.

Aamulla lähdettiin kuljetuksella 11 aikoihin. Taisi olla melkoinen tunnelma tuossa linja-autossa. Haluan kiittää kaikkia tapaamiani ja mukana olleita henkilöitä, oli hauskaa ja hyvä fiilis koko päivän.

BeachWolley..Lauantai 11.08.2007 00:21

Eilen pelaamassa ja uiskentelemassa tuolla Ahveniston kauniissa uimastadion-miljöössä. Sen jälkeen salille rehkimään.

Tänään taas pelailemassa lentistä. Saatiin hyvä porukka ja hyvät pelit paikallaolleista auringonpalvojista. Taas salille sen jälkeen..

Aurinkoa..Torstai 09.08.2007 02:33

Apparalla taas kahveella ja paistattelemassa päivää. Työkaveri sattui olemaan taas yllättäin siellä.

Käytiin melomassa Coctuksen kanssa. Vedettiin Mierolan museosillan kupeeseen 'kaakaolle'. Melontamatkaa tuli 17 km. Tavattiin pari työkaveria jotka oli vielä lomilla ja hurauttivat paikalle veneellä. Lopuksi määränpään näkyessä piti vetää kunnon loppukiri. Tämä johtui siitä että olin tietysti jättänyt koti, mopon ja mikä tärkeintä kanoottivaraston avaimet varastolle.. Varaston edustalla näkyi matkan päästä olevan yksi kanootti, eli joku oli vielä siellä ja ovet auki. Kun sitten lähestyimme rantaa joku kantoi kanoottia sisälle. Oli vaarana että henkilö vie kanootin sisään, lyö ovet kiinni ja poistuu paikalta. Kauhottiin apinanraivolla kohden laituria ja ennätettiin juuri sopivasti rantaan..

Torilla kävin syömässä subin. Torilla oli jotain häppeninkiä ja joku bändi. Törmäsin serkkupojan isään joka oli Rollosta tullut edustamaan asuntomessuilla.