IRC-Galleria

Saksan TuliaisiaTorstai 27.09.2007 03:34

Tuollaista laitosta sai porukat mukaan tällä kertaa..

Tuli Prinsessa L####n Sukuun..Perjantai 14.09.2007 16:31

Irwinin sanoja lainatakseni..

St. Michel 14.9.2007
3500/ 50,5

Muuten terve tyttö, mutta isänsä näköinen..

Mökillä..Lauantai 08.09.2007 14:10

Kurussa mökillä viettämässä 5v. synttäreitä..

Toispäivänä sain Canonin koekäyttöön, jos vaikka sen ostaisin

Meillä On Parempi Meno..Perjantai 07.09.2007 17:55

Meil' on aina hyvä meno!!

Musta oikeasti tuntuu että olisin onnellinen..

Aivan Uskomatonta..Sunnuntai 02.09.2007 14:55

Nyt alkaa tilanne olla niin 'huolestuttava', että paljon ajatuksia tulvii mieleen. Asiat alkavat saada sellaiset mittasuhteet ja menevät niin tärkeiksi ja henkilökohtaisiksi minulle, että taidan jakaa ne nyt vain itseni kanssa. Siirryn siis piiloon runoilemaan tätä tarinaa joka alkoi viattomasti ja on edennyt vauhdilla kohti suurta tuntematonta. Kannattaako olla huolissaan.. jos tietää ja tuntee, niin ei minun mielestäni..

Kuvauksia..Maanantai 27.08.2007 03:22

Kuvailemassa linnan tuntumassa ja Varikonniemessä Hondan kustomia. Alkoi nopeasti hämärtää, joten toimin valomiehenä/ mallina. Eli näytin saatavilla olevalla valonlähteellä eli Daiversionilla valoa kohteeseen. Jouduin perumaan treffit, mutta vielä tulee tilaisuus.

Lauantaina käytiin pekulta kameran akkulaturi lainaan, jotta serkkupoika saa hääkuvaukset pakettiin. Meil oli puhetta josko ostaisin tuon Pekun toimettomaksi jäävän Canonin, kun aikoo ostaa uusimman version. Alkoi todella houkuttaa ajatus, nyt olisi tilaisuus.

Omituinen Päivä..Perjantai 24.08.2007 03:32

Sain sakot

Töissä kaikki tuntui menevän pieleen (kaikilla)

Koneet temppuili, pomo v..ttuili, lämpömittari putosi seinältä..
Lehdessä naristiin poliisien määrärahojen puutteesta, LP:n mahd. siirrosta Hämptonista pois, ja kuinka moottoripyörien valvontaan tulisi kiinnittää enemmän huomiota.

Toimittaja Launonen tuli taas etelään työkeikalle

Mukavata..Tiistai 21.08.2007 02:23

Oli hieno päivä kokonaisvaltaisesti. Kävin vanhaa työnantajaa ja kollegaa moikkaamassa.

Törmättiin kaverin kanssa sattumalta uudelleen (nähtiin aamulla jo ekan kerran). Pyörittiin kaupungilla ja käytiin syömässä. Illalla laitoin fiiliksissä saunan tulille. Ilta alkoi hämärtyä yöksi ja ilma viilentyä. Vesi oli kuitenkin lämmintä (n. +22). Uiskentelin kirkkaan tähtitaivaan alla ja nautin ehtoopuolella olevan kesän tarjoamasta rauhasta ja hetkistä..

Vapaata..Tiistai 14.08.2007 02:33

Heräilin aamupaivällä 'hyvin nukutun' yön jälkeen. Kävin kummeilla. Kaveri soitteli pelaamaan lentistä Ahvenistolle, no toki suostuin heti..

Tuli pelailtua taas, veli taasen viestitteli kun olin pelaamassa. Tarviisi mopon kun autosta meni hihna poikki, notta saisi varaosan haettua.

Ajelin broidille, hän nakkasi minut sitten takaisin kotiin.

Ajattelin käydä viä salilla, kaivoin rullaluistimet muuttokamoista ullakolta ja pyyhkäisin niillä Fyssille. Jalat oli aika valmiit kun pääsin perille (törkeän huonoja päällysteitä tuolla liikenteessä), mutta avautuivat sitten treenin edetessä. Takaisinpäin matka sujui kevyesti kuin lentäen. Käväisin subin kautta ja nautiskelin torin penkillä illanhämärtyessä

ÄänimerkintäMaanantai 13.08.2007 05:33

En tiedä.. Tää ilta on ollu jotenkin hankala. Piti saada aikaan asioita, mihinkään ei kuitenkaan saanut otetta. Salilla tuli poikettua, muttei ollut oikein motivaatiota. Ei taida paljon unettaa tänä yönä, menee fiilistellessä ja kuunnellessa kaikenlaista mussiikkia