IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Maanantai 01.06.2009 05:06

Muslimeilla on tarkoitus työskennellä yhdessä kohti yhteistä tavoitetta, jonka Quran ja osoittanut, että profeetta (PBUH) kautta hänen Sunnah. Ne ovat veljiä ja sisaria, koska ne ovat sideaineisille jonka yhteinen ideologia yhtenäisyyttä Jumalan ja yhtenäisyyden ihmiskunnan.

Nämä ovat foundational periaatteita islamia.

The Quran ja Sunnah, että profeetta (PBUH) vaatia muslimit toimimaan yhtenäisyyden Ummah.

Muslimeilla on oltava armollinen kohti toisiaan (The Quran (48:29)) ja kuten elin, jossa, jos jokin osa sattuu koko ruumis on sitä mieltä, että kipu (Hadith). Mutta on muslimeja harjoitellaan tämän kieltotuomio on Quran ja Sunnah, että profeetta (PBUH)?

Muslimien ja eri islamilaiset järjestöt ovat lujasti töitä, mutta se on turhauttavan selvää, että edellä mainitut tavoitteet ovat yhä niin illusorinen. Sen sijaan, että muslimit ovat yksimielisiä armoilla kohti toisiaan, ne ovat, kaiken kaikkiaan, kaukana siitä. Sen sijaan, että tunne tuskaa ja kurjuutta muiden muslimien (tšetšeenit, palestiinalaisten, Kašmirin asukkaat, esimerkiksi), useimmat meistä ovat onneksi nauttia meidän materiaali mukavuudet elämää. On muslimeja yhtenäisyys vain unta, että ei voida täyttää? Monet väittävät, että tämä kaikki puhua muslimien yhtenäisyys on vanhentunut. Islam on jälleen yhdistynyt muslimit mutta todellisuutta tekee mahdottomaksi. Sanotaan, että on mukava puhua, mikä tekee muslimit tuntuu hyvältä, mutta epärealistinen tavoite, jota ei voida saavuttaa. Muslimit viettävät (ja ovat viettäneet) paljon aikaa ja emotionaalinen energia keskustella tästä aiheesta.

Muslimi kurjuutta ja kärsimystä on nykyään kuin se oli aikaisemmin, ja kuuluisia runoilijoita kuten Allama Iqbal sanoi: --

"Ahneus on revitty ihmiskunnan. You (muslimit), tullut roolimalleja rakkauden ja veljeyden. Hanki pelkästään rajojen kansallisuuksia (kuten Intian, Khurasani, Afganistanin ja Turkki) ja hypätä osaksi rajattomana ocean (islam)."

Muslimeilla on jakautunut uskonnollisia, poliittisia, etnisiä, kulttuurisia, rotuun, kielelliset ja nurkkakuntaisuus linjat. Näiden rajapintojen jatkaa edelleen osa-alueista. Asema, vauraus, maine ja onni ovat myös luoneet sosiaalisia eroja muslimeja. Allama Iqbal sanoo, että nämä erot luoda vaikuta ihmisiin:

"Nämä rajapinnoiksi sivukonttorit, puuhun, ja sen hedelmät on ennakkoluuloja. Tämä on hedelmä joka saa Adam (mies) karkotetaan Jannah (rauhanomaisen elämän)."

Lisäksi hän sanoo:
"Olet Syed; olet Mirza; olet Afganistanin. Olet kaiken. Kerro minulle, oletko muslimi liian?"

Koraani sanoo, että ne, jotka luovat eroja siinä Deens (islam) ovat Mushrikun: --
"Älä joukossa Mushrikun eli ne, jotka luovat eroja Deens (Isalm) ja tullut lahkoja. Kukin (nurkkakuntaisuus) osapuoli aivan sisällön itse (se on sen jälkeen oikea polku)." (30:32)

"Ja ne, jotka luovat jakautumisen Deens (islam) ja tullut jaettu lahkoja, Profeetta (PBUH)! Sinulla ei ole osa niitä vähiten." (6:159)

Profeetan (PBUH) on ilmoittanut sanoi:
"Jokainen, joka saa edes yhtä jalkaa pois Ummah on ottanut islamilaisen ikeen hänen kaulassa, vaikka hän rukoilee ja fasts."

Siksi Koraani kehottaa kaikkia muslimeja oltava yhtenäinen ja pitää järkähtämättä on köyden Jumalan (eli Koraani) ja antaa perään varoitus niille ei aiheuta diffuusioihin (3:103) keskenään.

Jos tarkastelemme koko maailman kuvan koko, olemme huomanneet, että monet muslimit ovat kasvaneet tasaisesti yli 1,5 miljardia tänään. Muslimien hallussaan rikkain resurssien maailmassa ja kaikkein hedelmällisimmän maaomaisuuden maan päällä. Tästä huolimatta, kuinka ironista, että kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ja eniten riippuvaiset ihmiset maapallolla ovat myös muslimeja.

Nyt meidän on tullut todellinen kysymys. Huolimatta kaikista puheista ja sermons kehottamalla muslimeja yhdistää, näemme, että tulos on pettymys, liioittelematta. Miksi näin? Ainoa tapa diagnosoida tämä ongelma on löytää syy. Meidän on mentävä syvemmälle sydämemme selvittää syy meidän ongelmia. Jos tarkastelemme vain ulkopuolelta, sitten aivan kuten puuhun, näemme sen runko, oksat ja lehdet. Ja jos juuret ovat saaneet tartunnan taudista, ei väliä kuinka vahva muun puu on ennemmin tai myöhemmin se tulee kuolemaan. Oikeastaan sen loppuminen voidaan jouduttaa jopa kohtalainen tuuli. Ei määrä ravintoa huomioon oksat ja lehdet autetaan estämään sen lopullinen kuolema. On selvää, että lähde, johon meidän on puolestaan selvittää syy ongelmaan on annettava tarpeelliset ohjeet diagnosoida sitä. Tarvittavat ohjeet diagnosoida kaikkia (ei vain muslimeja ", vaan koko ihmiskunnan) ongelmat sisältyvät Koraanin, kuten Allama Iqbal sanoo: --

"Se on sama vanha tauti, sama psykologinen ongelma sydämeen. Lääke on myös sama," AAB-e-Nishat "eli Koraanin."

"Mitä voit tehdä sanomalla la ilaha teidän kielen? Jos sydän ei ole muslimi, se ei ole mitään."

Koraani sanoo:
"Oi ihmiset! On tullut sinulle ohjeita Herraltanne ja hoito taudin sydämissänne." (10:57)

Nämä syntynyt muslimi perheet eivät voi väittää olevansa Momins (aivan kuten bedouoins Arabian), ellei Iman on tullut heidän sydämensä.

"The bedouins sanoa:" Me uskomme, "(O Rasool) Sano heille, että et usko, mutta olet hyväksynyt luovuttamiseen (islam) ja Iman ei ole vielä tullut syvyyksiin sydämissänne." (49:14)
Myös Iman ei sokeaa uskoa. Koraanin selvästi sanotaan, että Iman voimistuu vain tietoa,

"Ja että ne, joita tietoon on lahjoittanut ehkä tietää, että (Koraani) on totuuden Herraltanne, jotta he voivat uskoa siihen ja heidän sydämensä voidaan tehdä nöyrästi (auki) siihen." (22:54)

Siksi, sydän on oltava nöyriä ja avoimia, jotta Iman hankkinut mielen (tieto) voi tulla sydämeen. Iman ei voi kirjoittaa niitä, joiden sydämissä on sairaus ja jotka on sinetöity ja kovetetut heidän sydämensä (22:53).

Koraani sanoo Momins on ihmisarvon ja valtaa muille:
"Jos olet Momins, sinun on määräävä markkina-asema ja valta." (3:139)

On selvää, että jos me muslimit verrata itseämme näiden hyvin selvät ja Koraani, meidän on tullut vain yhden johtopäätöksen, että emme ole joukossa Momins jonka Koraani puhuu. Suurin osa sydämemme eivät ole avoimia ja nöyrä. Itse Koraani kertoo meille, että sen sijaan että sydän avoin ja nöyrä, jotkut anna heidän tunteidensa ja ego valvoa niitä. Siinä sanotaan:

"Oletko nähnyt, joka on ottanut oman tunteita hänen jumala". (25:43)

Kuinka moni meistä (lisäksi harjoitellaan viiden pilari) ovat valmiit menemään syvällä sydämissämme ja rehellisesti myönnettävä, että meillä seuraamaan tunteita useammin kuin me noudatamme Jumala (eli Kirja Jumalan)? Jumala edellyttää täydellistä ja täydellinen luopuminen meidän testamenttioikeus:

"Oi te, jotka uskotte! Anna islamin kokonaan." (2:208)

Näin ollen ne ongelmat, joita me muslimit ovat tällä hetkellä ovat ulospäin oireita pohjimmainen syy, eli sisäisen kitkan sydämissämme välillä kuuliaisuuteen Jumalan ja kuuliaisuuteen omien tunteidensa ja egot. Ja se on tämä sisäinen konflikti, joka on jäljempänä sairaus sydämessä, että Koraani. Näin ollen niin kauan kuin muslimit pitää vaarantamatta TRUTH olevat Quran, ei ole toivoa kovettumislämpötila kollektiivista henkistä, psykologisia ja emotionaalisia epäkohtia. Emme tiedä, kuinka monta psykologisia, emotionaalisia, ja mielenterveyden muotoja epäjumalia jatkamme koko ajan meidän sydämet ja mielet. Koraani vaatii meitä puhdistaa ja puhdistaa sydämemme kaikenlaisista Ilah. Nämä hienovaraisia muotoja vältellä ovat riippuvuutta ja kuten hidas myrkkyä on deadening vaikutus meidän sydämet ja mielet. Jos haluat elää elämää muslimi, se ei ole mahdollista, paitsi että Quran.

"Aisha (R) sanoi:" Profeetta (PBUH) oli kävely Quran. " Näin ollen Sunnah on asua jonka Quran eikä vain lukea sen ansaitsee palkita varten jäljempänä.

The sahabah oli arvokkuutta ja valtaa maailmassa, koska islam. Ja olet kärsimyksiä nöyryyttämisen ja tappio, koska olet lähtenyt Koraania.

Kuitenkin on olemassa runsaasti tiesulkujen polku on Quran. Yhtä on tiesulku esittämä joidenkin uskonnollisten oppineiden sen nimissä islamia. Allama Iqbal sanoo:

"Nämä ihmiset eivät muutu, vaan ne muuttavat Koraani (niiden tulkinnat). Kuinka valitettavaa nämä säilyttäjäyhteisöt on haraam (islam)."

Ja lopuksi, muslimien tulisi aina pitää edessään seuraavat säkeistö, jossa kuvataan lain muutos:

"On tosiasia, että Jumala ei muuta kunnon ihmisiä, ellei niitä saada aikaan muutoksen omassa selves." (13:11)

Meidän on tehtävä seuraavat viestin Allama Iqbal:

"On yksi yhteinen voitto ja yksi yhteinen menetys kaikki muslimit.
Yksi profeetta (PBUH) kaikille ja yksi Iman kaikille.
Yksi Ka'aba, yksi Jumala ja yksi Koraanin kaikille.
Kuinka suuri se olisi, jos muslimit myös olivat yksi! "

Rukoilkaamme Jumalan yhdistää sydämemme ja polun islamia. Se on Jumalan lupaus, että jos teemme niin, sitten takaisin arvokkuutensa, valtaa ja kunniaa (24:55). Ja Jumala ei rikkoa lupaustaan (2:80).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.