IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

päivän menetelmäTorstai 08.11.2007 01:21Suomi on pitkään tunnettu turvallisena maana, oikeana lintukotona. Tänne ei iske hurrikaanit eikä tänne suunnista suurvallat öljyn perässä. Täällä ei rehoita järjestäytynyt rikollisuus ja korruptio. Täällä on turvallista elää - vai onko sittenkään?

Tämän päivän tapahtumat ovat osoitus, pikemminkin seuraus, Suomen kiihkovasemmistolaisesta politiikasta ja ns. yksityisyyden asettamisesta turvallisuutemme edelle.
Voimme kaikki, valitettavasti, nähdä mihin se on johtanut. Kahdeksan viatonta ihmistä on saanut surmansa koska maamme vasemmistopoliitikot ovat polkeneet jo pitkään poliisin toimivaltaa, rajoittanut mahdollisuutta ehkäistä tälläisiä surullisia tapauksia. Voimme vain kysyä, että miksi? Oliko tämä sen arvoista?

Päivän motto on turvallisuuden lisääminen, hintaan mihin hyvänsä. Turvallisuuden lisääminen vaikka se rajoittaisi yksityisyyttä. Turvallisuuden lisääminen vaikka oppositio kuinka pistäisi vastaan ja heittäisi titaanikapuloita rattaisiin.Turvallisuus on olennaisin ihmisoikeus, kunnioittakaamme sitä.

Sinä, joka tätä mietelmääni luet, asetatko sinä yksityisyytesi viattomien ihmishenkien edelle?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.