IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 26.11.2007 12:00

Viikonlopusta :

Lauantaina mentiin Jessen kanssa ostamaan mulle hiusväriä. Noh. Suski oli suositellu kampaamosta ostettvaa shokkiväriä kuinka siitä tulee hienot hiukset ja väri tarttuu toooosi hyvin tukkaan. Ostin siinä samalla sitten blondin värin marketista, juurikasvua oli kaks milliä. Päästiin Jesselle ja ruvettiin heti värjäämään. Ensiks blondi jonka jälkeen laitettii shokkia siis värinä toimi lila. Mahtavan näköistä purkissa. Ajattelin heti ekaks et wau täst tukasta tulee makee jos siitä ton väristä kerta tulee.

Värit laitettiin ja pestiin ja sitten laitettiin lila. Jessens utiessa sitä mulle oli mun pää aivan lila. Annettiin vaikuttaa purkissa olleiden ohjieden mukaan n.30min ja kävin viel pitämässä sitä saunassa jonkun aikaa ettät ulis mahdollisimman "intensiivisempi" lopputulos. Suihkuttelin siinä sitten värin pois enkä kattonu peilistä ollenkaan minkä värinen mun pää oli. Pääsin yläkertaan kuivattelemaan mun hiuksia föönillä ja huomasin mitenkä ihanat LILAT hiukset mulla oli! JA PASKANMARJAT mitkä lilat! No ensinnäkin se väri oli tarttunu mun ohimohiuksiin vaan ja sit toisekseen se oli sähkönsinistä. muuten tukka oli kaunis MAHONGINruskee! siis päästä piti tulla lila! NO JOO enpä taida enään käyttää kampaamon SHOKKI värejä! aika osuvanimi noil väreillä. On meinaan aika shokki ku pesee värin pois päästä. Siinä jonkun aikaan yritin kyyneliä pidätellä koska mun tukka meni pilalle ja sainkin sitten kasattua itteni. kyyneleet vaihtu kauheeks räkänauruks.

Sunnuntaina:
Juostiin melkeempä heti kun kaupat aukes niin taas markettiin ostamaan mulle LIILAA väriä, jotta saisin samanlaiset hiukset kun noin öbaut kk sitten. Oli muuten makeet. Noh enivei
Näin siellä hyllyssä tosi makeen raidotuslilan jota ostin sitten kaks purkkia kun siitä yhestä ei riittäis koko mun alatukkaan. Jeps. Ostettiin samalla piparkakkutaloon kaikkei kivoi koriste jutskii.

Jesse heitti mut mutsille, jossa kokosin ihan omin kätösin kauheen peepparkaakhuussen:in siis waltteri halus talon aiheeks KAUHU kauheen kiva täs näin joulun alla. Siihen tuli kaikkei pääkalloi ja verta :D. Tehtiin siit semmonen linna jossa oli kolme tornia jne. Vitsit voin kyl olla ylpee ittestäni, koska siit tuli kyl aika makee. Noh systerit ja waltteri jossain vaihees vähän väsähti sen tekemisessä niin jouduin sitten koristelemaanki sen sitten yksin. Tosin waltteri kävi välillä tarkastelemassa että oisko se jo valmis ja ruiskuttelemassa "verta" (Kirkkaanpunaista sokerikuorrutetta). Talo saatiin valmiiks. Isutin siinä keittiönpöydän ääressä peräti kolme tuntia!

Jesse tuli hakemaan ja päästiin taas värjäämään tää mun reuhka liilaks. Sekottelin siinä sitä väriä ja mietin miks tää on punasta! no joo kaipa se muuttuu sit ku sitä pistää tukkaan ja antaa vaikuttaa. ohjeissa luki "anna vaikuttaa 30-45min riippuen siitä kuinka intensiivisen lopputuloksen haluat". Nelkytviisminaa päätin pitää päässä, koska halusin todella liilastalilaaan sen tukan värin.
Alku näytti hyvältä. Väri alko muuttua lilaks ja huokasin jo helpotuksesta "ah ihanaa saan sen värisen tukan kun halusin". Pääsin sinne suihkuhuoneeseen pesemään väriä poies. Lilaa väriä meni viemäriin. Olin enemmän onnellinen. Pääsin yläkertaan ja pikkasen kuivasin ja tokasin jesselle "kato tän värisen lilan mä halusin, ton loppu shokkivärin voi heittää rodeen. se on ihan paskaa." Päästiin nukkumaan ku hiukset oli kokonaan kuivattu.

Aamulla heräsin. Pääsin vessaan ja järkytyin! mihin se liila väri oli kadonnu :D NO JEES! mulla on nyt sit tämmönen vaaleenpunanen/tummanpunanen tukka! siis hyi helvetti aivan kauheen näkönen. Enkä voi vieläkään käsittää mihin helvettiin se lila väri katos! siis se vaan haihtu luultavemmin ilmaan. Siks toisekseen mun latvat on aivan kuivuneet! tapoin mun hiukset niinku oikeen kunnolla. ne oli silleen niinku kikkuralla ne latvat kun ovat niin kuivat. No kaipa tää tästä! lupasin kyl et seuraavaks värjään tukan ku on 10cm juurikasvu!!

Suostillen lämpimästi niille nuita värejä,jotka haluavat sähkönsinistä ohimoon tai hämätä muita värjäämällä liilaa vaikka oikeesti haluaa punasta!

eipä muuta! se on moro!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.