IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.06.2008 15:34

Joo jos en vaikka dokais nyt pitkään aikaan :D

Perjantaina suski soitti et lähtetään ryyppää! No sit lähettiin vedin kuoharipullon nassukkaan ja naama kuntoon!

Mentiin Westiin! oli siel ehkä 20 tyyppiä meijän lisäks! siis ihan törkeesti porukkaa. Suskille tuli ihan kauheen paha olo ja joi sittten vaan vettä. Lähettiin suskin kanssa sitten biikkariin ku westissä oli tosiaan niin kuollut meininki, no ei siel biikkarissakaan sen parempi ollu. Äijä joka kysy ollaanko me lesboja ja ihanat poket joiden puhelimesta sain soittaa jesselle, et tulee hakemaan ku itellä akku loppu :( Eikä Jesse vastannu ees puhelimeen. Oltiin me siellä yhtien lonkeroiden verran. Suskille tuli väsy :/

No oikeestaan tän jutun pointti oli se et kummallakaan ei ollu toimivaa puhelinta, elikkäs en voinu hirveesti soittaa Jesselle et tulee hakemaan mut pois sieltä. Suski meni himaan goijaa ja jätti mut yksin siihen niiden rappusille, taisin sanoa et koittaa soittaa jesselle. Olin mä vissiinki lähettäny jesulille viestin et tulee hakee puolen tunnin päästä, mut sit en ollu varma oliks se saanu sen viestin.

NUKAHDIN..... (en sammunu)

Havahduin seuraavaks siihen ku joku spuge tuli mun viereen ja kysy onks kaikki hyvin? Joo on kaikki hyvin, muuten vaan nukun tääl kivenlahden kaduilla. No se ojens puhelimensa mun kauniiseen käteen, et voin soittaa Jesselle. Eikä jesse ollu saanu mun viestejä, eikä se ollu kuullu et suskin on yrittäny soittaa sille. Spuge lähti pois ku sai tietää et mut tullaan hakemaan ja torkahdin uudestaan. Seuraavaks havahduin siihen ku Saamo tai Jesse oli huutanu autonikkunasta jotain. Selvisin ehjin nahoin Kivenlahden raa´asta yöstä Jessen viereen :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.