IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 14.07.2008 02:10

Ens viikko iltisviikko! Ke ja To vappaata ja luvattu ihan auringonotto kelejä :) passa bra!

Viikonloppuna on siis kumapanakin päivänä iltavuorot :( Hajottaaks? No vähän kyl joo. Mun tekis niin mieli vetää kunnon perseet! Lähteeks joku mun mukaan ti tai ke? Keskiviikkona olis strippari kannussa jos vaikka menis sinne niin olis jotain meininkeiki. Niin ja Kinksutin: Minä en tarjoa sinulle koko iltaa, tuu vaan mukaan mut saat maksaa kyllä ittes.

En taas keksi mitään järkevää kirjotetavaa! Sanzzzun mamille propsit! Oli hemmetin hyvää mansikkakakkua, kaikki kehu sitä :)

Mun mummosta on tullu vähän höpsö.
Soitin sille viime äitienpäivänä onnitellakseni ja kertoakseni kuulumisia. Siinä samalla kerroin, kuinka minä ja Jesse ollaan menty vuos sitten kihloihin. Mummo olit tietenkin niin innoissaan ja onnitteli ja kauhisteli ja hössötteli ja oli ostamassa lahjaa ja jaadijaadi :) kyl te tiiätte.
No tänään sitten kun oli ne trippikestit, niin mummo kirkossa oli kysyny meijän Sannalta et "Onks Jenni menny kihloihin" ja ei meinannu millään uskoa, et hänelle on jo kerrottu ilouutinen. Höpsö :)

Mun serkkuki Hanna on vähän outo :D
Jesse ei tullu kirkkoon kuuntelemaan saarnoja ja virsibiisejä vaan jäi kotiin odottelemaan mun soittoa. Soitin kirkon pihalta et nyt voi lähtee valuu meijän mutsille päin, ku mummo ja sylikummit ja kaikki halus nähä Jessen. Päästiin sisään ja juteltiin mukavia tietenkin niin, että osa porukasta oli ulkona, toiset soufalla ja Hanna(mun serkku) ja siskoni Sanna keittiössä. Jesse saapuu. Hannan silmät kirkastuu ja niin tohkeissaan alkaa selittää: "Ihana poika, Kuka toi on? Aivan ihana" ja tietenkin niin rakastuneen näkösenä :) Meijän Sanna kattoo Hannaa vähän oudoksuen ja selittää tuon kyseisen ihanuuden olevan mun poikaystävä. Meni Hanna hiljaseks kun Jesse avaa oven ja astuu sisään :) hassu Hanna.

Mun toinen Mummikin on pikkasen hassu.
Sillä on kummatkin lonkat aika pahasti rikki. Ei pysty edes kepeillä kävelemään kunnolla. Minä kitlltinä tyttönä menin tänään Mummia vastaan parkkipaikalle ja saatoin sen takapihalle, koska etuovesta ei olis päässyt. Must tuntuu et se oli ottanu pari sidukkaa, koska heitteli mitä ihmeellisimpiä juttuja n10m matkalla joka kesti joku 10min. Esim tämä: "Jennii jos viittisit mut tohon trampoliinille laittaa, vois olla aika mukavat paikat ku yks mummeli lonkkiensa kanssa hyppelis puolikuolleena." ja "Minä olen metsäretkellä, ompas täällä mukavat maisemat" HAA? :D SieniMummi goes wild :D

Hokasin just et oon päässy perhevideolle! En naamallani vaan äänelläni. Siskoni Sanna kuvas mintun konfiksen ja minä ottelin vieressä kuvia. Sanna tietenkin kuvaa ja eihän me voida hokata, et siin on mikki! Kuiskittiin AIKA sujuvalla äänellä siihen kaikkee. Arvosteltiin ihmiisii ja pari kirosanaa multa taltioitui filmille. Kyseessä on meijän ISI pappa Lindströmin kotivideo! Puoletkaan mun kuvista ei onnistunu.

JAADIJAADI hohhoijakkaa! Pakko mennä goisii.. Ei tullu taas MITÄÄN järkevää kirjotettavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.