IRC-Galleria

...Torstai 22.06.2006 12:46

Hei aivan LOISTAVAA!! tänään on päivä jolloin minä ja sanzzzu lähdetään Bulgariaan<3
lento tosin lähtee vasta 22.07 elikkäs aikaa on vielä rutkasti.. tänään on niiiin hyvä päiväkin lähteä koska suomeen on luvattu juhannusateita (yllätys yllätys) ja bulgariaan +35:P
ottaaks päähän.. jep mut tää lähtee nyt pakkailemaan..

JuhannusskooppiTorstai 22.06.2006 12:43

OINAS vetää pään täyteen tunnissa, hoippuu sitten kokon ympärillä, kourii muita juhlijoita, lopulta keksii lähteä soutelemaan tai uimaan ja hänet on pakko tainnuttaa omaksi parhaakseen.

HÄRKÄ makoilee nuotion äärellä koko illan toisessa kädessään olutpullo ja toisessa makkaratikku. Ahtaa koko illan makkaraa ja olutta sisuksiinsa, sitten polttaa itsensä nuotiossa ja sammuu.

KAKSONEN vetää kuplivaa, hilluu ympäriinsä, vonkaa ihmisiä kanssaan heinälatoon pyörimään, oksentaa ja jatkaa hillumista paidanhelmat oksennuksessa. Ei sammu koskaan.

RAPU juo, juo ja juo, itkee, juo, juo ja juo, muistelee menneitä ja itkee, juo, juo ja juo, nukahtaa keskelle pihaa. Seuraavana aamuna taas itkee koska ei muista nähneensä kokkoa.

LEIJONA meuhaa ilman paitaa, rakentaa kylän suurimman kokon, polttaa ympäristönsä ja joutuu lopulta tilaamaan palokunnan apuun.
Kaljapöhnässä sitten yrittää flirttailla palokunnan ja muiden juhlijoiden kanssa.

NEITSYT juo alkuillan sivistyneesti, neuvoo muita kokon sytytyksessä ja grillauksessa, lopulta meinaa saada kuonoonsa jatkuvan neuvomisensa takia, sitten ratkeaa ryyppäämään ja seuraavana aamuna häpeää heikkouttaan.

VAAKA juoruaa ja juo, sitten tekee paljastuksia ja pyytelee anteeksi, loppuillasta rakastaa koko maailmaa ja hoippuu holtittomasti viinapullo kainalossaan.

SKORPIONI aloittaa jo aamulla, skorpioni on jo puolenpäivän aikaan ihan kaatokännissä, sitä ei vain hänestä huomaa. Jutut vain muuttuvat ronskimmiksi. Juhannusyö menee rivoja ehdotellessa ja vastakkaista sukupuolta ahdistellessa.

JOUSIMIES juo nopeasti itsensä kaatokänniin, sitten kaatuu kokkoon, polttaa itsensä saunan kiukaaseen, tökkää itseään grillitikulla silmään ja sammuu nokkospuskaan. Aamulla soittaa taksin ja ajaa lääkäriin.

KAURIS juo hiljaa totisena, tullessaan yhä enemmän känniin alkaa puhumaan, lopulta riehaantuu ja ehdottaa yhteislaulua kokon ympärillä. Aamulla kärsii morkkista kun kouri kaverin kumppania.

VESIMIES vääntää saunavitsat ja -vastat, grillaa herkkuaterian, huolehtii muiden hyvinvoinnista ja kun muut ovat sammuneet vetää hän koko yön kestävän humalan.

KALAT on aamusta asti humalassa, hän runoilee ja laulaa, itkee ja nauraa. Sitten loukkaantuu muiden vitseistä ja menee yksin saunaan kaljapullo kainalossa. Ja kun viimein joku saa raahattua murjottavan kalan ulos löylystä hän oksentaa kokkoon

OUNOU!Torstai 22.06.2006 12:36

Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja “Toma sota balcu“.

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

Jos kirjoitat tämän tarinan omaan blogiisi, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.

LOISTAVAA!!!Tiistai 20.06.2006 22:17

siis tänään on vaan ollu LOISTAVA päivä!

Heräsin tossa siettämää yli yheksän aamulla siihen kun puhelimesta kuuluu Alex k-ultimate NRG(megamix)! Nostin luurin ja katsoin kuka mahtaa soittaa tähän aikaa päivästä ja viel mulle ku oon kesälomalla (jollakin päässä viiraa ja aika pahasti) noh se päässäviirajan nimi oli sanzzzu! :D
vastasin normisti "haloo" ja ummmistin hetkeks silmäni!(väsytti niin maan perkeleesti että!). toisesta päästä puhelinta kuulu ihmeellistä hälinää ihan ku olis ollu tapiolan bussitunnelissa.. (siellä se sanzzzu olikin :D) noh sitten sanzzzu niin ihanalla pirteällä äänellä tokaisee "Mul on vähän tällänen tenka poo? et pitäiskö mun mennä sinne Jorviin vai ei? ku YTV on merkannu väärin ton kartta hommelin tonne nettiin, elikkäs mitään sataysii ei oo sit niinku tulossakaan lähipäivinä?ja mulla olis niinku 10min aikaa olla siel! " Mietin hetken mitäköhän tohon vastais, onhan sannan terveys kysseessä...(ihan ku se siitä niin paljon huolehtis :D)
"no älä mee, tuu tänne jesselle niin menää sit rantsuun ottaa arskaa ,JOS huom jos löydän bussirahaa!" sanoin ja samalla iski kaamee aamupissahätä. "Joo niin teemme, mut käyn kyl ekaks himassa vaihtaa rantakledjut! sopiiks?" Sannalla oli taas niin ihanan pirtee ääni että itekki piristyin kummasti. "jepjep! soita mulle sit ku oot lähös tai jotain! MOIKKA!" lyhyeen loppu puhelu mutta olo oli aivan fantastinen. niin pirteä ja iloinen

Nousin ylös sängystä,venyttelin ja lähdin kohti vessaa. Jesse nukkui niin söpösti et melkein "onnen" kyyneleet valu silmistä. Laitoin vähän peittoa ja hymyilin. Matka Jessen huoneesta vessaan kesti yllättävän paljon johtuen varmaan siitä etten ollu hetkeen kävelly ja sit ku piti kävellä niin se oli sellaista tönkköä kävelyä. Vessa reissu onkin sitten sensuroitu **********

Astuttuani Jessen huoneeseen vessa käynnin jälkeen muistin "herran jumala en ole ollut IRC-galleriassa 10h" jotain oli tehtävä. Jokin kohta minusta halusi takaisin mennä sänkyyn ja jokin halusi minun avaavan koneen ja katsoa kuinka monta kommenttia olen saanut. Kommentti puoli vei voiton. Avasin tuon ihmeellisen hyrisevän koneen ja näpsäytin kirjanmerkeistä IRC! Kirjautuessani sisään järkytyin! Melkein ääneen sanoin "ei yhtään kommenttia". No elämä jatkuu ilman kommennteja(vaikka välillä tuntuu että EI!). Löysin kaverini päiväkirjasta hauskan kyselyn johon ajattelin vastata näin aamu tuimaan. kello oli siinä vaiheessa jo 09.17.Kysely meni yllätävän nopeasti vaikka kyseessä olikin 275 kysymystä.

AAAPUAAA!! kello onkin jo vaille kymmenen! (aurinko porottaa mainiosti tähän aikaa aamusta)
Keräsin siinä sitten kimpsut ja kampsut (eli bikinit päälle) ja hyppäsin tranpoliinille ottamaan arskaa (jesse nukku tässä vaiheessa vielä hyvin sikeästi). Hymyilin jonkin aikaan auringon tuottamaa lämpöä ja viereähdin mahalleni.Siinä se aurinko porotti ja poltti hyvin vaaleeta ihoani samalla kun luin ME NAISISTA erittäin mielenkiintoista kertomusta siitä kuinka N**k*ri naiset olivat kyllästyneet saman rotuihn miehiin ja perustaneet oman kylän vain naisille. Uppouduin niin täysin lehteen etten huomannut kuinka aurinko oli jo siirtänyt paikkaa (ihan ku se aurinko siirtyis) joten piti mennä vähän viistosti :) sittenhän tuo kello olikin vaille 11 ja aloin ihmetellä kun sannasta ei kuulunut mittään? otin puhelimen kauniiseen käteeni ja vihreestä luurista puhelin alkoi soittaa sannalle. "haloo" vastasi sanna ei enää niin pirteällä äänellä. se oli ennemmin uninen. kysyin sitten tuon unisen haloon jälkeen "olitsä nukkumassa?" "en mä mitään nukkumassa ollu. Lepuutin vähän vaan silmiäni" kertoi sanna varmaan haukotellen. ainakin se kuullosti siltä. Hetken mietin mitä asiaa oikeastaan minulla oli kunnes muistin "Kestää se vaatteiden vaihto noin kauan?? alahan jo tulla sieltä. aurinko paistaa niiin loistavasti" (loistava oli ehdottomasti päivän sana!) "Joo mä soitan sulle sitten ku oon tulossa" taas noita lupauksia se sanna vaan latelee. Sammutin luurin kuultuani "moikka" ja vaihdoin asentoni seluulleen.. Hetken vatupassina olemisen jälkeen (ehkä noin 15min) puhelin soi. se on taas sanna. Hän kertoo minulle lähteneensä ja sanoo ettei bussia näy mailla eikä halmeilla. sanoi tulevansa sitten kun se bussi joskus nyt tulee.

Pääsin vessaan asti ja takasin. Ovella sanna puhuu puhelimessa TAAS ja kertoo tuomakselle kuinka säikähti minua kun avasin oven. Istuin penkille polttaakseni tupakan kunnes tuli armoton jano ja nälkä. ehdotin sannalle että menisimme syömään tonnikalasalaattia mutta sanna halusi vaan jotain juotavaa. Syönnin jälkeen sain poltettua sen tupakkani. Sannalla oli taas elämääkin tärkeämpää kerrottavaa. (aina niin innostuneena kertoo tarinansa) Kuuntelin sannaa samalla miettien nukkuukohan jesse vielä.

Ehdotin kauppaan lähtemistä. Sanna oli mukana. Kävin pakkaamassa Jessen repun omalla ja herran lompakolla. Samalla katsoin että kyllä se Jesse vielä nukkuu. Pääsin ulos ja sanna oli jo kovaa vauhtia menossa hiekkaista alamäkeä alas kohti kauppaa. Kohdattiiin siinä puoliväli alamäessä ja sanna tokaisi todella iloisesti "ihan ku me oltais menossa retkelle". Kummatkin purskahti nauruun. "vai että retkelle" mietin mielessä. Kävely matkan varrella huomasin Patun. Kaivoi jotain autosta eikä sen takia kuullut kun huusin hänelle "moi patu". Saavuttuamee kauppaan iho meni ihan kananlihalle. siellä oli kylmä, tai oikeastaan ihanan viileä verrattuna ulkoilmaan joshon meinasi paahtua. Nappasin korin ja latelin tavaroita koriin. Iloiset duuni kaverit moikkailivat minua ja kehuivat kuinka ruskea olen. "Maitoa,currykastiketta ja mehua" sanoin ja heittelin tavarat koriini. Kassalle päästyäni latasin ekaks kaks askia sinistä zesterfieldiä ja jäätelöt. (tärkeimmät ensin). Tiina sanoin loppusummaksi 36.50 ja odotteli rahaa. Kaivoin Jessen lompakon esiin ja maksoin sieltä ensin rahalla 9.45e. Vingutin sitten electroniani ja odottelin. "EI MYYNTILUPAA" ja naama helahti punaiseksi. Jouduin ottamaan osan ostoksista pois että rahat riittäisivät. Matka kaupalta jesselle meni nopeasti jäätelöä syöden. Kumpikaan ei puhunut matkalla mitään.

"HUHHUH" sanoin ja laitoin tavarat jääkaappiin. "ja eikun baanalle" mietin hiljaa mielessä ja tarkoitin että mentäsiin sannan kanssa ottamaan aurinkoa. Jalat suoriksi ja ihoa kärventämään aurinkorasva kerroksen jälkeen.(ja tietenkin jääkylmät siiderit) Jossain vaiheessa Jesse nousi sängystä ja tulil tupakille. Melkein samoin tein Jesse häipyi!. "Vitsi että on kuuma" kummatkin huokailee (vaikka ei saisi valittaa). Hetken aikaa rupateltua sain loisto idean? (mulla lositoideoita. ei voi pitää paikkansa)
Ehdotin että pistetään sadetin päälle ja juoksennellaan ympäri pitäjää ihan märkinä :D.
Siitähän sanna tykkäs. Olo oli kuin Bulgariassa. Rakas Jesseni tuli laittamaan meille sadettimen päälle ja jäi vielä tupakille katsomaan kun kaksi villiä valasta pomppivat tranmpoliinillä sadettimen tahtiin. Hauskaa oli mutta hetken päästä tramppa teki tepposensa. Kummatkin oli pomppimisesta hengästyneitä ja päätimme mennä ottamaan lisää arskaa.

Vatsani alkoi kurnimaan. "menen tekemään ruokaa" sanoin pidellen vatsaani.olihan kello jo melkein neljä. Ruoka valmistui nopeasti ja pääsimme syömään. ahtasin lautaselleni puolet salaattia ja yks neljäs osa riisiä ja yks neljäs osa kanacurrya (eiks ne ruuat noin just syödä?)
Nyt vatsani oli täysi! Jesse poistui pöydästä yhtään mitään kiittämättä ja painu röökille (sanna kyllä väittää että kyllä se jesse kiitti mutta en usko). Lautaset altaaseen ja aurinkoon!

Olimme sannan kanssa koko päivän puhuneet bulgariasta.Mitä otamme toeletti laukkuun ja monen päivän vaatteet otamme mukkaan. siihenhän on enää kaks yötä!!

Aurinko oli taas vaihtanut paikkaa ja sannan olkapää oli jo varjossa. Vidoimme itsekkin paikkaa auringon mukaan (ei se aurinko liiku!!!!) ja taas oli hyvä olla.
"APUA mä oon palanu, kato nyt" hädissään huutava sanna sanoi. (Minulla itselläni oli tasainen "kullanruskea" rusketus). Hetken taas mietittyämme sannan punaisiksi palaneita jalkoja Patu ilmestyi pyöränsä kanssa Kilinteenille. Piti siis laittaa vaatetta lisää päälle ettei hän huomaisi upeita kurvejamme. Muutama tupakki ja muutama lause ja sanna tokaisi "palaillaan huomenna, mä soitan sulle?" sanottiin taas moikka ja palasin sisälle nyt yksin.

Tällänen päivä mulla.. :D:D meillä oli oikeesti aivan LOISTAVAA!! :D

[Ei aihetta]Tiistai 20.06.2006 12:44

001. ETUNIMI: Jenni-johanna
002. TOINEN NIMI: kait se on se johanna :P
003. SUKUNIMI: Vierelä
004. LEMPINIMI: JeNskae,JeNska
005. SUKUPUOLI: nainen
006. IKÄ: 18
007. SYNTYMÄPÄIVÄ: 14.10
008. PITUUS: 173 JA PUOL
009. HIUSTENVÄRI: tuhkanblöNdi!
010. SILMIEN VÄRI: sinivihreeharmaat
011. ROTU: olen ihan suomalainen..
012. KÄYTÄTKÖ SILMÄLASEJA/PIILOLINSSEJÄ: enp!
013. ONKO SINULLA PITKÄT VAI LYHYET HIUKSET:puoli pitkät
014. SYNTYMÄPAIKKASI: Espoo!
015. TÄMÄNHETKINEN OLINPAIKKASI: olin hetki sitten jessen vieressä. :) nyt olen ihan vaan jessellä
016. HOROSKOOPPIMERKKISI: Vaaka
017. KUINKA MONTAA KIELTÄ OSAAT: lhyvä ku edes äidinkieltäkään, ja sit enkkuu silleen et ymmärrän mitä mulle puhutaan mut tulkkia tarvitaan toiselle puhumisessa :D
018. PAHAT TAVAT: Tupakka :S
019. LÄVISTYKSESI: korvissa kolme,kielessä ja kulmassa
020. LÄVISTYKSET, JOTKA HALUAISIT: hihihi(klittaan) :D
021. TATUOINTISI: ylihuomen voi olla :D
022. TATUOINTEJA, JOTKA HALUAISIT: monelaisia.. ;)
023. TÄMÄ PÄIVÄ:Todella aurinkoinen. toivottavasti hyvä..
024. AIKA:9.28
025. OLETKO VALMIS UUTEEN KIMPPUUN KYSYMYKSIÄ: LISEMPÄÄ!!!!
. : PERHE : .

026. ÄITISI NIMI: Jaana
027. ISÄSI NIMI:Timo
028. ISÄ-/ÄITIPUOLESI NIMI, JOS ON: Isäpuoli: Jouni Äitipuoli:Maarit
029. VELJIESI NIMET:Waltteri<3
030. SISKOJESI NIMET:Sanna,Minttu,Emma
031. LEMPITÄTISI: ei mulla oo lempparia.. en kato henkaa noitte sukulaisten kanssa :D
032. LEMPISETÄSI: -
033. SUOSIKKI-ISOVANHEMPAS: IsinÄippä
034. PAHIN SUKULAISESI: Hirveesti ent ykkää kyl mutsin siskosta (sori nette) :D
035. PARAS SUKULAISESI: Ilari,nette,Hanna ja Paula,Emma,Waltteri<3,Äiti ja Isi
036. TULETKO TOIMEEN VANHEMPIESI KANSSA: Tottakai. :)
037. YMMÄRTÄÄKÖ KUKAAN SUVUSTASI SINUA: toivottavasti :P

: TÄMÄ VAI TUO : .

110. KUUMA VAI KYLMÄ: kuuma
111. TALVI VAI KESÄ: kesä
112. KEVÄT VAI SYKSY: kevät
113. SHAKIRA VAI BRITNEY: Shakira
114. BUFFY VAI ANGEL: angel!
115. DAWSONS CREEK VAI GILMORE GIRLS: -
116. JALKAPALLO VAI KORIPALLO: koris
117. KESÄ- VAI TALVIOLYMPIALAISET: talvi
118. HIIHTO VAI LUMILAUTAILU:lautailu
119. RULLALUISTELU VAI RULLALAUTAILU: luistelu
121. ORANSSI VAI PUNAINEN: punainen
122. KELTAINEN VAI VIHREÄ: vihree
123. VIOLETTI VAI PINKKI: piNkki :P
124. SISÄLLÄ VAI ULKONA: ulkona
125. KAMA VAI ALKOHOLI: ALKOMAHOOLI<3<3
126. KÄNNYKKÄ VAI HAKULAITE: Kännykkä
127. KYNÄ VAI SIVELLIN: kynä
128. TEHOTYTÖT VAI CHARLIEN ENKELIT: Pipa,papu ja poppana!
129. STAR WARS VAI STAR TREK: -
130. TATUOINNIT VAI LÄVISTYKSET: molemmat kohtuudessa

. : YKSITYISELÄMÄ : .

131. ONKO SINULLA TYTTÖ- TAI POIKAYSTÄVÄÄ: Kyllä
132. OLETKO IHASTUNUT: olen
133. RAKASTATKO KETÄÄN TÄLLÄ HETKELLÄ: ikuisesti
134. OLETKO KOSKAAN RAKASTUNUT: en. ennen tätä
135. KUINKA MONTAA IHMISTÄ OLET SUUDELLUT: en mä sano!
136. KUKA SAI ENSIMMÄISEN SUUDELMASI: jaa... en ees muista
137. KUINKA MONEN IHMISEN SYDÄMEN OLET SÄRKENYT: en kenenkään toivottavasti
138. KUINKA MONTA IHMISTÄ ON SÄRKENYT SYDÄMESI: 0
139. PARAS LAINAUS KUVAAMAAN RAKKAUTTA: --
140. MINKÄLAINEN ON TYTTÖ-/POIKAYSTÄVÄSI/IHASTUKSESI: ihana.
141. ONKO SINULLA HÄNESTÄ KUVA: on
142. LUOKITTELETKO IHMISIÄ ULKONÄÖN VAI PERSOONALLISUUDEN PERUSTEELLA: molempien, mutta persoonallisuus on tärkeämpi.
143. OLETKO KOSKAAN SUUDELLUT YSTÄVÄÄ: tottakai.
144. OLETTEKO VIELÄ YSTÄVIÄ:ollaan :)
145. POLTATKO TUPAKKAA:valitettavasti :/
146. POLTATKO KAMAA/RUOHOA:JYRKKÄ EI!!!!
147. OLETKO KOSKAAN IMPANNUT KAASUA: en.. paitsi se mitä käytiin aina mutsin kanssa tankkaamassa.. bensa tuoksuu vaan niin hyvälle :D
148. KOKAIINIA, HEREOIINIA TAI JOTAIN MUUTA:nöyp!
149. ONKO KALJA HYVÄÄ VAI PAHAA: riippuu.. jos se on oikeen kylmää niin yks pullo on ihan ok..
150. DO YOU LIKE SMIRNOFF ICE: öö.. riippuuu mikä maku.
151. PIDÄTKÖ ENEMMÄN KALJASTA VAI LIKÖÖRISTÄ: kaljasta
152. MINKÄLAISIA SAVUKKEITA POLTAT: sinsitä! valmiiks käärittyjä :P

. : VOISITKO KOSKAAN : .

155. HYPÄTÄ BENJIÄ:OLEN HYPÄNNYT JO!
156. HYPÄTÄ LASKUVARJOHYPPYÄ: haluaisin kovasti..
157. UIDA DELFIINIEN KANSSA: olis ihanaa
158. VUORIKIIPEILLÄ: juu
159. SYÖDÄ PASKAA MILJOONASTA DOLLARISTA: riippuu mikä määrä :D ja kenen.. :D
160. KÄÄNTÄÄ SELKÄÄSI YSTÄVILLESI HENKILÖKOHTAISEN SAAVUTUKSEN VUOKSI: en
161. VARASTAA YSTÄVÄSI POIKA-/TYTTÖYSTÄVÄÄ: se olis niin kauheeta..
162. CROSS-DRESS: .....
163. VALEHDELLA POLIISILLE: en
164. JUOSTA POLIISEJA PAKOON: en(pä) :D
165. VALEHDELLA VANHEMMILLESI: en mitään todella suurta.. mut joku pikkunen, joka suojelee vain heidän hermojaan ja huolehtimistaan..
166. KÄVELLÄ TUNTEMATTOMAN LUO JA SUUDELLA HÄNTÄ: jos ois pakko ni voisin.
167. OLLA EKSOOTTINEN TANSSIJA: noo.. en kyllä.
168. KÄVELLÄ RAVINTOLASTA ULOS MAKSAMATTA: no jos en ois syöny siellä mitään nii joo, mutta tietty maksan jos oon syönykki

. : YSTÄVÄSI : .

169. PARAS YSTÄVÄSI:Sanzzzu
170. TUNTENUT PISIMPÄÄN: öö kauanks siit nyt on??? joku 10-11 vuotta?
171. SE, JONKA KANSSA HALUAISIT PUHUA ENEMMÄN:Jesse<3
172. SE, JOTA HALUAISIT NÄHDÄ ENEMMÄN: kavereita..
173. KUINKA MONTA YSTÄVÄÄ LUULET SINULLA OLEVAN: muutamia tosi ystäviä.
174. KUKA TEKEE SINUT HULLUKSI JONKIN AJAN KULUTTUA: -
175. KENEN KANSSA VOIT OLLA IKUISESTI TULEMATTA HULLUKSI: jessen<3
176. OLETKO KOSKAAN MENETTÄNY YSTÄVÄÄSI SEN TAKIA, ETTÄ HALUSIT MENNÄ SEURAAVALLE ASTEELLE: en
177. HULLUIN:Sanzzzu
178. ÄÄNEKKÄIN:Sanzzzu
179. PARAS TUKKA: en mä tiiä!
180. VOI AINA SAADA SINUT NAURAMAAN: sanzzzu
181. PARHAAT SILMÄT: jesse<3
182. PARAS KROPPA: aijaj.. nyt pistit pahan :)
183. URHEILULLISIN: sanzzzu yrittää välillä olla :D
184. SEKSISYMBOLI: -
185. KÄRSIMÄTTÖMIN: -
186. LYHYIN: sanzzzu
187. PISIN: jesse<3
188. PARAS LAULAJA: -
189. LAIHOIN:Ankka^^
190. SUURIN HUUMEIDENKÄYTTÄJÄ: no comments :)


. : OLETKO KOSKAAN : .

191. OLLUT JOSKUS TODELLA TURHAUTUNUT: joskus
192. MENNYT VANKILAAN: en, mutta pihassa olen käynyt
193. RULLALAUTAILLUT: kokeilin..
194. VARASTANUT MITÄÄN: en(pä)
195. POTKAISSUT JONKUN PERSAUKSIA:-
196. HEITTÄNYT JOTAIN LUMIPALLOLLA PÄÄHÄN: joo :)
197. RIKKONUT KALJAPULLON: -
198. MENNYT BAARIIN ALAIKÄISENÄ: en!
199. SUUDELLUT JOTAKUTA SAMAA SUKUPUOLTA OLEVAA:Eiks tää tullu jo?? olen
200. MENNYT AJELULLE: milllä? :) olenhan mie ..
201. MENNYT LOMALLE ILMAN AIKUISEN VALVONTAA: kyllä
202. OLLUT KONSERTISSA: BSB ruuls :D
203. OLLUT TOISESSA MAASSA: kyllä
204. PUHUNUT AIKUISELLE TAKAISIN: juu
205. OLLUT AUTO-ONNETTOMUUDESSA: en
206. RIKKONUT LAKIA: ehkä jotain pientä.
207. ANTANUT RAHAA KODITTOMILLE: kyllä
208. ITKENYT PÄÄSTÄKSESI ONGELMASTA ULOS: joskus
209. SUUDELLUT YSTÄVÄN SISKOA TAI VELJEÄ:en
210. SUUDELLUT VELJEN TAI SISKON YSTÄVÄÄ: en

: MITÄ TEIT : .

211. VIIME SYNTYMÄPÄIVÄNÄSI? Menin Baariin ;D
212. EILEN: nukuin,otin arskaa,katsoin pornoa ja nukuin
213. VIIME VIIKONLOPPUNA: en ees muista :P
214. JOULUNA: äitin luona..
215. UUDENVUODEN AATTONA: Jessellä. pussattiin ku kello löi tasan 12 <3
216. HALLOWEENINA: olin kotona
217. PÄÄSIÄISENÄ: kotona
218. YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ: Jessellä

. : VIIMEISIN : .

219. ASIA, JONKA SÖIT: Lettua..
220. ASIA, JOTA JOIT:coca-cola
221. ASIA, JONKA PUIT PÄÄLLESI: yöhousut..
222. PAIKKA, JONNE MENIT: tietokonen ääreen
223. PAIKKA, JONKA LÄVISTYTIT/TATUOIT: Kulma
224. HENKILÖ, JONKA NÄIT:Jesse<3
225. HENKILÖ, JOTA SUUTELIT: Jesse<3
226. HENKILÖ, JOTA NUSSIT: no JESSE<3
227. HENKILÖ, JOLLE PUHUIT: Jesse<3
228. LAULU, JONKA KUULIT: -

. : NYT : .

229. MITÄ SYÖT: -
230. MITÄ JUOT: -
231. MITÄ ON PÄÄLLÄSI: yö hosuut ja tällänen yks olkaiminen toppi :P
232. KENGÄT JOTKA OVAT JALOISSASI: -
233. HIUKSET:Nuttura..
234. KUUNTELET: en mitää

. : KYLLÄ VAI EI : .

235. OLETKO VEGETARISTI: en
236. PIDÄTKÖ LEHMISTÄ: en
237. OLETKO NARTTU: en
238. OLETKO TAITELIJA: en
239. KIRJOITATKO RUNOJA: en
240. OLETKO NOPEA JUOKSIJA: riippuu mikä matka :D
241. OSAATKO HIIHTÄÄ:kai jotenki
241. OLETKO BRITTI: en
243. PUHUVATKO ÄÄNET SINULLE: ei
244. ANNOITKO BARBEILLESI KOSKAAN HIUSTENLEIKKUUTA: JOP!
245. OLETKO HETERO: joo
246. OLETKO VAMMAINEN: en
247. OLETKO LIHAVA: sopiva
248. OLETKO LAIHA: -
249. OLETKO LYHYT: en
250. OLETKO PITKÄ: suhtkoht
251. OMISTATKO VAALEANPUNAISEN PAIDAN: jop
252. ENTÄ ORANSSEJA HOUSUJA: en
253. NÄETKÖ LENTÄVIÄ APINOITA: en
254. OLETKO PAHA: en
255. ONKO BRITNEY HUORA: ei
256. OLETKO TEINI-IKÄINEN ZOMBIE: e
257. PIDÄTKÖ MARILYN MANSONISTA: en
258. OLETKO SALAA TOISELTA PLANEETALTA: en

. : SATUNNAISIA KYSYMYKSIÄ : .

260. JOS OLISIT ELÄIN, MIKÄ ELÄIN OLISIT: Manaatti<3
261. MUISTATKO UNIASi: joka aamu! yritän hirveellä innolla kertoa ne jesselle mut sitä ei kiinnnosta :D
262. VOIVATKO IHMISET LUKEA SINUA KUIN AVOINTA KIRJAA: ei kai..
263. PUHUTKO PALJON: joskus
264. PELKÄÄTKÖ KLOVNEJA: en
265. PIDÄTKÖ HÄMÄHÄKEISTÄ: En
266. OSAATKO AJAA: en :O
267. OLETKO HEMMOTELTU PILOILLE: en
268. OLETKO EPÄSOSIAALINEN: en kai
269. NÄETKÖ KUOLLEITA IHMISIÄ: en
270. ONKO VIIMEISIÄ SANOJA: hauskaa kesää :D

jee!!Sunnuntai 18.06.2006 15:25

Voi KakkaKikkare tänäänhän on vasta SUNNUNTAI!!! ja TORSTAINA minä ja sanzzzu sanotaan adjö je lennetään Bulggikseen. eikä siihen ole enään kuin NELJÄ yötä!!!

Eilinen päivä olikin sitten taas ikimuistettava. sanzzzu,tuomas,Laapio,tiia ja janne tuli tänne jesselle! siinä sitten otettiin muutama saunakalja ja kaikki oli fiiliksissä :D
eN mä tajuu. (trampoliinilla on muuten hemmetin kiva nukkua xD) Miten muutaman kaljan kittaaaminen voi pistää ihmisen niin sekasin että kahelta piti mennä jo tutimaan.:D (miettikääpäs sitä)

VIHDOINKIN TÄLLÄNEN!Perjantai 16.06.2006 03:30

Aina kaikki kyselyt ovat vain itsestäsi. Tuhlatkaamme siis hetki aikaamme epäitsekkääseen ajatteluun ja täytä tämä kysely kumppanistasi/ parhaasta ystävästäsi/ parturistasi/ äidistäsi/ jostain muusta henkilöstä, joka on sinulle hyvin tärkeä ja jonka tunnet hyvin. Kuinka hyvin hänet itse asiassa tunnetkaan?

1. Mikä on hänen nimensä?
- Jesse
2. Mikä on hänen toinen nimensä?
-Juhani

3. Milloin tutustuitte?
- viime hienäkuussa :) (ihanaa aikaa)

4. Missä?
- kaupan kassalla :P

5. Oliko se "rakkautta" ensi silmäyksellä?
- OLI!<3<3

6. Mitä hän ajattelee sinusta?
- varmaan tykkää,rakastaa jne jne

7. Mitä ajattelet hänestä?
- se on maailman ihanin otus!<3

8. Miksi pidätte toisistanne?
- koska ollaan toistemme melkeinpä vastakohdat! meijät on luotu yhteen :)

9. Mikä on hänen..
-(Kuppikoko?) Nyt meni vähän yli ymmärryksen :P

- Suosikkibiisinsä?
- joku mikä tuol nyt soi!

- Suosikkivaatteensa?
- verkkarit tai farkut,huppari,LIPPIS!

- Suosikkinäyttelijänsä?
- jaa.. pitää kysästä että tiiän seuraavalla kerralla :D

- Suosikki bändinsä/artistinsa?
- joku proteus!

- Suosikkiruokansa?
- bigone pizza, kaipa se tykkää noista ravintola ruuista kuten valkosipuli etanat..

- Suosikki alkoholijuomansa?
- ei juo alkohoolia!

- Suosikkijäätelönsä?
- söi viime kesänä ainakin rommirusinaa! en sitte tiiä onks se sen lemppari

- Suosikkituoksunsa?
- joku hugo boss

- Huono tapansa?
- ku se viheltää!11 titityy! :P

-Suosikki radiokanavansa?
- joku tuolt netistä!

- Suosikki tv-ohjelmansa?
- en menis sanomaan mut kait joku 4400

- Mottonsa?
- prkl!11 en mä tiiä :D

10. Hän INHOAA..
- Biisiä?
-jotain niin antti tuiskuu :D

- Bändiä?
ääh.. en mä osaa sanoo :P

- Ruokaa?
- pinaattikeitto kait..

- Juomaa?
- MAITO!

- Julkimoa?
-Jjaa.. ei kait ketään sillee yli hirveesti!

- Ihmistä?
- ei se mulle kerro.. eiku itseasiassa ei kait ketää..

-Tv-ohjelmaa?
- bouldikset ja salkkarit (kuka jätkä niist oikeesti tykkäis kattoo)

- Ääntä?
- joku niin kimee ääni!

- Sanontaa?
- .?

11. Kummasta hän pitää enemmän, auringonlaskusta vai auringonnoususta?
- laskusta.?

12. Menestyykö Lordi euroviisuissa?
- miten tää liittyy tähän! joo se voitti :/

13. Jos kysyt häneltä, kumpi tuli ensin, muna vai kana, mitä hän vastaa?
- kana kait!

14. Onko lasi hänen mielestään puoliksi tyhjä vai täynnä?
- täynnä!

15. Milloin hän kärsi ensimmäisen kerran sydänsuruista?
- ei varmaan koskaan.. oon sen ekä tyttökaveri :)<3

16. Mikä on romanttisinta, mitä hänelle on sanottu?
- Ani ohev otach<3

17. Milloin hän itki viimeksi kanssasi?
- ei pojat itke...

18. Milloin nauroitte viimeksi yhdessä?
- tänään :)

19. Mikä on hienointa, mitä hän on ikinä tehnyt?
- sen että synty<3

20. Milloin loukkasit häntä viimeksi?
- varmaan toissa päivänä!

21. Milloin hän on loukannut sinua?
- tänään!!1

22. Kun viimeksi riitelitte, oliko se jostain tyhjänpäiväsestä vai oikea riita?
- se on yleensä niin et mä riitelen se vaan nyökkäilee ja sanoo nii?? et kai s eon tyhjänpäivästä :D

23. Minkä väriset silmät hänellä on?
- siniset

24. Mitä hän inhoaa itsessään?
- sen mahaa joka on jessenm ielestä aivan liian iso:) ei mun mielestä :P

25. Mistä hän pitää itsessään?
- sehän on itse täydellisyys.!

26. Onko hänellä hyvät perhesuhteet?
- on

27. Mistä asioista hän on riippuvainen?
- koneesta,CS:stä,GTA,musta<3<3<3(toivottavasti),tupakasta

28. Mikä on hänen suosikkibiisinsä tällä hetkellä?
- eiks tätä kysytty jo äsken? proteuksen joku

29. Milloin viimeksi kuulit hänen äänensä?
- puol sekunttii sit .P<3

30. Mitä hän arvostaa sinussa?
- minua itseäni

31. Onko hän ikinä karannut kotoa?
- ei...

32. Juoko hän?
- toooooosi harvoin...

33. Polttaako hän?
- jepjep

34. Mistä hän pitää vastakkaisessa sukupuolessa?
- ulkonäkö , luonne , kokonaisuus

35. Onko hän ikinä pettänyt ketään?
- ei.!

36. Kumman hän valitsee
-Kirsikka vai mansikka? - mansikka
-Kesä vai talvi? - kesä
-Pizza vai hampurilainen? - pizza
-Koira vai kissa? - koira
-Sähköhammasharja vai perinteinen hammasharja? - perinteinen
-Kirka vai Danny? - kirka
-Jessica vai Britney? - ? jessica
Musta vai valkoinen? - musta
-Rasavilli vai rauhallinen? - rasavilli
-Tumma vai vaalea? - tumma
-Tietokone vai tv? - tietokone
-Seksikäs vai söpö? - söpö
-Slovari vai rock-biisi? -slovari
-Perhe vai ystävät? - MOLEMMAT.!<3
-Tatuoinnit vai lävärit? - lävärit
-Lyhyet vai pitkät hiukset? - lyhyet
-Potterit vai Taru sormusten herrasta? -TSH!
-Kirja vai lehti? - lehti

37. Millainen puhelin hänellä on?
- samsung! samanlainen ku mul :P

38. Lähettääkö hän enemmän tekstiviestejä vai soittaako hän?
- txt

39. Onko hän koskaan menettänyt jotain hyvin tärkeää?
- kai on!

40. Puhuuko hän suoraan vai kierteleekö hän?
- suoraan ja kiertelee :P

41. Onko hän ikinä aikonut kasvissyöjäksi?
- ei

42. Osako hän soittaa mitään instrumenttia?
- suutaan :D:D

43. Voisiko hän seurustella itseään kymmenen vuotta vanhemman kanssa?
- varmaankin... oonhan mä jo kaks vuotta vanhempi :D

44. Onko mitään mitä hän ei tekisi rahasta?
- todellakin;)

45. Mikä on hänen horoskooppi merkkinsä?
- skorpioni! ja skorpparit on KIEROJA!

46. Minkä värinen hänen sängynpeitteensä on?
- tommonen oudon vihree jos on keltasta :D

47. Minkä niminen hänen isänsä on?
- Reijo

48. Omistaako hän messengerin?
- joo

49. Lakkaako hän varpaankynsiään?
- ei! mut mä olisin halunnu lakata ne .P

50. Mitä hänen pitäisi aina tehdä mutta hän ei ikinä jaksa/muista?
- ööö.. emt

51. Onko hän liian kiltti?
- ei

52. Pystyykö hän hillitsemään itseään?
- jop!

53. Onko hän hyvä rahankäyttäjä?
- on kait!! eiku EI! ei osta mulle kukkia :(

54. Mitä sanaa hän käyttää usein/mistä hän puhuu usein?
- emmä tiiä! "saanks pelaa" "oot ihanin"

55. Luottaako hän sinuun täydellisesti?
- toivottavasti!

56. Mikä on hänen erikoistaitonsa?
- cs!

57. Seurusteleeko hän tällä hetkellä?
- JOOO!11 mun kanssa :D

58. Jos ei: onko hän ihastunut/rakastunut johonkin tällä hetkellä?
-

59. Mikä oli hänen ensimmäisen ihastuksensa nimi?
- en mä tiiä!1 joku jessica alba :D

60. Mitä lemmikkieläimiä hän on omistanut?
- koiria ja mut :P

61. Onko hän ikinä lyönyt ketään?
- ei! onneks:P

62. Rakastatko häntä?
- KOKO ELÄMÄNI!11<3<3<3<3<3< jesse on mulle kaikki kaikessa!
Kymmenen ensimmäistä soitettua:
aNkka<<3
nedu
jesse2<3
ninni<3
Ööö-kuppi:)
060098309 (se oli semmonen passi kuva juttu)
aNkka<3
pizzaservice
aNkka<3äippä<3


Yhdeksän viimeksi vastattua:
Nedu
+3581055292** (vakuutus juttuja)
jesse hima
öö-kuppi:)
+3582014044**(matkatoimisto)
jesse hima
äippä<3
öö-kuppi:)
ismei (:D:D:D)

Kahdeksan viimeksi vastaamatta jäänyttä:
Nedu
äippä<3 (ai hitto unohdin soittaa takas)
aNkka<3
ismai (:D:D:D)
öö-kuppi:)
ismai (:D:D:D)
lauri hä
lauri


Kuusi saapunutta viestiä lopusta:
...meinaan prkl ku pitäis nähä<3
...okei
...just istun westin terassilla :D
...sika siistii, arvaa kuka vietti viimeyön jorvin vuodeosastolla? :P osasto 5 huone 8 ruuls!
...vittu tää on... pääsen vast maanantaina pois
..."+35898611" HUS Jorvin sairaala Lähettäjä:020202 kokeile myös www.020202.fi

Kuusi ensimmäistä saapunutta viestiä:
-teematätä ei tosiaan ole lenkkeilyt vuoteen ja olempa kesälomalla ja mökkiteema menossa :-)
-ok
-ootteko kaivarissa?.
-siis ylihuomiseen vai ens viikon pe? kerro sit vaik jesselle et meil olis ens viikol lanit ja sen jälkeen mökille ehk. juomaan
-jaa meinaatteko olla kauan siel?
-kiits, laitan illalla rahaa tulemaan.

Viimeksi tilattu soittoääni:
jaa-a en mä tilaile ku on mp3 täs puhelimes niin voi laittaa aina kaikkee kivoja biisejä! nyt on proteuksen joku??

Neljä viimeistä numeroa muistissa:
wilkun faija
wilkku
wicce
wekku

Neljä ensimmäistä viestiä lähetetyistä:
hyvää yötä rakas<3
moi me ollaan nyt bussissa tulossa taksin... et millään haluis heittää mua kotiin? mulla on kotiavaimetkin kotona...
mä oon nyt teillä!! missä SÄ oot??...

Kaksi ensimmäistä viestiä arkistossa/omissa viesteissä
Siellä on vähän niinku salaista :D

Taustakuva/logo
Jessen naama :D

[Ei aihetta]Torstai 15.06.2006 01:28

Analyysi on lopussa, älä katso sitä etukäteen.

Tilanne

Olet kävelemässä syvällä tiheässä metsässä. Edessäsi näet vanhan mökin.
1. Miten ovi on ?
(Avoin/Kiinni)
Kiinni.

Menet mökkiin sisään ja näet pöydän.
2. Minkä muotoinen se on ?
(Pyöreä/ovaali/neliskulmainen/ suorakaide//kolmio)
pyöreä

Pöydällä on maljakko, jossa on vettä.
3. Kuinka paljon?
(Täynnä/puoliksi/tyhjä)
puoliksi


4. Mistä maljakko on tehty?
(Lasista/posliinista/savesta/metallista/muovista/puusta)
lasista


Lähdet mökistä ja jatkat kävelymatkaasi metsässä. Näet kaukaa edessäsi vesiputouksen.
5. Millä voimakkuudella vesi virtaa
Valitse numeroiden 0-10 välillä
2

Jonkin matkaa vesiputouksen jälkeen huomaat istuneesi johonkin kovaan.
Nostat maasta kimaltelevan esineen joka on avainnippu.
6. Kuinka monta avainta nipussa on ?
Valitse numeroiden 1-10 väliltä.
3

Kävelet yhä eteenpäin yrittäen löytää tiesi ulos metsästä. Yhtäkkiä näet linnan.
7. Minkälainen linna on?
(Vanha/uusi)
vanha

Menet sisään linnaan ja näet altaan jossa on likaista vettä. Altaassa kelluu jalokiviä.
8. Nostatko jalokiven ylös?
(Kyllä/ei)
kyllä.


Likaisen altaan vieressä on toinen allas jossa on kirkasta vettä ja rahaa.
9. Poimitko rahaa?
(Kyllä/ei)
kyllä.


Linnan perällä on ovi josta menet ulos. Siellä on iso puutarha. Näet laatikon maassa.
10. Minkäkokoinen laatikko on?
(pieni/keskikokoinen/iso)
iso


11. Mitä materiaalia laatikko on?
(pahvia/paperia/puuta/metallia)
puuta


Jonkin matkan päässä laatikosta on silta.
12. Mistä silta on tehty?
(metallista/puusta)
puusta.


Siltaa vastapäätä on hevonen.
13. Minkävärinen se on?
(valkoinen/harmaa/ruskea/musta)
musta


14. Mitä hevonen tekee
(on hiljaa paikoillaan/syö ruohoa/ ravaa
ympäriinsä)
syö ruohoa.


Huomaat yhtäkkiä jonkin matkan päästä hevosesta suuren tuulenpuuskan.
Tornado on lähestymässä.
Sinulla on kolme vaihtoehtoa
a) juosta ja piiloutua laatikkoon
b) juosta ja piiloutua sillan alle
c) juosta hevosen luo ja ratsastaa pois
juosta hevosen luo ja ratsastaa pois

**********


Tulkinnat

1. Ovi
AVOIN - Olet ihminen joka haluaa jakaa asioitaan muiden kanssa
KIINNI-OLET IHMINEN JOKA PITÄÄ ASIAT SISÄLLÄÄN.

2. Pöytä
PYÖREÄ/OVAALI -luotat ystäviisi täydellisesti
SUORAKAIDE/NELISKULMAINEN- OLET VÄHÄN VALIKOIVAMPI IHMISSUHTEISSASI JA VIETÄT AIKAA VAIN NIIDEN KANSSA JOTKA OVAT KANSSASI SAMALLA AALTOPITUUDELLA
KOLMIO- olet erittäin varauksellinen ja valikoiva ystävien suhteen.
Elämässäsi ei ole monia läheisiä ihmissuhteita.

3. Vesi maljakossa
TYHJÄ - elämäsi ei ole tyydyttävää
PUOLIksi TÄYTETTY- OLET SAAVUTTANUT PUOLET HALUAMISTASI ASIOISTA ELÄMÄSSÄSI.
TÄYNNÄ- olet täysin tyytyväinen elämääsi

4. Maljakon materiaali
LASI/SAVI/POSLIINI- SINUSSA ON HAAVOITTUVUUTTA JA EPÄVARMUUTTA.
METALLI/MUOVI/PUU- olet vahva

5. Vesiputouksen virtaus
0 ei ollenkaan seksuaaliviettiä
1-4 alhainen seksuaalivietti
5 NORMAALI SEKSUAALIVIETTI
6-9 korkea seksuaalivietti
10 supervoimakas seksuaalivietti, et voi elää ilman seksiä.

6. Avaimien lukumäärä
1 sinulla on yksi hyvä ystävä
2-5 SINULLA ON MUUTAMA HYVÄ YSTÄVÄ
6-10 sinulla on paljon hyviä ystäviä

7. Linna
VANHA- OSOITTAA ETTÄ OLET PÄÄSSYT YLI EDELLISESTÄ PARISUHTEESTASI.
UUSI- olet vielä kiinni, muistelet edellistä kumppaniasi

8. Jalokivet
KYLLÄ- vaikka kumppanisi olisi lähellä flirttailet muiden kanssa
EI- OLLESSASI KUMPPANISI KANSSA KESKITÄT HUOMIOSI HÄNEEN

9. Raha
KYLLÄ- OLLESSASI YKSIN FLIRTTAILET MUIDEN KANSSA.
EI- ollessasi yksin, ajattelet siltikin kumppaniasi. Olet uskollinen

10. Laatikon koko
PIENI- alhainen itsetunto
KESKIKOKOINEN- "KESKINKERTAINEN" ITSETUNTO
ISO- vahva isetunto

11. Laatikon materiaali
PAHVI/PAPERI/PUU (ei kiiltävä)- OLET KILTTI JA MUITA HUOMIOIVA PERSOONALLISUUS.
METALLI- olet ylpeä ja jääräpäinen persoonallisuus

12. Sillan materiaali
METALLI - sinulla on hyvin vahva side ystäviisi
PUU - SINULLA EI OLE KOVIN VAHVAA SIDETTÄ YSTÄVIISI.

13. Hevosen väri
VALKOINEN- olet hyvin rakastunut, rakkaasi on sinulle erittäin tärkeä
HARMAA/RUSKEA - OLET MELKO TYYTYVÄINEN KUMPPANIISI.
MUSTA - et ole tyytyväinen parisuhteeseesi

14. Hevosen toiminta
HILJAA PAIKOILLAAN/SYO RUOHOA - KUMPPANISI ON KOTONA VIIHTYVÄÄ, RAUHALLISTA TYYPPIÄ.
RAVAA- kumppanisi on villi, menevä

Sitten viimeinen osa testiä. Kolme vaihtoehtoa tornadon lähestyessä

TORNADO- ongelmat, vaikeudet
LAATIKKO- sinä
SILTA - ystäväsi
HEVONEN - kumppanisi

A. Jos valistsit laatikon, pidät ongelmat sisälläsi
B. Jos valistsit sillan, menet vaikeuksia kohdatessa ystäviesi luo
C. JOS VALITSIT HEVOSEN, HAET TUKEA KUMPPANILTASI KUN SINULLA ON VAIKEAA.

Sanzzzu sun on pakko tehä tää :DTorstai 15.06.2006 01:00

Heippa tämä on kysely mikä on lähtenyt liikkelle vain ja ainoastaan yhdestä kysymyksestä! Tehtävänäsi on vastata kaikkiin kysymyksiin niin hyvin kuin vain pystyt ja lopuksi keksiä itse oma kysymys! (liittyen samaan gategoriaan) voit tietenkin vaihtaa kategoriaa? zemppiä!
YLEISTÄ
1. Paljonko kello on? 21.31
2. Etunimi? Jenni
3. Lempinimet? JeNskae, JeNska,jenZkuBanZku
4. Syntymäpäivä? 14.10
5. Missä asut? Espoo ruuls
6. Mitä koulua käyt? en mitää..
7. Sisarukset? Sanna, Minna, Waltteri, Emma
8. Lemmikit? walde<3 ja jesse<3<3
9. Vasen-/oikeakätinen?oikea!!! tietenki!

ULKONÄKÖ
10. Hiusten väri? HARMAAT!
11. Silmien väri? sinisenvihreenharmaat
12. Pituus? 173.5
13. Silmälasit/piilolinssit? eip!
14. Lävistykset? korvissa kolme,kielessä,kulmassa
15. Haluaisitko lisää?jepjep ;) mut et tiiäkkään minne :P
16. Tatuoinnit? Bulgaariassa käyn ottaa :P
15. Haluaisitko? juu
18. Käytätkö sormuksia? luokkasormus.. voiku olis kihlasormus :/:D
19. Millainen on tyylisi? tyyli! jaa-a päätä sä:P
VIIME AIKOINA
21. Millainen olo sinulla on juuri nyt? aika outo-olo oon jessellä se dataa toises konees ja mä toisessa :D
22. Mitkä housut sinulla on jalassasi? valkoset caprit.
23. Mikä paita sinulla on päälläsi? vaaleenpunanen pilkku paita ja ruskee toppi
25. Miltä hiuksesi näyttävät? harmailta ja kuolleilta (liian plajon vetyperoksiidia) :D
26. Mitä biisiä kuuntelet? joku jessen hard/psycotrancee<3<3
27. Mitä söit viimeksi? patonkii..
28. Millainen sää siellä on? nyt on pilvistä.. muuten on ollu hellettä. kiitos kysymästä :P
29. Viimeisin puhelu? sanzzulle..
30. Viimeisin uni, jonka muistat? et mä kuolin!??!? joo hyvin outoo!! sit must tuli läpinäkyvä :D
31. Kenelle puhut juuri nyt? yritin huutaa jesselle mut se ei kuule!!
32. Paljonko kello on? 21.37
33. Puhelinnumerosi neljä viimeistä numeroa?3023
34. Jos olisit puukynä, minkä värinen olisit? pumanen :D
35. Oletko koskaan melkein kuollut? en onneks
36. Pidätkö siitä henkilöstä jolta sait tämän kyselyn? ei voi tietää :D
37. Miten syödään domino? avataan se! ensin syödään se missä ei ole täytettä.. kun se ollaan syöty niin syödään se valkoinen puoli.. silleen et ensin ottaa ne valkoset täytteet suuhun ja sit pistää sen ruskeen suuhun (HEI! ÄLKÄÄ KUVITELKO KAKS MIELISESTI? :D
38. Mikä saa sinut iloiseksi?jesse<3 kaverit .P
40. Paras sinulle annettu neuvo? mielipiteet voivat vaihtua
41. Oletko koskaan voittanut palkintoa?oon..
42. Tulevaisuutesi? jaa-a.. vaikea mennä sanomaan!
43. Tykkäätkö tanssista? riippuu vähän.. toi humppa menee :D
45. Tyhmin juttu, jonka olet tehnyt? en viitti ees kertoo..
46. Mikä on lempimuistosi? hmm.. koskee varmaan kavereita. mut ei tuu nyt mieleen :D
47. Jos voisit vaihtaa jonkun asian itsessäsi, mikä se olisi? tissit :D
48. Missä shoppailet eniten? kaupungissa
49. Mitä kuuntelet nyt? samaa psyco/hardtrancee<3
50. Lempi tytön nimi? nenna,nanni,minta
52. Maryjane vai crack? jaa..
53. Juotko? liian paljon :D
54. Mitä shampoota käytät? kerroin edellisesä :D
55. Mitä urheilua vihaat? hiihtoa ja juoksua
56. Mitä pelkäät eniten? hämähäkkejä ja ääniä, jotka tulee väärällä hetkellä
57. Kuinka monta tv:tä talossasi on? 1
58. Omistatko oman puhelinlinjan/kännykän? joo
59. Millaisen? samsung en muista sen mallii.. mut semmonen läppä puhelin jos on mp3!
60. Oletko koskaan katkonut luitasi? onneks en
61. Mistä unelmoit? en kerro ;)
62. Entä mitä kuuntelet nyt? öö.. psyco/hard trancee.. biisin nimi on kait LSD! :D
63. Kuka on mölyisin kaverisi? sanzzzu :D
64. Kuka on hiljaisin kaverisi? jesse<3 :D
65. Onko cheerleading mielestäsi urheilua? semmost pomppimista kaipa se on..
66. Kuinka monella nuolaisulla pääsee tikkarin sisään?HÄÄÄH! oonks mä joku blondi ku en tajuu :D

RAKKAUS
67. Uskotko rakkauteen? todellaki
68. Oletko vapaa vai varattu? varattu! ja vielä pitkään<3
69. Onko sinulla ihastusta? on
70. Kuka se on?jesse<3
71. Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä? jop!
73. Minkä laulun omistaisit rakkaallesi? jaa.. :D se vaan anurais jos omistaisin sille jonku biisin :D
74. Minkä asian huomaat ensiksi vastakkaisessa sukupuolessa? silmät, niska<3,selkä,hymy
75. Pisin ihastus? ihastus vai seurustleu?? oo ihastus joku 6vuotta :D
76. Oletko ujo pyytämään treffeille? olen
77. Oletko omistavainen vai välinpitämätön? omistavainen :P
78. Mikä on kaunein asia joka sinulle on sanottu?rakastan sinua,olet kaunis,sul on kivat tissit :D
79. Ovatko muut kehuneet kauneuttasi? juu. hulluja ovat

KUMPI ON PAHEMPAA?
80. Kookossuklaa vai marsipaanisuklaa? marsipaani
81. Marilyn Mansonin vai Rob Zombien suuteleminen? Rob Zombien
82. Nälkäkuolema vai jäätymiskuolema? nälkäkuolema

...MIELIPITEESI...

POJILLA
83. Pitkät vai lyhyet housut? pitkät
84. Pitkät vai lyhyet hiukset? lyhyet!!!
85. Kiharat vai suorat hiukset? suorat
86. Pitkä vai lyhyt? pitkä
87. Lihaksia vai ei? ei liikaa lihaksia

TYTÖILLÄ
88. Hameet vai housut?hameet.. sellaset roiskeläpät :P
89. Hiukset auki vai kiinni? sama
90. Pitkä vai lyhyt? sama
91. Rintaliivien olkaimet näkyvissä vai ei? ei näkyvissä :D

IHMISILLÄ YLEENSÄ?
92. Söpö vai seksikäs? molempia. mieluiten söpösti seksikäs
93. Tummat vai vaaleat hiukset? tummat yleensä. on poikkeuksia
94. Pitkä vai lyhyt? sama
95. Kiharat vai suorat hiukset? sellaset shakira kiharat on kaameet..
96. Silmien väri?ruskeet,siniset
97. Pitkät vai lyhyet kynnet? lyhyet
98. Hattu vai ei? ei
99. Hyvä vai paha? hyvä..
100. Hiukset ylhäällä vai alhaalla? sama
101. Koruja vai ei? saa olla
102. Kiva vai tylsä? kiva
103. Aksentti vai ei? ei todellakaan :D
105. Rusketusrajat vai ei? kesällä joo :P
106. Lasit? vaikka
107. Koti- vai ulkoihminen? molempia
108. Pisamia vai ei? pisamat on ihanii<3
109. Ujo vai ylivilkas? ylivilkas
110. Hauska vai cool? molempia
111. Puhelias vai vaitonainen? puhelias
112. Kuka on kaunein/komein kaverisi? komein ;) jesse,sanna on tosi kaunis :)


TÄMÄ VAI TUO?
113. Valot päällä/pois? pois
114. Lumi, aurinko vai sade? aurinko!
115. McDonalds vai Burger King? McDonalds
116. Komediat vai kauhuelokuvat? komediat
117. Backstreet Boys vai NSYNC? hyi saatana! ei kumpikaan
119. Kivi, sakset vai paperi? paperi
120. Makkara vai pepperoni? pepperoni
121. Kesä vai talvi? kesä
122. Makea vai kitkerä? kitkerä
123. Suklaamaito vai valkoinen maito? valkonen :P
124. Kalja vai Dr. Pepper? ei kumoikaan! sidukka kunniaan!!!
125. Puolityhjä vai puolitäysi lasi? puolityhjä
126. CD vai kasetti? CD
127. Video vai DVD? DVD
128. Kissat vai koirat? koiruliinit :P
129. Muta- vai kivipaini? muta
130. Vanilja- vai mansikkajäätelö? mansikka
131. Murtomaahiihto vai lumilautailu? lumilautailu
132. Yö vai päivä? yö
133. Kakku vai piiras? emt.. kummatki varmaan ihan hyvejä!
134. Hopea vai kulta? valkokulta!<3
135. Timantit vai helmet? timantit
136. Auringonlasku vai -nousu? lasku

LEMPI-
137. Väri? ruskee,vihree,punanen,vaaleenpunane
138. Ruoka? pinaattikeitto<3
139. Pikaruoka? ranskalaiset
140. Karkki? aag!!! ne filmtownista :D
141. Juoma? friss lime
142. Jäätelö? mansikka :D
143. Urheilu?formula ja jääkiekko :D
144. Eläin?MANAATTI :D sanzzu ei tiiä mikä se on :D
145. Musiikkityyli? trance,pop,dance
146. Radiokanava? Nrj
147. Laulu? öö.. enmt
148. Bändi/artisti? ei tuu nyt mieleen...
149. Numero?4
152. Kuukausi? kesä-,heinä-,elo-,loka-,joulukuu :D
153. TV-ohjelma?joku perus. sinkkikset,C.S.I!
154. Kauppa?joku niin perus! H&m
155. Tuoksu? jesse
156. Opettaja? ei kukaan
157. Peli? tetris
158. Sana? mahtavaa,lisempää :D

OLETKO KOSKAAN...
159. Rakastanut ketään niin paljon, että itkettää? joo..
160. Polttanut? juu
161. Juonut alkoholia? juup
162. Joutunut petetyksi? en
163. Rikkonut lakia? en kait
165. Varastanut jotakin? en(pä)
167. Yrittänyt oksentaa pakolla? en
168. Huijannut vanhaa miestä? myönnetään (mummoa fuulannut)
169. Itkenyt, jotta pääsisit helpolla? en


MILLOIN VIIMEKSI...
170. Halasit kaveriasi?öö.. ei voi muistaa :D
171. Autoit kaverisi pulasta? varmaan koskaan
172. Kaverisi auttoi sinut pulasta? muista
173. Käytit punaista paitaa? on siitä aikaa
174. Joit kahvia? äitienpäivänä
175. Sait tekstiviestin? tänään
176. Kirjoitit kirjeen?joskus viime vuonna kait :/
177. Kirjoitit kutsukortteja? muista
178. Soitit kaverillesi? tänään.. sanzzu
179. Joku kehui sinua? tänään
181. Poltit tupakkaa? 10min sitte
182. Imuroit? toissa viikolla :D
183. Nauroit kunnolla?tänään,eilen,toissapäivänä :D aina ku oon sanzzzun kanssa :P
184. Muutit? helmikuussa...
185. Söit suklaata?oon laihiksel :D
186. Hiihdit? ala-asteella varmaan :D
187. Kävit lenkillä? PAH! :D
188. Katsoit Kauniit ja Rohkeat? varmaan viimeks sillo ku asuin viel himassa
189. Itkit? eilen,toissapäivänä ja sitäedellisenä
190. Joko riittää? jep :D
191.kävit suihkussa? tänään